• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sürekli kavga halindeyiz

aslında sırf uyandırdığı için çocuğa bağırdı kısmını görmeseydim size haksız derdim.
ama bence eşiniz çok agresif.
evdeki gergin ortamı değiştirmek için biraz ayrı kalın aynı ev bile olsa belki iyi gelir.

Merhaba herkese, 6 senelik evli 1 çocuk annesi, mesleği olan çalışan bir bayanım. Eşimle sürekli kavga halindeyiz, mesela dün sabah işe giderken şöyle bişey oldu, eşimin maçı varmış akşam için, ben de her hafta gitmesen yada saatini geç saate aldırsan ne iyi olur akşam eve dönüşte (annemde oluyoruz kızımla ben de) sıkıntı yaşıyorum kızım uyuyor, babama da bıraktırmak zor oluyor iş yorgunu dedim. Bi bağırmaya başladı bana, halbuki benim üslubum normaldi. 20 kişinin karısı sıkıntı çıkarmıyor sen çıkartıyosun, her yere gittiğimde kimsenin karısı sıkıntı çıkarmıyor sen çıkartıyosun vs vs diye söylenmeye başladı bağıra bağıra. Ben de başkalarının özel hayatını biz bilemeyiz onlar da yaşıyodur sorun, beni başkalarının eşiyle kıyaslama dedim. Sen istiyosunki her an dizinin dibinde olayım dedi bunları söylerken bana bağırıyor ama, ben de hayır dedim dizimin dibinde falan ol demiyorum sadece beni zor durumda bırakma, çocuk uyuyor gel git zor oluyor dedim. Ses tonunu yükseltti ve sürekli beni eleştirdi, başkalarının eşlerinin sorun çıkarmadığını hep benim çıkardığımı söyledi (maç saatini geç saate alsan dedim diye) Gerçi ben fikrimi de söylesem, ona ben herşeye karışıyomuşum gibi geliyor. Neyse, bizim ses tonları yükseldi ben de boşa o zaman beni dedim madem eleştiriyosun çekme beni dedim, o günler de gelcek dedi. Üstüme yürüdü ve kolumdan tutup itti, tam işe gidicez hazırlanıyoruz bi yandan. Ben ağlamaya başladım ve beni ittiği için ona yavaş ol deyip, ben de ittim ama tabi onun gücüyle benimki bir değil, yüzüğünü de takmıcam dedim ve çıkardım madem o günler de gelecekmiş. Aptalca bi kavga yaşadık, başlıcam işine de gücüne de dedi. Ben de evde oturup senin eline mi bakayım dedim, kendisi çok eli açık biri de değil zaten. Ve hep bu tarz konular yüzünden kavga ediyoruz, hep itiyor kakıyor, suratı sürekli asık, pazara gitmez markete gitmez alışverişe, gitse de zorla. Yardım et derim, bıtlama der, yada zorla eder söylene söylene. Kısacası tükendim, tüketti beni. Buraya yazmak içimi rahatlatmak istedim. Herkesin eşi böyle mi?
her gece bi bahane uydurup çıkmıyorsa haftada bir maç a olur yani bizim çarşamba günleri hadi bugün kutsal gün özgürsun diyorum gülüyor gidiyor bütün gun çalışıyorlar zaten haftada bir de stres atsinlar her gün değil sonuçta haftada bir de babaniz bırakabilir evinize

ben cogu erkegin boyle oldugunu dusunuyorum, ustune gidip hatalarini yuzune soyleyince, basedemedikleri icin şiddete başvururlar, size tavsiyem hakli olsaniz bile ileri gitmeyin, daha cok siddet gorursunuz, secenekler belli ya bosanacaksiniz, ya da kendisini oldugu gibi kabul edip iyi yonlerini gormeye calisacaksiniz.

Merhaba herkese, 6 senelik evli 1 çocuk annesi, mesleği olan çalışan bir bayanım. Eşimle sürekli kavga halindeyiz, mesela dün sabah işe giderken şöyle bişey oldu, eşimin maçı varmış akşam için, ben de her hafta gitmesen yada saatini geç saate aldırsan ne iyi olur akşam eve dönüşte (annemde oluyoruz kızımla ben de) sıkıntı yaşıyorum kızım uyuyor, babama da bıraktırmak zor oluyor iş yorgunu dedim. Bi bağırmaya başladı bana, halbuki benim üslubum normaldi. 20 kişinin karısı sıkıntı çıkarmıyor sen çıkartıyosun, her yere gittiğimde kimsenin karısı sıkıntı çıkarmıyor sen çıkartıyosun vs vs diye söylenmeye başladı bağıra bağıra. Ben de başkalarının özel hayatını biz bilemeyiz onlar da yaşıyodur sorun, beni başkalarının eşiyle kıyaslama dedim. Sen istiyosunki her an dizinin dibinde olayım dedi bunları söylerken bana bağırıyor ama, ben de hayır dedim dizimin dibinde falan ol demiyorum sadece beni zor durumda bırakma, çocuk uyuyor gel git zor oluyor dedim. Ses tonunu yükseltti ve sürekli beni eleştirdi, başkalarının eşlerinin sorun çıkarmadığını hep benim çıkardığımı söyledi (maç saatini geç saate alsan dedim diye) Gerçi ben fikrimi de söylesem, ona ben herşeye karışıyomuşum gibi geliyor. Neyse, bizim ses tonları yükseldi ben de boşa o zaman beni dedim madem eleştiriyosun çekme beni dedim, o günler de gelcek dedi. Üstüme yürüdü ve kolumdan tutup itti, tam işe gidicez hazırlanıyoruz bi yandan. Ben ağlamaya başladım ve beni ittiği için ona yavaş ol deyip, ben de ittim ama tabi onun gücüyle benimki bir değil, yüzüğünü de takmıcam dedim ve çıkardım madem o günler de gelecekmiş. Aptalca bi kavga yaşadık, başlıcam işine de gücüne de dedi. Ben de evde oturup senin eline mi bakayım dedim, kendisi çok eli açık biri de değil zaten. Ve hep bu tarz konular yüzünden kavga ediyoruz, hep itiyor kakıyor, suratı sürekli asık, pazara gitmez markete gitmez alışverişe, gitse de zorla. Yardım et derim, bıtlama der, yada zorla eder söylene söylene. Kısacası tükendim, tüketti beni. Buraya yazmak içimi rahatlatmak istedim. Herkesin eşi böyle mi?
Eşim okadar vurdum duymaz sanırdım evliliğimin ilk senesi çok itilip kakıldım sesimi çıkarmaz korkardım ve benm kendime ait maddi gücümde yok senmisin bana böyle yapan bende resti çekmeye başladım ama ağlayarak değil boşarsın biter gider falan diye yalan yok öyle yola geldi şimdi gel buraya git oraya yapıyorum valla benm maddi gücüm olmayablr ama 50 yaşındaki anasıyla karıştrmayacak onun sosyla hayatı varsa benmde var ben 50 yaşındaki karılar gibi kahveden koca gelsin diye bekleyemem dedim ve benmde var 3 yaşında evladm annesine bi bırakrdı beni gece gelrdi çok şükür kapandı o devir tabi boşarsın falanlardan sonra birzda tatlı dille istemediğim hallerini dile getrdim kendini benm yerime koy kelimesini defalarca kullandm anlayışlı tarafınamı geldi bilmiyorum ama şükür 3senedir düzeldi ilk sene bi kötü geçmşti ama toparladım şükür

D Deeprise anladığım kadarıyla sen de çalışıyorsun.Cocuguna annen bakıyor ve aksamları onu almak için annene geçmek zorundasın.Arabaniz da eşinin elinin altında ...bu yüzden onu beklemek zorunda kalıyorsun dönebilmek için ..bu sekildeyse eşinin şahane hayatı var derim.Bosanmayi hayatta istemez ama seni itip kakip maasinla ev /araba sahibi olmayi erkeklik olarak görür.Birak isterse hali sahada koşturup kolunu bacağını kırsin(çevremde ki tüm cuma aksami sporcularının sonu bu oldu) sen maasinla kendine araba al.

her gece bi bahane uydurup çıkmıyorsa haftada bir maç a olur yani bizim çarşamba günleri hadi bugün kutsal gün özgürsun diyorum gülüyor gidiyor bütün gun çalışıyorlar zaten haftada bir de stres atsinlar her gün değil sonuçta haftada bir de babaniz bırakabilir evinize
Siz bürün gün çalışmıyor musunuz peki??

Ben ev hanimiym evde çalışıyorum canım isteyince gezmek stres atmak için dışarı çıkıyorum alisverise gidiyorum eşim de sadece haftada bir gün mac a gider başka sebeplerle dışarı çıkmaz arada beraber de cikariz ben haftada bir günu cok görmüyorum açıkçası

Ben bayanin eşini de hakli bulmuyorum bu arada sadece mac için dedim olabilir onun dışında itme yitme bagirma kabul edilecek birşey değil ben buradaki konuları okudukça daha çok şükürediyorum 5yillik evliym şükür hic boyle sorunlarımız olmadı Rabbim herkese huzurlu bi ev es nasip etsin

Evliliklerde "boşanma" kelimesi tek atımlık kurşun haline geldi.
Bi kere ağızdan çıktığında bütün büyünün bozulduğunu gerçekten göremiyor musunuz?
Bu cümle bu kadar basit ağıza pelesenk olacak bir cümle mi?
Baitleştire basitleştire evlilik denilen şeyin manevi anlamını yitirttiniz.

Boşanma lafı edecek hiçbişey yokmuş ortada ve siz bu cümleyi kurduktan sonra üzerinize yürümüş eşiniz.
Bence biraz haketmişsiniz, kusurabakmayın.
He bu arada boşanmış bi anne olarak söylüyorum;
O boşanmak düşündüğünüz kadar basit bi olay değil,
markete gitmediği, maç saatini ileri çekmediği günleri mumla arayabilirsiniz, haberiniz olsun.

Doğru. Şiddet hak edilecek birşey. Kadin doğru lafi söylemedi diye bir iki daha vursaydi o zaman tam adam gibi adam olurdu dimi!! Aldatsa hakli olur, kadin nede olsa böyle şiddetli günleri mum gibi arayacak!

Yazik bir kadinin böyle konuşmasi ve epeyde başka kadinlar beğenmiş. Konu sahibin tepkileri hoş değil fakat HICBIR KADIN şiddeti hak etmez! Adamda orda gayet kendini laflar ile savunabilirdi.

D Deeprise Niye çocuğun ile annenlere gidiyorsun maç günlerinde? Kendi evinde kal. Bende haftada 1 gün akşam spora gidiyorum. Sağliğim için ve kendime vakit ayirmak açisindan çok önemli bu.

Sende aynisini yap. Spora git. Onun sporuna karişma.

Benim kocamda böyle ittirip kaktirmasi yok. Tek.maça gidince ipini koparmış sığır saniyor çoğu kendini.sorumsuzluklarina bahane bol işte böyle babalara bakmayan evlat müstehak oluyor.ben sallamiyorum.çoğu öğünde annemdeyim evime yatıya geliyorum o da babasına gidiyor.sonra birde bu durumu eleştiriyor sanki bu kadar saçmalığı yapan kendisi değil.kuserse de kendine kusuyor benimki de pinti.öyle akışına bıraktım insan olan laftan anlar çünkü

Ben ev hanimiym evde çalışıyorum canım isteyince gezmek stres atmak için dışarı çıkıyorum alisverise gidiyorum eşim de sadece haftada bir gün mac a gider başka sebeplerle dışarı çıkmaz arada beraber de cikariz ben haftada bir günu cok görmüyorum açıkçası
Ev hanımlarının Dünyası başka açıkçası. Çalışan hanımla evlenen erkeklerin daha özverili davranması gerekiyor. Çıksın kocam nolacak diyemiyor insan, erkek gibi kadın da yoruldu dışarıda stres yüklendi çünkü yardıma desteğe ihtiyacı var

Benim kocamda böyle ittirip kaktirmasi yok. Tek.maça gidince ipini koparmış sığır saniyor çoğu kendini.sorumsuzluklarina bahane bol işte böyle babalara bakmayan evlat müstehak oluyor.ben sallamiyorum.çoğu öğünde annemdeyim evime yatıya geliyorum o da babasına gidiyor.sonra birde bu durumu eleştiriyor sanki bu kadar saçmalığı yapan kendisi değil.kuserse de kendine kusuyor benimki de pinti.öyle akışına bıraktım insan olan laftan anlar çünkü
Ben de kızınca eşime diyorum bu maçları izlemek Allah’ın emri mi... maç olunca hiç konuşma haber verme YÖK, kapıyı çekip çıkıyor.

Sanırım konu sahibinin çocuğuna annesi bakıyor. Çocuğu almaya annesine gidince araba olmadığı için eşini beklemek zorunda kalıyor.
Ne olacak haftada bir gitsin herkes sizin çocuğunuza göre mi kendini ayarlayacak denmiş. Benim bildiğim böyle organizasyonlarda herkes müsait olduğu saati söyler ona göre ayarlanır. Eşi de bana o saat uygun değil dememiş çünkü kendi keyfi çocuğun düzeninden önce geliyor. Ve bu kadına başka bir kadın itilip kakılmayı haketmişsin diyor. Pesss….

Ev hanımlarının Dünyası başka açıkçası. Çalışan hanımla evlenen erkeklerin daha özverili davranması gerekiyor. Çıksın kocam nolacak diyemiyor insan, erkek gibi kadın da yoruldu dışarıda stres yüklendi çünkü yardıma desteğe ihtiyacı var
Çalıştım da canım ev daha zor bana gore iste yaptığın is belli evde öyle değil aksama kadar ayaktasin çocuk peşinde koş ev isi sil şüpur bitmiyor çalıştığında ev daha düzenli yani benim ki öyleydi şuanda evdeyim o halde bile eşim yardim eder bana beraber bulaşık da yikariz çamaşır da katlarız sanırım es konusunda sansliyim ben beraber olduktan sonra yaptığımız isin ve yerin pek önemi yok

Ayrilin neyi bekliyosunuz bugun iten yarin dover net yani.maddi gucunuz de varmis biraz haddini bilsin.

Her evlilikte sorun tartışma var tabiki ama üslup ve saygı sınırları çok önemli bence.Karşılıklı olarak çok uzatmissiniz basit bir mevzudan iş boşanma noktasına gelmiş kirici cümleler söylenmiş.Bu raddeye getirmeyin bence tartismalarinizi yoksa evlilik hakkaten çok yıpratıcı oluyor.En azından konuyu o an kapatıp sakinlesince devam edin konusmaya

Bu adamdan bi halt olmaz belki icinizdekilerin bitmesini bekliyorsunuz benimkinden de bisey olmazda artık son şansımı deniyorum uzatmalari filan oynuyoruz onun deyimi ile babalik kocalik etmez kala kala 9 tane çeyrek altina kalmış onu da verip kurtulurmuyum bilmem.bundan bisey isterse adamdan kurtulurum.

Back
X