Eşimle sürekli münakaşa etmekten bıktım, akıl verin lutfen

"Bana ne yaparsa yapsın boşanamam" psikolojisine girmiş bir kadına boşan ve çok geç olmadan yeni bir hayat kur kur kendine demek çoğu zaman boşunadır çok iyi bilirim.
Hep derim hayatta en kötü şey geç kalmaktır.. Biz kendimizden ödün verdikce de onlar daha da güçlenerek devam ediyorlar yollarına.
Sana yapacakların konusunda taktik vermek istemiyorum; sadece içinde ki gücün farkına var inan o zaman her şey daha kolay olacak senin için..

kaç yaşında eşin?
arkadaş eklemiş evlenmeden önce de nişanlın yani eşin aynıymış galiba bir insan 7 sinde ne ise 70inde de o..çok zor bir durum psiklojik destek almaya ikna edin evlilik terapistleri var gidin belki işe yarar..ayrılınca maddi açıdan zor olucak yapamam diyorsan eşinin ruh sağlığını kendin düzeltemezsin uzmana görünün mutlaka...

Hayyal arkadasım çok teşekkür ederim yemin ederim bu yaşadıklarımı unutmuştum.nasıl evlenmisim bu adamla göz göre göre resmen cahillik benimki.hep aynurmuş hiç değişmemiş ki. Su an soklardayim Allah yardımcım olsun kendi hayatıma bakicam artık.umrumdada olmayacak..kendime inanamıyorum..insan oğlu yaşadıklarını çabuk unutuyop.dediğin gibi bu adam asla değişmez asla..

ailemin durumu iyi değil diyorsun ama maddi problemim de yok diyorsun peki ne bekliyorsun?
eşin ilaç kullanıyormuş evlenmeden önce bunu bilmiyor muydun?

Benim değil ki esimin aldıkları onlar.zaten ise girsem hersey farklı olucak. Kendi kazancım olucak kimseye muhtaç olmuyacagim.en azından o zaman oglumla kendime yeni bir hayat kurabilirim.ama çalışmıyorum.

Evlenmeden önce bana hiç söylemedi hatta kimse söylemedi takı ilaçlarını görene dek.sonradan dedi ailesi soylemeliydik diye ama is isten gecti.oğlum için katlanıyorum alışkanlıkta oldu biraz galiba.seviyorum ama belkide boşanacak güç bulamadığım için kendimde sevdiğimi düşünüyorum.elaman ne der ortada bir cocuk var.maddi özgürlüğüm olsa hersey farklı olurdu.ama konuşuyorum çalışayım diyorum amacım para biriktirmek ama izin vermiyo.

Önemli değil inan yaşadıkların yanında benim hatırlattıklarım devede pire kalıyor.
Çok zor durumdasın ve sana senden başkası yardım edemez.
Ailene bahset bu mevzudan ve uzaklaşmaya çalış o evden, bir an evvel de boşanma davanı aç.
Senin psikolojin zaten bu adamın darma duman hayatıyla beraber bozulmuş gidiyor, en azından bebeğinin hayatını kurtar...

Daha çok gençsin önünde uzun seneler var böyle bir adama yem etme hayatını...

Nasıl yani?
Evlenmeden yaptıklarını ne arada unuttunuz da çocuk yaptınız?
Zaten hemen hamile kalmışsınız..
Sorması ayıp neden evlendiniz siz?

kıskançlık ve kendine güvensizlik bununla beraber karsısındakını asagılama hakaret... tamamen kendine güvensizlik.. ona yeterince ilgisizmisiniz??

canım okulunu bitirene kadar sabredeceksin madem eşini ilaçlarını düzenli almaya ikna et cinselliği etkiliyor diyorsun ama eşine söyle beni okşaman yeter zaten sen mutlu ol yetr felan aman ne bileyim sanki herşey yolundaymış gibi davran sanki sizi hiç etkilemiyormuş gibi belki o zaman düzenli ilaç alır da sen de kurtulursun

Benim değil ki esimin aldıkları onlar.zaten ise girsem hersey farklı olucak. Kendi kazancım olucak kimseye muhtaç olmuyacagim.en azından o zaman oglumla kendime yeni bir hayat kurabilirim.ama çalışmıyorum.

evlilikte mal paylaşımı ortaktır , eğer eşiniz bu bahsettiğiniz şeyleri evlendikten sonra edinmişse sizin de hakkınız vardır.

Yok Allah korusun eğer bosanirsam tek iğne bile almiyacagim yanıma.Allah bana saglık versin huzur versin okulun bitsin inşallah bende ise girer hayatımı kurarım inşallah..

cok zormus durumun;
hepimize ders olsun mutsuz bir evlilige cocuk yapmasin kimse!

sana su an binlerce oneride bulunabilirim ama kelin ilaci olsa kendi basina surermis derler :) o yuzden psikologumun da tavsiyesi olan birkac kitabi almani onerecegim. ben hemen internetten siparislerini verdim hatta dayanamadim sanal kitabini okumaya basladim ve inanilmaz etkilendim!

anthony robbins - bir dosttan pusulalar
anthony robbins - icindeki devi uyandir
anthony robbins - sinirsiz guc
sam horn - tong fu - sozlu dovus sanati

bunlar kisisel gelisim ve etkili iletisim kitaplari. anthony robbins'inkiler hayata daha pozitif bir pencereden bakmamizi da saglayabilir diye dusunuyorum zira ilkini okumustum ve cok begenmistim.

geriye sabretmek kaliyor arkadasim. soz ile; halin tavrinla esini terbiye etmelisin; unoversite okuyan bir ANNEsin cunku! kendin icin ve cocugun icin hayati daha keyifli bir hale getirebilirsin. bu da esinin psikolojik sorunlarinin uzerine gitmeyerek olacak. ilaclari icin belirli donemler belirleyin kullanmasin. o isle ilgili de asla memnuniyetsiz oldugunu hissettirme bilakis gururunu oksa! eger bu evliligi surdurmekse kararin; yapacagin hersey bu yonde olsun.hem surdurmek isteyip hem ondan birseyler bekleme cunku bu karari sen veriyorsun ve bir sure eylemlerinden vazgecme onu kiskirtma onu memnun ve mutlu et. sen mutlu olmayi haketmiyor musun? tabi ki ediyorsun! ama ayrilmayacaksan senin mutlu olmanin yolu esinin mutlu olmasindan geciyor. ve emin ol bu sonsuza dek surmeyecek. sabrin sonu selamettir! :13:

konuştum hemde defalarca ama hep aynı ama nişanlıyken böyle değildi cok istekli bir erkekti ama cabuk değişti onun böyle durması benide soğuttu arada bir o istiyor ben o kadar hayatımdan cıkarmışımki ben isteyemiyorum bu konuda cok büyük mesafe koydu aramıza aslında bende artık eksikliğini hıssetmıyorum nedense

cnm senı hatırlıyorım.bundan 1 sene once 1 aylık evlıydın.herseyıme karısıyor cıps yememe pc basında oturmama okanı(bayulgen) seyretmemı herseye gıbı konular yazmıstın,hatta hıc sevınememıstın hamıle olduguna.hıcbırsey degismemis gordugum kadarıyla dahada kötulemiş.sana neden hamıle kaldın demıyecegım cunku o sıralar neler yasadıgını bılıyorum.sarıl o minik yavruna.bu adam asla degısmez.yasın 25 fln.daha gencecıksın...mademkı o adamı basamak olarak kullanacaksın,para bırıktır ondan gızlı.hiç oyle istemiyorum fln deme.yaşadıklarını hangı para ödeyebılır ki...en azından bıraz daha mesafe katedersın hayatını kurma konusunda,bende anneyım senı anlıyorum yavrun ıcın hersey ama ınan o bebek suanda farkında degıl...ya sonra...ne olur artık kendın ıcın bırseyler yap.keske demek artık geç.ınan hep aklımdasın..sımdı senın annelıgı n keyfını cıkarma zamanın....

Yok Allah korusun eğer bosanirsam tek iğne bile almiyacagim yanıma.Allah bana saglık versin huzur versin okulun bitsin inşallah bende ise girer hayatımı kurarım inşallah..
çocuğunun rızkını almalısın,şiddetin,hakaretin,çektiğin eziyetin hatırına sende giderken onun canını yak.

peki şuan nasıl gidiyor?

konuşunca ne dio?

yani sebebi ne sence

sana öyle geliyor ben aynı benim falan daha iyi olucak sabret 6 yıl oldu neden böyle oldu anlamıyorum biz 6 aylık evliydık ayda iki üçü geçmezdi beraberliğimiz ben çevremdekilerin evliliklerini duyuyorum yatak konusunda bıkmışlar bide bana bakıyorum ne oldugunu bile bilmiyorum ya mesela ben yatağa kot pantolonlada girsem aynı ne bu halın demiyor geceliklede girsem aynı niye böylesin diyorum neden benı hiç farketmiyorsun seni çok seviyorum kırmak istemiyorum diyor ne alakaysa ben böyle daha cok kırılıyorum diyiyorum beni istediğini görmek istıyorum dedim ya söylemediğim şey kalmadı...ya bide gerçekten çırkın bı kadında değilim aramızda 6 yaş var ya gerçekten merak ediyorum sizin eşinizle nasıl aranız

Umarım bu cahilliğinize bir son verirsiniz artık.
Bakın yaptığınız hatayı şimdi kendi gözlerinizle gördünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…