Merhaba, bir konuda sizin yardımlarınıza ihtiyacım var. Şöyle özetleleyim; eşimin babaannesi geçen hafta cumartesi günü vefat etti. yaklaşık bir haftadır salı günü hariç her gün gittim elimden geleni yaptım. İki tane çocuğum var biri ilköğretim 2. sınıfa gidiyor çocuk derslerini yapamaz hale geldi ben çalışıyorum işyerim taksimde taksimden zeytinburnuna gidiyorum çocukları alıyorum evden ve küçükçekmeceye gidiyorum ve tüm bunları yaparken kık bile demedim ki, boyun fıtığım var aşırı yorulduğum zaman koluma vuruyor ağrı iki gündür inanılmaz ağrı çektiğim halde yine de gittim gidince tabii gelin olduğun için herkes bütün hizmeti senden bekliyor onu da seve seve yaptım çünkü eşimin babaannesini gerçekten seviyordum. Neyse bu cumartesi babaannenin kırk mevlüdü var bana cuma akşamından gel hazırlık yapacağız dediler bende peki dedim. Eşim orada cumadan geliriz pazara kadar kalırız dedi. Orada bir şey söylemek istemedim. Eve gelince cumadan gidicez hazırlık için ama cumartesi artık mevlüd bitip herkes evine gidince bizde eve gelelim dedim benimle resmen kavgaya tutuştu niye kalmıyormuşum niye eve gelecekmişim. Bende dedim ki çalışıyorum ve iki çocuk var çocuklar perişan oldu bende öyle ama ben kendimi değil çocukları düşünüyorum çocuk ders çalışamıyor doğru dürüst bir haftadır notları bile düştü. (Bu arada eşimin halasının kızı yani babaannenni torunu cumartesi geldi pazar günü döndü çocukların okulu var dedi hafta sonu gelebilirim ancak, bir başka torununun eşi de yani benim gibi o da gelin pazar günü geldi sadece 2-3 saat durup gitti gidiş o gidiş öldüğü gün bile gelmedi yani) Benim annemler cenazeye geldiler fakat eve de gelecekler tabii damatlarının babaannesi ya geçen pazar günü aradıklarında hafta sonu mutlaka geleceğiz dediler hem annemler hem de dayımlar eşim de oraya gelsinler diyor. Sen kendi ailen gelecek diye kalmak istemiyorsun falan filan dedi. Seni ve çocukları eve bırakırım ben giderim orada kalırım sabahtan akşama kadar dedi. Bende sen hiç düşünmüyorsun ki dedim beni düşünsen bu kadar yormazsın dedim birbirimize girdik tabii. (Ki ben dün akşam böyle şeyler söylenmez ama manen yorulduğum koşturduğum halde maddi olarak da hem eşime hem eşimin akrabalarına destek olmaya çalışıyorum) ama ne yaparsam yaramamıyorum sanırım. Şimdi sizce ne yapmalıyım eşim telefonunu bile kapatmış, hayır sonuçta sana değer verip başsağlığına geliyor benim ailem neden sen ısrarla cumartesi günü de orada kalıp pazar günü dönmek istemiyorsun. senin yaptığın terbiyesizlik değil mi peki resmen gelmelerini istemiyormuş gibi davranmak değilmidir bu kızlar. Lütfen bana bir akıl verin bu durumda siz olsanız nasıl davranırdınız. Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
İnanın ki bir planı yok kafadan sallıyor hayır sonra yedisi verildikten sonra orada kalmanın ne alemi var sana başsağlığı dileyecekleri evinde ağırlarsın niye illaki de orada ağırlayacaksın, kızlar ne kadar iyi davranırsan o kadar şeyi çıkıyor inanın.
Kızlar az önce telefon açtım telefonunu açmış açtı aloo dedi ben alo bile demeden bir daha o telefonu kapatıp beni çileden çıkarma dedim ve sonra sen ne kadar düşüncesiz bencil bir adamsın insanlar sana değer verdikçe sen kendini bir bulunmaz hint kumaşı zannediyorsun ne halin varsa gör bundan sonra dedim ve hadi sana iyi günler deyip kapattım telefonu tek kelime bile edemedi.
radyologg haklısın ama çok öfkeliyim inan sinirden çatlayacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?