Siz yapmanız gerekeni yapamıyorsunuz kendinizi törpülemiyorsunuz ama eşinizden bunu bekliyorsunuz. O da sizin gibi sıradan bir insan değil mi… İkiniz de hatalısınızSinirli olduğu zamanlarda uzak kalmayı, sessiz kalmayı da denedim ama yapamıyorum, özellikle bana karşı bir şey söylüyorsa susamıyorum.
Benim esim sinirli değildir ama söylenen bi tiptir,biseye takılmasın aksama kadar icinden bır bır söylene bilir.Eşimle ya anlaşamıyoruz ya da bir sorun var hala çözemedim. Eşim sinirli olarak eve geldiği gün mutlaka tartışıyoruz. Sürekli çatışma var aramızda ve ben bunun artık bitmesini istiyorum. Eşim onunla ilk tanıştığım da sakin yapıya sahip olduğunu sanıyordum ama kendi ailesi içinde sinirli ve sözü geçen biriymiş, birazda şımartılmış. Bana karşı da öyle olmaya çalıştı izin vermedim. Şu anda da bir sorun olunca hemen parlayor, çok sinirli olunca da bazen hakaretler ediyor, en sonuncu da üzerime yürüdü ki hiç öyle yapmazdı. Ben de o laf söyleyince hakkımı savunmak için laf söylüyorum tartışıyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum.
-Sinirli olduğu zamanlarda uzak kalmayı, sessiz kalmayı da denedim ama yapamıyorum, özellikle bana karşı bir şey söylüyorsa susamıyorum.
Aynı durumu yaşıyoruz. 7 yılı bitirdik ve artık yıldım... Ortada hiçbir şey yokken azarlanmak veya sürekli sinirliymiş gibi konuşan biriyle yaşamak çok zor. Birisi demiş taraflardan biri alttan alacak yapacak bir şey yok. Buna hiç katılmıyorum çünkü susan taraf hep aynı kişi olunca bir yerden sonra gurur meselesine dönüyor ve karşındakinden de fena hale gelip patlıyorsun. Ardından o kavgalar şiddetleniyor, varsa çocuk etkileniyor. Böyle biriyle 7 sene yaşamış biri olarak söylemek istiyorum ki çocuk yoksa kaçın kurtarın kendinizi.Eşimle ya anlaşamıyoruz ya da bir sorun var hala çözemedim. Eşim sinirli olarak eve geldiği gün mutlaka tartışıyoruz. Sürekli çatışma var aramızda ve ben bunun artık bitmesini istiyorum. Eşim onunla ilk tanıştığım da sakin yapıya sahip olduğunu sanıyordum ama kendi ailesi içinde sinirli ve sözü geçen biriymiş, birazda şımartılmış. Bana karşı da öyle olmaya çalıştı izin vermedim. Şu anda da bir sorun olunca hemen parlayor, çok sinirli olunca da bazen hakaretler ediyor, en sonuncu da üzerime yürüdü ki hiç öyle yapmazdı. Ben de o laf söyleyince hakkımı savunmak için laf söylüyorum tartışıyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum.
-Sinirli olduğu zamanlarda uzak kalmayı, sessiz kalmayı da denedim ama yapamıyorum, özellikle bana karşı bir şey söylüyorsa susamıyorum.
Yapabilyorsanız ağlama krizine girin. Fenalık geçirin korksun. Başka ne yapılır bilemedim zor durum.
Bazıları hak ediyor yaİlişkilerinizi gerçekten böyle mi yönetiyorsunuz
Üzülerek söylüyorum bu gün üzerine yürüyen yaeın da vuracaktır. Al karşına konuş, böyle bir evlilik istemediğini, onun stres topu olamayacağını anlat. Kızdığı şeyleri seninle paylaşabileceğini onu seve seve dinleyeceğini sıkıntısını paylaşacağını ama öfkesini senden çıkarmasını istemediğini söyle, öfkesini kontrol edemeyecekse yardım almasını ya da senden boşanmasını iste. Ama bunu sakin ve keyifli bir zamanda dile getir,kavga ortasında değil. Gidişatınız hiç parlak görünmedi bana.Eşimle ya anlaşamıyoruz ya da bir sorun var hala çözemedim. Eşim sinirli olarak eve geldiği gün mutlaka tartışıyoruz. Sürekli çatışma var aramızda ve ben bunun artık bitmesini istiyorum. Eşim onunla ilk tanıştığım da sakin yapıya sahip olduğunu sanıyordum ama kendi ailesi içinde sinirli ve sözü geçen biriymiş, birazda şımartılmış. Bana karşı da öyle olmaya çalıştı izin vermedim. Şu anda da bir sorun olunca hemen parlayor, çok sinirli olunca da bazen hakaretler ediyor, en sonuncu da üzerime yürüdü ki hiç öyle yapmazdı. Ben de o laf söyleyince hakkımı savunmak için laf söylüyorum tartışıyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?