Evet mantık düşüncesiyle evlilik yaptım bu gercek.ailemin durumu hiç iyi değil çünkü.hamilelikte inanın kazara oldu ben düşünmüyordum çünkü.nafaka istemiyorum ondan artık tenezzül etmiyorum okulumun bitmesi gerek sonra öğretmenim zaten inşallah.birde esimin psikolojik sorunları var ilaç kullaniyo zaten ama düzenli almadığı için böyle oluyor.düzenli alınca problem yok ama cinselliğini etkiliyi bu yüzdende ilaç almiyo ama böylesi daha kötü benim acımdan.iyi taraflarida var ama egosu çok fazla.ve beni asalamaktan zevk duyuyor ama kıskançlığından sanıyorum.evlilik yıkmak çok zor çünkü disardaki hayat daha zor evet zaman zaman nefret ediyorum ama düzeltmeye çabalıyorum.bunun için yardım istiyorum boşanmak çözüm değil ki.ben ona dayanmak için veya nasıl düzeltebilirim diye düşünüyorum.bilmiyorum gercekten
sana öyle geliyor ben aynı benim falan daha iyi olucak sabret 6 yıl oldu neden böyle oldu anlamıyorum biz 6 aylık evliydık ayda iki üçü geçmezdi beraberliğimiz ben çevremdekilerin evliliklerini duyuyorum yatak konusunda bıkmışlar bide bana bakıyorum ne oldugunu bile bilmiyorum ya mesela ben yatağa kot pantolonlada girsem aynı ne bu halın demiyor geceliklede girsem aynı niye böylesin diyorum neden benı hiç farketmiyorsun seni çok seviyorum kırmak istemiyorum diyor ne alakaysa ben böyle daha cok kırılıyorum diyiyorum beni istediğini görmek istıyorum dedim ya söylemediğim şey kalmadı...ya bide gerçekten çırkın bı kadında değilim aramızda 6 yaş var ya gerçekten merak ediyorum sizin eşinizle nasıl aranız
Son durum söyle resmen psikopatlar evliyim oğlum burnunu yüzüme çarptı çok ağladı sonra geldi vurmaya kalktı.tecrubesizliginden bıktım dengesiz birisin sen ve bunun gibi birsuru şey bu adamla bir gün bile geçirmeye değmez oğlum olmasa coktan gitmistim
10 Yıllık evlilğimde hemen hemen aynı şeyleri yaşadım, eşimin sorunları vardı, onu düzelteyim derken baktım kendi sağlığım gidiyor, eşim son 6 aydır biraz daha iyi eskiye nazaran çok iyi ama olan bana ve çocuklarıma oldu güzelim, kızımda kekemelik başladı vs, ben hayattan zevk almayan, agresif, mutsuz bir insan oldum, henüz çok gençsin bunu söylemek ne kadar doğru bilemiycem ama okulun bitene kadar sabret, ondan sonrada ayrıl çünkü henüz yolun başındasın, sana ve çocuğuna yazık olmasın. yanlış hatırlamıyorsam, senin sorunların daha nişanlıyken vardı keşke o zaman ayrılsaydın ama yaşanacakların önüne geçilmiyor maalesef.
Bu arada ailem boşanmama karsı biz neler çektik sen istedin evlenmeyi ben razı değildim şimdi otur evinde diyorlar.hersey gecer evliliğin ilk yılı zamanla oturur diyorlar..
Şimdide özür diliyo dediklerinden dolayı İnan böyle böyle duzelicem torpuleyegim kendimi hersey kıskançlıktan oluyo seni çok kıskanıyorum dedi.sadece bana ait olmanı istiyorum dedi.heran baskasını bulup gideceksin gibi düşünüyorum dedi bende paraniyaksin sen böyle yaparak beni daha çok kaybettiğinin farkına varmalısın dedim.doktora gidicemm randevu aldım dedi bende git tabimi dedim yoksa kendinden uzaklaştırıyorsun beni dedim af diledi şimdi peşimde dolaşıyor seni kaybetmek istemiyorum sensiz yapamam diye..bilmiyorum bir doktora gitsin düzelir inşallah..hersey bu kıskançlıktan oluyo farkındayım doktor arkadasinın yanına gittik bugün hastanesine bir doktor geldi tanımıyorum sohbet etmeye çalıştı eşimde doktor arkadaşı ile kantine gitmislerdi sonra esim doktoru yanımda görünce delirdi..sonra gün boyu kan kusturdugu bana ve en ufak birşeyde patladı..benim ne sucum varki simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?