eşimle evlendiğimiz günden beri sürekli tartışmalarımız oluyor..evlenmeden önce böyle değildi ama şimdi eşim agresif biri...ve özellikle babasının dediğini mutlaka yapmak zorunda hisseden birisi...babası bize gelin dediğinde gidilecek..bize misafirliğe gelinirse gelmeden önce verdiği sipariş yemekleri yapılacak..ve her tartışmada babasının tutumlarından çıkıyor..kayınvalidem deseniz temizlik onun için gereksiz birşey..2 yılda bir halı yıkansa olsada olur olmasada ev badana yapılmaya toplanmaya ne gerek var..ama benim 1 yaşında herşeyi ağzına atmak isteyen bir çocuğum var..ve öyle bir evdede ne kadar koruyabilirim bilmiyorum..çocuğumu deseniz sadece seviyorlar..ona en azından bi çorap alalım bile demezler.. ama sadece sevdiklerini söylerler..ama bunun tersine benim ailemde etrafımızda dört dönerler nasıl yardımcı olalım..nasıl koşuşturup onları mutlu edelim der...yeterki onlar mutlu olsun der..evlendim yardımıma onlar koştu..hamile kaldım annem sürekli ihtiyaçlarımı gördü bebeğim oldu sürekli annemin yardımları...ailemin tek amacı yeterki biz yardımcı olalımda kızım eşiyle tartışmasın..eşimi kızdırmamak için söylediklerine bile dikkat eder oldular...aman damatları yanlış anlarsa..ama kayınpederim geldiğinde nitekim saygımı gösteririm..yemektir, hoş muhabbettir. bunlar olduğu halde...kötü gelin olarak görülürüm...yeter artık herşey üstüme geliyor...bu yolun sonu boşanmaya gidiyor sanırım..evladım var bi cesaret edipte adım atamıyorum.. boşanmadan korkuyorum..sonrasında neler yaşarım diye..ama bu tartışmalar yaşananlar kalbim sıkışır oldu artık..ağlamaktan yoruldum...bana yardımcı olun lütfen ben şimdi ne yapayım...