bende sorun yok ki ben cok kez söyledim ama o daha zamani degil diyor normal 2 günde bi yaklasiyor ama bi türlü o sekilde girmedik iliskiyeBence asıl ve gerçek sorununuz; ilişkiye girememiş olmanız. Vajinismus musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sorun yok ki ben cok kez söyledim ama o daha zamani degil diyor normal 2 günde bi yaklasiyor ama bi türlü o sekilde girmedik iliskiyeBence asıl ve gerçek sorununuz; ilişkiye girememiş olmanız. Vajinismus musunuz?
Ne bileyim ilişkiye girmedik yazmışsınız bende ondan dolayımı acaba dedimiliskiye giriyoruz simdi acik konusmak istemiyorum ama tam anlamiyla girmedik yani aramizda cinsel problem yok. 2 güne bi yakinlasiyoruz zaten.
okadar rahatladim ki bunlari okurken icime su serptin cünkü kafayi yemek üzereyim artik, aynen hic para pul kaynana felan derdimiz yok tek derdimiz böyle sacma sapan seyler. söylesemde anlamiyor ki ztn aksina sürekli benim gururum yüzünden böyle oldugunu söylüyor ben o an ona kusura bakma unuttum kotlarimi ayiracagimi desem vede kusura bakma yanlisklikla baktim bidaha bakmam sosyal medyasina desem sorun cözülecekmis ama insan gibi söylemiyor ki bagiriyor öyle oluncada benim kafam atiyor. alt tarafi kot ya dünya mali.Sana bise deyimmi hic üzülme,aglama da sakin bak. Ben ayni seyleri yasadim yemin ederim ama ben aksine öfkelendim ve asla durusumu bozmadım. Sana yemin ederim artik oyle seyler yapamıyor yapmiyor hatta cok sukur kavga bile etmiyoruz. Bizimde buyuk problemlerimiz yok,aile kaynana,kayinbaba,para pul,boyle problemlerimiz hic olmadi cok sukur hep baskasi yüzünden kavga ederiz ya onun komsusu,ya onun arkadasi,ya evdeki isler neden ev daginik soyle boyle. Aslinda insanin zoruna gidende ufak problemler olmasi . Hani buyuk problem olur okey. O sana bise dediginde lutfen ceneni tut derin nefes al balkona gec..sigara iciyormusun bilmiyorum sigara ic ona cevap verince tansiyonun firlamiyoemu ben daha fena oluyorum damarlarim belirginlesiyor beynim donuyor.onu gebertmek istiyorum adeta
.esimde dislerini sıkar gece yatarken de sıkar. Bide kavga biter bitmez hemen konusma suclayici bicimde onun haksiz oldugunu ona anlatmaya çalışma
Sen soylesin boylesin deme
Yemin ederm bu yollardan gectim
benim ztn renk tutan mendillerim var karisikta atsam renk birbirine girmiyor vede cok tesekkür ederim tavsiyelerin icin daha henüz 95'de yikamaya cesaret edemedim. makinamin kisa programlari felan var AEG genelde 30-40da yikiyorum ztn :)Bu arada canim kotlari ayri yika konuyla alakasiz da :) kot ve kazaklar bir arada yikanabilir koyu renk kışlık kazaklar 40 derece,ic camasirlari 60 derece, tshortler renkliler 40 derece simdiki makinelerde cekme olmuyor. 95 derecede camasie yikadim bise olmadi. Makinen ne? Aalinda kotlar icin 30 derler ama temizlemiyor ben sevmem hic soguk su. Ogun perdeleri 30da yikadim ama icime sinmedi
Sorununuz bu işte. Bu sorun sizin ya da onun değil; ikinizin sorunu. Başka hiçbir sebebi yok. Çünkü kavga sebepleri çıkış noktası; efden püften şeyler. Eşinizin tuhaf hareketleri bu yüzden. Ya siz gocundurmuşsunız ya da eşiniz ciddi anlamda korkuyor. Biran önce bunu çözüme kavuşturun. Eşinizle konuşun.bende sorun yok ki ben cok kez söyledim ama o daha zamani degil diyor normal 2 günde bi yaklasiyor ama bi türlü o sekilde girmedik iliskiye
cok erken bosaliyor ve sanirim bundan korkuyor 4 aydir bununla savasiyorum tam o kivama geliyoruz korkuyor ben degil o korkuyor ama ne yapicam bilmiyorum yani ben kac sefer söyledim ama bi tülrü olmuyorSorununuz bu işte. Bu sorun sizin ya da onun değil; ikinizin sorunu. Başka hiçbir sebebi yok. Çünkü kavga sebepleri çıkış noktası; efden püften şeyler. Eşinizin tuhaf hareketleri bu yüzden. Ya siz gocundurmuşsunız ya da eşiniz ciddi anlamda korkuyor. Biran önce bunu çözüme kavuşturun. Eşinizle konuşun.
2 güne bir yakınlaşmanız; ilişki olmadığı sürece çok bir anlam ifade etmiyor.
Canim erkeklerin mali kiymetli oluyor ben esimin bilgisayarlarina esyalarina falan dokunmam hic,bi ara tozlanmisti bana bez versene dedi kendi sildi ben ellemem mesela.esyalarini dusuk devirde yikarim 800 1000 1200 1400 var ya 1200 secerim icinde onun gomlegi varsa ne olur ne olmaz.okadar rahatladim ki bunlari okurken icime su serptin cünkü kafayi yemek üzereyim artik, aynen hic para pul kaynana felan derdimiz yok tek derdimiz böyle sacma sapan seyler. söylesemde anlamiyor ki ztn aksina sürekli benim gururum yüzünden böyle oldugunu söylüyor ben o an ona kusura bakma unuttum kotlarimi ayiracagimi desem vede kusura bakma yanlisklikla baktim bidaha bakmam sosyal medyasina desem sorun cözülecekmis ama insan gibi söylemiyor ki bagiriyor öyle oluncada benim kafam atiyor. alt tarafi kot ya dünya mali.
Emin ol; evliliği çok etkiliyor. Hatta şöyle diyeyim; kavgaların %90'ının altında bu sebep yatıyor. Örtbas edip erteledikçe; daha da kötü olursunuz ve yıpranırsınız. Başka hiçbir sebep arama canım. Eşinle açıkça konuş bunu. İlaç kullansın, geciktirici sprey kullansın, eğer kabul ederse doktora da gitsin.cok erken bosaliyor ve sanirim bundan korkuyor 4 aydir bununla savasiyorum tam o kivama geliyoruz korkuyor ben degil o korkuyor ama ne yapicam bilmiyorum yani ben kac sefer söyledim ama bi tülrü olmuyor
Ben 9 yıllık evliyim eşim daha bir günden bir güne bana şurdan kalk şuraya geç dememiştir yüksek sesle bile dahi bağırmamıştır son derece saygılı ve anlıyışlıdır bu yüzden onu çok seviyorum onu benim karşıma çıkardığıMerhaba arkadaslar daha öncede yazmistim, ben suan 4 aylik evliyim ama esimle hala iliskiye girmedik ben kullandigim agir bi hap yüzünden hamile kalmam cok riskli oldugundan esim bi türlü korunma yöntemiyle bile istemedi.
Ama sorun suan bu degil esimle dün cok büyük kavga ettik, okadar ki birbirimizi ittik felan.
Ilk kavga sebebi neden kot pantolonlarini baska camasirlarla atiyormusum. Daha öncede uyarmis beni boya gecermis. Ama bunu öyle sesli bagirarak söyledi ki cok kirildim bende gectim odaya kitap okudum sonra kendi geldi yanima konstuk felan.
Neyse sonra telefonumu aldi birinin instagramdaki story'lerini bakmami istemiyordu istemedigi kiside kiz gicik oluyor ona biraz kibirili bi kiz. neyse bende yanlisklikla baktim siradan giderken bu sefer basladi sen inadima yapiyorsun diye kavga ettik. bende of cok sIkIldim dedi ozaman s*ktir git dedi öyle mi dedim bidaha dedi bende toparlandim gidiyordum esyalarimi dolaptan cikarip firlatmaya basladi. sonra eger bu kapidan cikarsan yemin ediyorum bosanirim dedi. benimde gözüm karardi iyice. sonra yine biseler oldu ben kendimi banyoya kilitledim sonra geldi ac su kapiyi dedi agliyordum o ara git seni görmek istemiyorum dedim öyle mi ozaman kapi orda dedi tkrr beni kovdu. bu sefer ayakkabilarimi giydim yine ayni seyleri söyledi snra balkona gittim oturdum agladim birden beni seven beni ailesine karsi bile koruyan adam gitti acimasiz bi adam geldi sonra balkona sigara icmeye geldi git esyalarini yerlestir topla dedi bende cok üsümüstüm gittim yattim bu sefer geldi ben sana kalk demedim mi dedi sonra ben ona senin kölen miyim ben dedim oda evet dedi. bende bundan sonra hic birsey eskisi gibi olmayacak dedim buda pesimden geldi beni tehdit mi ediyorsun dedi dur esyalarini toplama ben gidiyorum döndügümde evde olma dedi biz bu sefer baya büyük kavga ettik ben onu o beni itti. kavga sirasindada duvarlari yumrukladi. sonra sakinlestik ama aramiz yok. bana ben onun inadina yapiyormusum herseyi öyle dedi. bilerek yapiyormusum yapma dedigi seyleri. gurumu cigneyip hatta yaptim kusura bakma diyemiyormusum. beni evden kovarken sanki gururumu ayaklar altina almadim!
Normalde cok iyi anlasiriz kavga edersekte bu denli büyük kavgalar ediyoruz. ne yapicam bilmiyorum. okadar agirima gittiki sözleri aklimdan hala cikmiyor yaptiklari. ben onun icin okadar cok sey yaptim ki, kendiside biliyor.
icimi dökmek istedim uzun oldu kusura bakmayin siz olsaydiniz ne yapardiniz. ya bide ilk degil bu bisefer daha bana git dedi sonra barisinca ben git desemde gitme ben sinirliyken ne dedigimi bilmiyorum dedi
Bence de gitAy bu ne ya? S.tr git diyor tam gidecekken hayir gidemezsin, sonra yine git diyor siz yine tam gidecekken hayir gidemezsin, sonra yine yine yine. Cocuk musunuz? Sizi daha kac kez kovacak evden sonra cani isteyip vazgececek? Resmen adamin agzindan ciktigina gore hareket ediyorsunuz. Basin gidin cok mu zor. Bukadar dile dusurup kovmus evden.
Merhaba arkadaslar daha öncede yazmistim, ben suan 4 aylik evliyim ama esimle hala iliskiye girmedik ben kullandigim agir bi hap yüzünden hamile kalmam cok riskli oldugundan esim bi türlü korunma yöntemiyle bile istemedi.
Ama sorun suan bu degil esimle dün cok büyük kavga ettik, okadar ki birbirimizi ittik felan.
Ilk kavga sebebi neden kot pantolonlarini baska camasirlarla atiyormusum. Daha öncede uyarmis beni boya gecermis. Ama bunu öyle sesli bagirarak söyledi ki cok kirildim bende gectim odaya kitap okudum sonra kendi geldi yanima konstuk felan.
Neyse sonra telefonumu aldi birinin instagramdaki story'lerini bakmami istemiyordu istemedigi kiside kiz gicik oluyor ona biraz kibirili bi kiz. neyse bende yanlisklikla baktim siradan giderken bu sefer basladi sen inadima yapiyorsun diye kavga ettik. bende of cok sIkIldim dedi ozaman s*ktir git dedi öyle mi dedim bidaha dedi bende toparlandim gidiyordum esyalarimi dolaptan cikarip firlatmaya basladi. sonra eger bu kapidan cikarsan yemin ediyorum bosanirim dedi. benimde gözüm karardi iyice. sonra yine biseler oldu ben kendimi banyoya kilitledim sonra geldi ac su kapiyi dedi agliyordum o ara git seni görmek istemiyorum dedim öyle mi ozaman kapi orda dedi tkrr beni kovdu. bu sefer ayakkabilarimi giydim yine ayni seyleri söyledi snra balkona gittim oturdum agladim birden beni seven beni ailesine karsi bile koruyan adam gitti acimasiz bi adam geldi sonra balkona sigara icmeye geldi git esyalarini yerlestir topla dedi bende cok üsümüstüm gittim yattim bu sefer geldi ben sana kalk demedim mi dedi sonra ben ona senin kölen miyim ben dedim oda evet dedi. bende bundan sonra hic birsey eskisi gibi olmayacak dedim buda pesimden geldi beni tehdit mi ediyorsun dedi dur esyalarini toplama ben gidiyorum döndügümde evde olma dedi biz bu sefer baya büyük kavga ettik ben onu o beni itti. kavga sirasindada duvarlari yumrukladi. sonra sakinlestik ama aramiz yok. bana ben onun inadina yapiyormusum herseyi öyle dedi. bilerek yapiyormusum yapma dedigi seyleri. gurumu cigneyip hatta yaptim kusura bakma diyemiyormusum. beni evden kovarken sanki gururumu ayaklar altina almadim!
Normalde cok iyi anlasiriz kavga edersekte bu denli büyük kavgalar ediyoruz. ne yapicam bilmiyorum. okadar agirima gittiki sözleri aklimdan hala cikmiyor yaptiklari. ben onun icin okadar cok sey yaptim ki, kendiside biliyor.
icimi dökmek istedim uzun oldu kusura bakmayin siz olsaydiniz ne yapardiniz. ya bide ilk degil bu bisefer daha bana git dedi sonra barisinca ben git desemde gitme ben sinirliyken ne dedigimi bilmiyorum dedi
Ya s*sin gitsin. Manyak mı bu. Ya bu analar nasil bir evlat dogurup buyutuyor.cok kez sordum cidden gitmemi istiyor musun diye beni bosver dedi ama gitmek istersen seni durdurmam dedi pisman olacagimida bilsem dur demem sana ben böyleyim dedi