Esimle sorunum..

Canim ben.kendim icin zAten duzenli agda yapiyorum sirt bölge me.yapmiyorum oda acikcasi rahatsiz olmuyor ole cok belli degil ayva tüyü gbi. Ama benim her yerim temiz olsun sirtimdakileri bahane edip birliktelik yasamayabiliyoer. Gidip onu kuaförde aldirabiliri ama o kadar kirici sacma seyler yasadim ki icimden gelmiyor acikcasi.

hormonlariniza baktirin oncelikle. pkos sendromu yahut bobrek ustu bezlerinizde sikinti olabilir.
lutfen kendinizi uzmeyin, yapacaginiz her seyi de kendiniz icin yapin.

Canım ben lazere yeni başladım. Esmerler için diode iyi geliyor muş. Eşin kaba biri bu belli. Eşin duzelmese de sen rahat etmiş olursun.

Canım ben lazere yeni başladım. Esmerler için diode iyi geliyor muş. Eşin kaba biri bu belli. Eşin duzelmese de sen rahat etmiş olursun.
Aynen canim.bir.kac kişi daha onu tavsiye etti yarin.ilk is.olarak gidip konusacagim cok.saol umarim.sonuc alabilirim

Egerki sirt ve bel bolgeyide tuy var diye aliyosaniz cok ama cok ama cok takintli bi esiniz var.
Sirt ve belde tuy derken??
Ne kadar olabilirki bi bayandi oralarda tuy??

lazer epilasyon çözümün bunu eşin için söylemiyorum herşeyden önce bir kadınsın bu hayatta en iyi yatırım kendine yaptıklarındır. hemen yarın araştır ve kırgınlığın geçene kadar sana kendini affettirene kadarda eşinden uzak dur. değişime başla istenmeyen kadın yerine istemeyen kadın ol. kendine bu lafları bir daha asla ettirme.

Egerki sirt ve bel bolgeyide tuy var diye aliyosaniz cok ama cok ama cok takintli bi esiniz var.
Sirt ve belde tuy derken??
Ne kadar olabilirki bi bayandi oralarda tuy??

Ayva tüyü dedigimiz cinsten yani oyle asiri degil.. acayip takintii hemde..

Aynen oyle yapacagim bugun ilk iş arastirma olacak.
Tesekkur ederim

Eşinin sana davranışı son derece kaba
Erkekler bazı konulara takıntılıdır, benim eşimde kıla tüye takıktır ama bunu anlatmanın yolu bu değil
Lakin ben eşinizin başka bir sorunu olduğunu düşündün nedense, bunu bahane ediyor gibi geldi

belgrat gibiyim sıkıyosa böyle yapsın onun o göğsündeki ormanı hançerlerim

Ben de sizin gbi dusunuyordum baktim olaylar kotuye gidiyor bu sekilde care bulabilirim. Belki diye dusundum.acikcasi ama pek ise yaramadi.. midesi bulaniyirmus tuyden. Bir kadının. Gogusunde bile.nasil tuy olabilirmiş. .

Yahu burnumuzda bile tüy varsa göğüs çevresinde minik minik olmasında ne zararı varmış
Allah belli yerlerimizi öyle yaratmış, onların da bir hikmeti var. Ama o kadar göğüse sırta takılacak kadar bu söyledikleri hoş değil,saygısızlık.
midesi kendi tüylerinden niye bulanmıyor acaba ?

Esin tam bir hoduk ona dyecek lafim yok. Eger tuylerinden rahatsizsan lazere, agdaya gidiyormus gibi git. 2-3 ay doğru duzgun cikmiyor zaten. Agdaya para vereceğime, 3-4 ayda bir genital icin lazere para veriyorum.

Bana böyle laflarla gelen bir adamla zaten kendim cinsellik yaşamazdım bir daha.
Bu ne patavatsızlık ne terbiyesizlik.

Adamın derdi başka bence.
Bir erkek kıla tüye bu kadar takılmaz.

İnada bildirmekte son derece haklısınız . ama bence bu inadınızı tam tersi yöne kullanın yani kendinize aşırı özenin .kendinizle ilgilenin sakın bu yaşadıklarınız kendinize güvensizlik olarak dönmesin

Ben de sizin gbi dusunuyordum baktim olaylar kotuye gidiyor bu sekilde care bulabilirim. Belki diye dusundum.acikcasi ama pek ise yaramadi.. midesi bulaniyirmus tuyden. Bir kadının. Gogusunde bile.nasil tuy olabilirmiş. .

Valla eşiniz abartmış gerçekten ama,siz kendiniz açınızdan öncelikle lazer yaptırmalısınız.
Hı gerçek olan birşey var bu kadar tüylü bayansanız belki eşiniz gerçekten soğuyor olabilir yani
Eşiniz bunu kırıcı olarak dile getirmekten çok daha ılımlı yaklaşarak söyleyebilir midem bulanıyor falan demek çok acıtır insanı.Üstelik daha 10 aylık evlisiniz .Çok kaba buldum eşinizi gerçekten.

iyy alllahım adam resmen ömür törpüsü. bebek ev işleri yemek ütü vs derken elbette çok fazla dikkat edemiyorsunuzdur. ama canınızı sıkmayın, benim gittiğim yerde makinenin üzerinde kıl ve ten rengi resimleri var, bunlara göre atış yapılıyor. herşeyin çözümü varda onun bu kaba kırıcı konuşmalarının çözümü var mı acaba ?????

eşin şaka mı senin yaa. eminim kendi de çok tertipli biri değildir. saygısız kaba adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…