• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle sorunum

Size bi suru akıl verilmiş. Bir zamanlar kocası alkolik olan bi kadın olarak şunu söylemek isterim, o tavsiyeleri atın bi tarafa. Kararlılığınızi ortaya koymazsaniz isiniz zor.
Haftada 3 gün olan içme bir müddet sonra 4 e, daha sonra 5,6,7 ye çıkacak. Beyin daha fazla alkol isteyecek Eşiniz daha fazla içecek.
Kusura bakmayın sizin moralinizi bozmuş olabilirim ama olay budur.
Mide bulandıran ilaçlar falan hikaye. Ben bütün yolları demedim olmadı.
En sonunda bir arkadaşımın yıllardır söylediğini yaptım. Arkadaşın babasına alkolikti bir zamanlar. Bana, ya hacca götür yada bosanicam senden diyerek evden kov dedi. Ben ikincisini bir cinnet anında yaptım. Sonuçta 5-6 yıldır eşim icmiyor ama ben hala tetikteyim.
Allah size kolaylık versin.
Bendemi yapsm ama oyle buyuk bi tartisma yasamayorm

Size bi suru akıl verilmiş. Bir zamanlar kocası alkolik olan bi kadın olarak şunu söylemek isterim, o tavsiyeleri atın bi tarafa. Kararlılığınızi ortaya koymazsaniz isiniz zor.
Haftada 3 gün olan içme bir müddet sonra 4 e, daha sonra 5,6,7 ye çıkacak. Beyin daha fazla alkol isteyecek Eşiniz daha fazla içecek.
Kusura bakmayın sizin moralinizi bozmuş olabilirim ama olay budur.
Mide bulandıran ilaçlar falan hikaye. Ben bütün yolları demedim olmadı.
En sonunda bir arkadaşımın yıllardır söylediğini yaptım. Arkadaşın babasına alkolikti bir zamanlar. Bana, ya hacca götür yada bosanicam senden diyerek evden kov dedi. Ben ikincisini bir cinnet anında yaptım. Sonuçta 5-6 yıldır eşim icmiyor ama ben hala tetikteyim.
Allah size kolaylık versin.
NE YANI illa cinnet noktasina mi gelsin ki cinnet hali oyle saglam cikilan bi durum deildir uzuldum adiniza ama her alkol icen ayni mantikla icmioki esinin bir zarari yok bi kere sadece arkads ortami cekiyo hepsi bu butun evliliklerde var bu ne yazikki bizde cozum olarak surat asip kaciracgina kendine cek dedik

NE YANI illa cinnet noktasina mi gelsin ki cinnet hali oyle saglam cikilan bi durum deildir uzuldum adiniza ama her alkol icen ayni mantikla icmioki esinin bir zarari yok bi kere sadece arkads ortami cekiyo hepsi bu butun evliliklerde var bu ne yazikki bizde cozum olarak surat asip kaciracgina kendine cek dedik
Birazdn gelck surat yapmicam aksine davrancam sasrsn baklm ertesi gun kendi cekinsin

Ben de aynen böyle olacağımı bildiğimden hiç içmeyen biriyle evlenmek istiyorum, dileğim bu yönde...
Umarım sorununuz çözülür.

Ofkeni azcik bastr hem senin hem bebgin icin zarar verme bebginede bak ben senin sahip olduna sahip olmaya calisiyorum yillardr lutfen ofkene yenik dusme
Kizimin karsisinda tartismak istemiyorum dedgn gibi bebegmid dusunuyorum ama nabcagmi sasrdm oncedn ilk zamanlr evden ciktg an msjlar atardm arardm ust uste cok kizardi herkesn esi var rencide ediyosun beni adamlarn yaninda diodu ama artk gelene kadar aramiyorm skldm artk seviyorum ama sogumakdan korkuyorm

Ben de aynen böyle olacağımı bildiğimden hiç içmeyen biriyle evlenmek istiyorum, dileğim bu yönde...
Umarım sorununuz çözülür.
Bulursan soyle canm :) kimse dort dortluk degil icmeyipde neler karistiranlar var benm esim cok sukur evine bize duskun sadece kafa dagtmak icn alkol alio gece hayati yok erknden gelr telfonla asla ilgilenmez sosyol medyayla alakasi yok hic sevmez cok sukur bi tek alkol

Kizimin karsisinda tartismak istemiyorum dedgn gibi bebegmid dusunuyorum ama nabcagmi sasrdm oncedn ilk zamanlr evden ciktg an msjlar atardm arardm ust uste cok kizardi herkesn esi var rencide ediyosun beni adamlarn yaninda diodu ama artk gelene kadar aramiyorm skldm artk seviyorum ama sogumakdan korkuyorm
Zaten erkkler arasinda cok buyuk dalgadir o bildigiim kadaryla esimde bi arkadsyla boyle dalga gecrdi hanimi zir zir ario flan die bos birak demiorum ama yinede kontrol sende olsun geliomusun askim bitanem ne diosan artik oyle ara bi bahne bul ya iste onun icin ara mantikli olsun ama. Oyle yap mesajdada cok atar gider arizaya baglama tepkini biliodur zaten

Aynen oyle askm canm desem erir biter nerde kaldn saat kac desem vay dedgm lafa bir bin olur uzar uzaar

içtiği zaman saygı bile duymak istemiyorum yazmışsınız. açıkçası bu cümleyi kurmanız beni şok etti. size, çevresine, kendisine zarar vermiyorsa, bu şekilde kafa dağıtmayı tercih ediyorsa böyle tepki vermemenizi tavsiye ederim. açıkçası içki içtiği için triplenmeniz, sinirlenmeniz saçma bence. siz öyle davranırsanız eşinizin de laflarınızı ters anlaması beklenen bi şey zaten. kaldı ki insanlar böyle keyiflerine kimsenin karışmasını istemezler. kısıtlanmak kötü bi şey. umarım siz tecrübe etmezsiniz bunu.

Bulursan soyle canm :) kimse dort dortluk degil icmeyipde neler karistiranlar var benm esim cok sukur evine bize duskun sadece kafa dagtmak icn alkol alio gece hayati yok erknden gelr telfonla asla ilgilenmez sosyol medyayla alakasi yok hic sevmez cok sukur bi tek alkol

Doğrudur söyleniyor hep bunlar, ama hiç sevmiyorum haz etmiyorum. Yine nasip tabi.

Sevmedgn ot burnunun dibinde misali hayrlisi hakkinda insaah ben cok seviyorum esimi icince sinr oluyorm bildgn gibi degl

Back
X