esimle sorunum

İçmeye mi gidiyo?
Bence içince şiddet, küfür kullanmıyorsa adamlığını bozmuyorsa sorun etme derim.
Hatta sofra hazırla evinde içsin dışarda içmesindense.
Ha dersen ki içkiye tamamen karşıyım e o zaman evlenmeden bu konuyu konuşacaktın içki kullanan adamla evlenmeyecektin.
Cok güzel yazmışın canm cok tesekkur ederm sabag 7 bucukda ise gidiyo aksam 7 buckda isten cıkıyo 1 2 saat gidiyo bende bana ayırsın hamileyim birazda ilgi istiyorum ondandır belki bu tavirlarim

Ickimi sorun etme sana ne zararimvar diyo ama yinede sinirleniyorum ama onu cok seviyorum ilkim diyebilirim sadece bundan nasil vazgecirebilirim die soruyorm

Kizlar iyi aksamlar esim alkol alan biri ama zarar vermz ama ben hic icmesn istyorm oda haftada 3 gun icio icnce sinrleniorm surat yapiorm onu oyle gormek istemiyorum ama o ickime karisma lutfen alkolluyken kirmak istemiyorum dio bugn ertesi pazar oldugu icn gene gitcek moralim bozuluyo artk

Evlenmeden once iciyor muydu? Evlenince icmeyecegim sozu var miydi?

Benim sorunum var uzgunum huzursuzum siz sesli sessizemi taktnz
Kelimeleri eksik yazmanizdan bende rahatsiz oldum. Zira kuralsiz kisaltmalarin yazili iletisimi kisitladigini hatta bu sekilde yazan insanlarin onlari okuyanlara saygisi olmadigini dusunuyorum ancak mevzu bu degil..

Samimiyetle soyluyorum size ki hic bir erkegin esim rahatsiz oluyor su alkolu azaltayim ya da birakayim dedigini gormedim. Aksine ustune gittikce daha bir yapisiyorlar aliskanliklarina..

Ki esiniz evlenmeden evvelde alkol alan biriymis. Hic alkol istemiyorsaniz evlenmeden once halledecektiniz bunu. Size cocuklarina ilgi alakasinda sorun yoksa rizkinizi alkole yatirmiyorsa fazla soylenmeyin bence. Siz soylendikce inadina icee inadina cikar. Yerinde zamaninda tatli sert uyarilar yapmak her zaman daha etkilidir.

Cok güzel yazmışın canm cok tesekkur ederm sabag 7 bucukda ise gidiyo aksam 7 buckda isten cıkıyo 1 2 saat gidiyo bende bana ayırsın hamileyim birazda ilgi istiyorum ondandır belki bu tavirlarim
Tamam işte pilav yap et ve salata yap otursun evinde içsin bu daha mantıklı.

Sensin kıro :63: hayatımda tek dumanlı içtiğim şey tabi haftada 3 gün değil ne güzel birşey o ya bide ben hiç dumanli birşey içmedigimden bir kafa yapıyor fena :KK45:

Aynen bana da yapıyor. Bir de böyle cok duman cekip baca gibi üflemesi çok güzel oluyor :KK53: Ama kıroca :D

evlenmeseydin o zaman. şimdi de zararı yok madem niye sorun oluyor. o zaman sustun şimdi de başına kakman saçma
Canm benm sen bekarsin heralde sevmeyide hic tatmadin sanirim ben cok sevdim ve ilkimdi benim ickisi beni rahatsiz ediyor çünkü basina kakmiyorum azaltti cok sükür ama sinirlerim bozuluyo bazen

Ickimi sorun etme sana ne zararimvar diyo ama yinede sinirleniyorum ama onu cok seviyorum ilkim diyebilirim sadece bundan nasil vazgecirebilirim die soruyorm
Benimkide zil zurna iciomus evlenmeden once arkadsken 2 sene icinde 1 kere ictigini gordm oda ablamlar gelmisti bi mekana gitmisti hepsi icmisti bi ben icmedim durumdan rahtszliglimi cok belli etmistim ama bi ara dini sohbetler oldu aramizda evliyken bide cok izlerdik evde oyle programlari sonra bi kandil gunu internette kandil dualarina bakarken tovbe istgfar duasini gormus o gun herseye tovbe etti 4 senedr evliyiz agzina vurmuyo su gibi icen adam tabi namazada basladi bu arad alkoldenmidir bilmem gastriti var midesi yanio hemn herşeyde birde siz ne kadar cok tepki verirseniz o kadar tersine davranio erkekler bence olan size oluyo sitresfen bide hamileymissinz cocugunuzuda etkilemeyin bence uyarmissinz zaten defalrca dua edin derim Allaha esinizin bu davranisindan dolayi razi gelmediginizi islah etmesini isteyin bide vicdanli bi insan sa zaten bazi seylrri ona karsi tavir almadan psikolojik olarak gözune sokun illaki beyninde yer edecektir ve bigun pisman olacaktir die umut ediyorum

O zamanda susmadim zaten birakmasini soyledim yoksa görüsmicegmizi soyledim ayrilmak istedm ve iyice azaltti aliskin bu yasa kadar azaltti ama bazen icince soylediklerimi yanlis anliyor ve sinirleniyorum bende kiziyorum soyluyorum biseyler

Canm benm sen bekarsin heralde sevmeyide hic tatmadin sanirim ben cok sevdim ve ilkimdi benim ickisi beni rahatsiz ediyor çünkü basina kakmiyorum azaltti cok sükür ama sinirlerim bozuluyo bazen
hahhhahahah :D ilk defa medeni durumum hakkında birisi bir şey yazdı. bekar olduğumu düşünerekten yazdığını varsayıyorum ve bir şey demiyorum.:duduk:
şu "ilkimdi, çok sevdim " muhabbetine de bitiyorum resmen:halay::halay::halay:
inşallah kocan yaptığı yanlışı fark eder de bir an önce kurtulur.:dua:

Back
X