• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle sorunum

Aysena supersn sen ya guzl bi dert ortagisin kizimi uyutuyorum esim daha gelmedi bende yapcm simdi aricam

Bu arada gelmedi daha arasammi ki
Merak ettiysen ara gelirken bisey iste cikolata flan ne bilim alirmisin cok canm istedi flan de hadi kahve yapiorum cok gec kalma bebgim ozledim flan de cok kafasi donuk gelmiosada film flan koy izlersiniz gogusune yat yada o dizine yatsin iste ne bilim sakin bi aksam gecrin

Merak ettiysen ara gelirken bisey iste cikolata flan ne bilim alirmisin cok canm istedi flan de hadi kahve yapiorum cok gec kalma bebgim ozledim flan de cok kafasi donuk gelmiosada film flan koy izlersiniz gogusune yat yada o dizine yatsin iste ne bilim sakin bi aksam gecrin
Birsey isteme bahnesiyle ara

Bidey isteme.bahanesyle ara bakalim hemen geliyomu

Ariyorum

Benim sorunum var uzgunum huzursuzum siz sesli sessizemi taktnz
Takmak demeyelim aslında. Rahatsızlık veriyor okurken bulmaca çözer gibi kelimeleri anlamaya çalışmak. Hem sorununuz düzgün yazarsanız daha iyi anlaşılır. Hepimiz bdv de konu açtığımız zaman sorun yaşiyor oluyoruz..anlaşılır yazmakta fayda var.)

Geliyoms sert konussam o ds terslicekti askm nabtn dedm geliyorm dedi tam hayatm dedm bsey almmi ne istiosn dedi zatn biseylr alp birakmsti eve yokdedim kahve istedi aynen :KK9:simdi gelr ben canmcicm dedkce dahab yumusadi gorsen :KK71:

Takmak demeyelim aslında. Rahatsızlık veriyor okurken bulmaca çözer gibi kelimeleri anlamaya çalışmak. Hem sorununuz düzgün yazarsanız daha iyi anlaşılır. Hepimiz bdv de konu açtığımız zaman sorun yaşiyor oluyoruz..anlaşılır yazmakta fayda var.)
Valla anlayan anladi bi sen anlamadm canm

Back
X