kendimde ve çevremde gördüğm kadarıyla, kız aileleri hep daha fazla çaba gösteriyor.. benim ailem de aynı seninki gibi, kızımız mutlu olsunlar diye herşeye koştururlar, her laflarına dikkat ederler vs vs .. Kendini ezdirme kimseye, kıymete binmezsin inanki, mesafeli ol. Benim eşim belki göreceğin en efendi, en saygılı insandır, o aileden nasıl çıktı inanamazsın.. aileler evlilikte çok önemliymiş gerçektende ..eşimi çok sevdiğim için ,ailesi 15 saat uzakta diye evlendim ama bir telefon bi laf yetiyor huzur bozmaya, ben de ona göre tavrımı aldım ailesine..Eşinin yeni bir ailesi olduğunu, anne babasının laflarıyla yuvasının huzurunun bozuldugunu ve bunun herşeyden önemli olduğunu kabullenmesi gerekir.
evet eşin ailesi çok öenmli ama derler ya hani eşi iyi olsunda ailesi sevmezse sevmesin diye..benim böyle değil işte tam olarak..benim eşimde agresif o yüzden onlada geçinemiyoruz.yeri geldiğinde çok iyiyiz ama bazen herşey alt üst oluyor.. yani 2 gün iyiysek 3 gün bozuluyor.artık hiçbirşeye garanti veremiyorum..