valla epilasyon oldum, hem de turkiye'nin en luks hastanesinde doktor kontrolunde, en iyi makinalarla. hic de yoktu tuyum lazer sonrasi. su an hamileyim ve hamilelik ile beraber yeniden -az da olsa- cikti tuylerim. ben kendim rahatsizim, esim herhangi bir yorumda bulunmuyor. karsilikli saygi meselesi.
ama siz de inata bindirerek sik bir davranista bulunmamis olursunuz. esiniz icin degil, kendiniz icin yapin her seyi.
hormonlariniza baktirin oncelikle. pkos sendromu yahut bobrek ustu bezlerinizde sikinti olabilir.Canim ben.kendim icin zAten duzenli agda yapiyorum sirt bölge me.yapmiyorum oda acikcasi rahatsiz olmuyor ole cok belli degil ayva tüyü gbi. Ama benim her yerim temiz olsun sirtimdakileri bahane edip birliktelik yasamayabiliyoer. Gidip onu kuaförde aldirabiliri ama o kadar kirici sacma seyler yasadim ki icimden gelmiyor acikcasi.
Canım ben lazere yeni başladım. Esmerler için diode iyi geliyor muş. Eşin kaba biri bu belli. Eşin duzelmese de sen rahat etmiş olursun.Merhaba arkadaslar,
Konuyu umarim.dogru yere aciyorumdur.
Forumu uzun suredir okuyordum ancak bugun bende uye olup konumu anlatip fikirlerinizi almak istedim.
Esmer tenli ve tüyleri fazla olan biriyim,. Esim.bunu inanilmaz takinti yapmis durumda ve yaklasik 4 5 aydir cinsel hayatimizda bu sebepten bitmis durumda. 10 aylik evliyiz ilk zamanlar kuafore gidiordum bi gun bacaklarim yeni cikmisti onu gördü. Ve o.gun benimle cok buyuk kavgalar yapti..o.kavga sonrasinda sogudum ve evde kendim yapmaya basladim epilasyonumu. Kendim alabileceğim yerlere epilasyon yapiyorum. Ancak sirt ve bel bolgem kalabiliyor.. acikcasi kuafore gidebilirim ama bende biraz inada bindirdim ve gitmiyorum,. Epilasyona.gitmemi istiyor ancak arastirdigimda normal epilasyon aletlerinin bende etkili olmayacagi soylendi. Epilasyona gitmedigim surece bu iliskinin bu sekilde devam.edecegini söylüyor. .. hersey bir tuye mi.bagli ..
Ha derseniz ki esiniz cok mu bakimli hayir degil..bende onun eksik yanlarini soyledigimdr ben erkegim yada sen once epilasyina git sonra bakariz diyor. iste bu durum cok zoruma gidiyor. Epilasyonu yapip guzel.hazirlanip yataga girdigimde bile redediliyorum..Ne yapabilirim benimle benzer konu yasayan varmi fikirlerinize ihtiyacım var.evliligim hic iyiye gitmiyor arkadas gibiyiz.
Simdiden.herkese teşekkürler. ..
Aynen canim.bir.kac kişi daha onu tavsiye etti yarin.ilk is.olarak gidip konusacagim cok.saol umarim.sonuc alabilirimCanım ben lazere yeni başladım. Esmerler için diode iyi geliyor muş. Eşin kaba biri bu belli. Eşin duzelmese de sen rahat etmiş olursun.
O zaman canim daha çok eşinle aran açilmadan lazere başla.Yok canim baktirdim 3 ay once. Tamamen genetik: (
Ay ben bu kıl tüy işine çok takılırım. Ama insanlık halidir olabilir. Eşim böyle bir şey söyleseydi inada bindir orman gibi gezerdim vallahi, terbiyesize bak.
Egerki sirt ve bel bolgeyide tuy var diye aliyosaniz cok ama cok ama cok takintli bi esiniz var.
Sirt ve belde tuy derken??
Ne kadar olabilirki bi bayandi oralarda tuy??
lazer epilasyon çözümün bunu eşin için söylemiyorum herşeyden önce bir kadınsın bu hayatta en iyi yatırım kendine yaptıklarındır. hemen yarın araştır ve kırgınlığın geçene kadar sana kendini affettirene kadarda eşinden uzak dur. değişime başla istenmeyen kadın yerine istemeyen kadın ol. kendine bu lafları bir daha asla ettirme.
Merhaba arkadaslar,
Forumu uzun suredir okuyordum ancak bugun bende uye olup konumu anlatip fikirlerinizi almak istedim.
Esmer tenli ve tüyleri fazla olan biriyim,. Esim.bunu inanilmaz takinti yapmis durumda ve yaklasik 4 5 aydir cinsel hayatimizda bu sebepten bitmis durumda. 10 aylik evliyiz ilk zamanlar kuafore gidiordum bi gun bacaklarim yeni cikmisti onu gördü. Ve o.gun benimle cok buyuk kavgalar yapti..o.kavga sonrasinda sogudum ve evde kendim yapmaya basladim epilasyonumu. Kendim alabileceğim yerlere epilasyon yapiyorum. Ancak sirt ve bel bolgem kalabiliyor.. acikcasi kuafore gidebilirim ama bende biraz inada bindirdim ve gitmiyorum,. Epilasyona.gitmemi istiyor ancak arastirdigimda normal epilasyon aletlerinin bende etkili olmayacagi soylendi. Epilasyona gitmedigim surece bu iliskinin bu sekilde devam.edecegini söylüyor. .. hersey bir tuye mi.bagli ..
Ha derseniz ki esiniz cok mu bakimli hayir degil..bende onun eksik yanlarini soyledigimdr ben erkegim yada sen once epilasyina git sonra bakariz diyor. iste bu durum cok zoruma gidiyor. Epilasyonu yapip guzel.hazirlanip yataga girdigimde bile redediliyorum..Ne yapabilirim benimle benzer konu yasayan varmi fikirlerinize ihtiyacım var.evliligim hic iyiye gitmiyor arkadas gibiyiz.
belgrat gibiyim sıkıyosa böyle yapsın onun o göğsündeki ormanı hançerlerimMerhaba arkadaslar,
Ben de sizin gbi dusunuyordum baktim olaylar kotuye gidiyor bu sekilde care bulabilirim. Belki diye dusundum.acikcasi ama pek ise yaramadi.. midesi bulaniyirmus tuyden. Bir kadının. Gogusunde bile.nasil tuy olabilirmiş. .
Ben de sizin gbi dusunuyordum baktim olaylar kotuye gidiyor bu sekilde care bulabilirim. Belki diye dusundum.acikcasi ama pek ise yaramadi.. midesi bulaniyirmus tuyden. Bir kadının. Gogusunde bile.nasil tuy olabilirmiş. .
Suan bir.hayli kilolu soyledigimde hic ama hic dikkate almiyor. Bende kilolu erkek sevmem.mesela tamam sen.bnm.tuylerimden rahatsizsin bende kiloyu sevmiyorum dedigim de tabii karsimda cevap alamadigim sadece gulen sen once bu isi hallet bakariz diyen biro var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?