Maddi hiç problemim yok arabam param herseyim var ama bunlar umrunda değil ben huzur istiyorum saygı istiyorum icine ermişim bunların çünkü huzurun yoksa hiçbirinin kıymeti yok ise basliyim diyorum çalışayım diyorum beni bırakıp baskasını bulacaksın dımı diyor.dışarı çıkarken süsleniyorum podyuma mı çıkacaksın diyo.ama evde süslenirim dışarı çıkmayayım ondan iyisi yok..önce dövüyor sonra ağlıyor ertesi gün çiçekler hediyeler alıyor.artık sen beni sevmezsin diyor..bilmiyorum ne yapacağımı
Hayyal arkadasım çok teşekkür ederim yemin ederim bu yaşadıklarımı unutmuştum.nasıl evlenmisim bu adamla göz göre göre resmen cahillik benimki.hep aynurmuş hiç değişmemiş ki. Su an soklardayim Allah yardımcım olsun kendi hayatıma bakicam artık.umrumdada olmayacak..kendime inanamıyorum..insan oğlu yaşadıklarını çabuk unutuyop.dediğin gibi bu adam asla değişmez asla..
13aylik evliyim ve 3 aylık oğlum var ama ne hamilelik ne dogum sonrası rahat ettim.o kadar bencil ve ben merkezci bir esim varki.evliliğimizin basından beri herseye karışması herseye laf söylemesi beni tüketti.bende ne zaman bana bağırsa susup bekleyip kavganın sonunda boşanmak istediğimi anlasamadigimi söylerdim.evliliğimizin beşinci ayından beri sürekli asalamalar psikolojik ve fiziksel saldırılara ağır hakaretlere maruz kaldım.ne anneliğim kaldı ne kadınlığım her şeyime laf soyluyo küfür ediyo biraz yorulsam uykusuz kalsam sen annemisin ki diyo sürekli psikolojik baskı yanında da şiddet.asla hatasını kabul etmiyor herseyi o biliyor en bilgili o en dogruyu bilen o.dediğini yapmadığım zaman inat ası oluyorum.bıktım senden hayatımı mahvettin diyo.artık çıkar yol bulamadım bir akıl verin deliricem yoksa.sürekli bana bir güvensizliği var sanki onu aldaticakmisim gibi bir izlenim birakiyo.bekarligimi özlediğimi dusunuyo evlilik sana zor geldi sen gençliğini yasamak istiyorsun tabi gencsin güzelsin hayatın kaydı dımı diyo.artık takatim kalmadı evde sürekli gergin ne zaman neye karışacak neye kuzudan diye bekliyorum.oğlum biraz ağlasa hemen kiziyo yeri geliyor vuruyo.ne olur bir akıl verin ne yapmalıyım artık dayanamıyorum hiç nefret ediyorum ondan.bosanamam çalışmıyorum okuyorum edebiyat öğretmenliği ikinci siniftayim. Ekonomik gücüm yok ne olur bir akıl verin
Benim değil ki esimin aldıkları onlar.zaten ise girsem hersey farklı olucak. Kendi kazancım olucak kimseye muhtaç olmuyacagim.en azından o zaman oglumla kendime yeni bir hayat kurabilirim.ama çalışmıyorum.
çocuğunun rızkını almalısın,şiddetin,hakaretin,çektiğin eziyetin hatırına sende giderken onun canını yak.Yok Allah korusun eğer bosanirsam tek iğne bile almiyacagim yanıma.Allah bana saglık versin huzur versin okulun bitsin inşallah bende ise girer hayatımı kurarım inşallah..
konuştum hemde defalarca ama hep aynı ama nişanlıyken böyle değildi cok istekli bir erkekti ama cabuk değişti onun böyle durması benide soğuttu arada bir o istiyor ben o kadar hayatımdan cıkarmışımki ben isteyemiyorum bu konuda cok büyük mesafe koydu aramıza aslında bende artık eksikliğini hıssetmıyorum nedense
Hayyal arkadasım çok teşekkür ederim yemin ederim bu yaşadıklarımı unutmuştum.nasıl evlenmisim bu adamla göz göre göre resmen cahillik benimki.hep aynurmuş hiç değişmemiş ki. Su an soklardayim Allah yardımcım olsun kendi hayatıma bakicam artık.umrumdada olmayacak..kendime inanamıyorum..insan oğlu yaşadıklarını çabuk unutuyop.dediğin gibi bu adam asla değişmez asla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?