eşimle sorunum var

Haklısınız eşim beni onun ailesi ve akrabalarının yanında kalmak istememekle suçluyor ama kendisi benim ailemin başsağlığına geleceğini bildiği halde eve gitmek yerine orada kalmak istiyor. Acaba hangimiz hangimiz ailesine karşı saygısızlık yapmış oluyoruz bunu anlaması bu kadar mı zor. O kadar kırıldım ki artık gelsin ya da orada kalsın hiç önemi yok benim için orada kalacaksa eşyalarını da toplayıp temelli babaannesinin yanına yerleşmesinde bile artık benim için bir sakınca yok.

Sizi tebrik ederim.

Ben calisicam, iki cocugum olacak ve hergun gidip destek olucam.

Biliyor musunuz, ben daha ikinci gunde duser bayilirim. bu kadar yorgunluga bedenim coktan iflas ederdi.

Esinizin de son derece dusuncesiz davrandigini soylemem lazim. Siz verdikce daha fazlasini istemis son derece bencil bir insan.

Bence aramayin, kendisi kalirsa kalsin. Arayinca kendini daha cok hakli goruyor sanki. Insanlar cocugunu bahane edip evine gitmis keske siz de hergun gidip kendinizi bu kadar hirpalamasaydiniz. Ustelik hakli gerekcelere sahipken.

ah cnm yaa erkek milletine iyilik bildiremessin rabbim sendeki sabırı banada versinn vay beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…