Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim anlıyorum seni daha doğrusu anlamaya çalışıyorum.. bence herşeyi çok önemseme küçük detayları mesela misafirmiş şuymuş buymuş boşver.. biz kadınlar erkekler bazen yapıyor ya hı hı diyip geçiveriyorlar bunu başarabilirsek inan çok daha rahat olucaz. bak boşanmak istemiyorsun iyi de yapıyorsun küçük bir yavrun var ki bence çocuklar büyük bile olsa boşanma büyük bir travma yaratır . bazı şeylere sen hep evet demek zorunda kalıyor da olsan bunu önemseme nasıl anlatayım önemsiz görmeye çalış düşünme ki içinde büyümesin vs. inşallah az da olsa yardımım dokunur
erkeğin kimyası işte o erkek o herşeyi söyleyebilir edebilir ama kadın alttan almalı buda kadının kimyası işte.........
şimdi düşünüyorum da biz neden sürekli hep alttan tarafız yada susan yada bazı şeyleri görmemezlikten gelen tarafız...
bir yuva kuruluyor hayat müşterek tabiki de size yardım edicek fikirleriniz bir olmak zorunda değil ama saygı duymak zorunda ne demek ben erkeğim benim dediğim olur...Konuşabiliyor musunuz peki eşinizle iletişim kurabiliyo rmusunuz sizi dinliyor ama gene bildiğinimi okuyor yoksa sizin konuşmanıza bile izin vermiyor mu?
erkekle kadının iç güdüsü farklıdır evet anne olmak çok meşaketli bir iştir ama baba olmakta bir sorumluluktur sizin yetişemediğiniz yerde size destek olmalı siz annesi olduğunuz kadar oda onun babası yeri gelir altını bile değiştirmeli diye düşünüyorum var çevremde böyle erkekler sizde eşinizle tatlı dille konuşmayı deneyin...
bende 6 aylık evliyim yarın öbürgün çocuk olursa bizdede sorunlar başlar diye düşünüyorum ama benim eşimde çok karışır çok titiz çok mükemmeliyetçi ev işime bile karışır çocuk oluncada onu neden uyuttun yok neden o kadar süt verdin o bezi neden kullanıyorsun vs...ben inanın çocuğu büyütmek değilde eşimle başedemiceğimi bildiğimden hep çocuk fikrine şuan uzak bakıyorum.
bak şöyle yap senin için herşeyin önem sırasını oluştur..
mesela en önemlisi öçocuğun diyelim sonra eşin mi ? yoksa ne biliyim evin mi vs vs
en çok zoruna giden şey dinlenmemek mi? bunu ona farklı bir dille söylemeyi dene
beni dinle değilde mesela canım beni dinlersen mutlu olurum tarzı cümlelerle yaklaş senin benim duygularımı önemsediğini biliyorum ama şu konuyla ilgili ne hissettiğimi anlatmak istiyorum gibi yumuşak cümlelerle dene birde
belki bir atasözü varya tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye.. bir işe yarayabilir ne dersin
erkeğin kimyası işte o erkek o herşeyi söyleyebilir edebilir ama kadın alttan almalı buda kadının kimyası işte.........
şimdi düşünüyorum da biz neden sürekli hep alttan tarafız yada susan yada bazı şeyleri görmemezlikten gelen tarafız...
bir yuva kuruluyor hayat müşterek tabiki de size yardım edicek fikirleriniz bir olmak zorunda değil ama saygı duymak zorunda ne demek ben erkeğim benim dediğim olur...Konuşabiliyor musunuz peki eşinizle iletişim kurabiliyo rmusunuz sizi dinliyor ama gene bildiğinimi okuyor yoksa sizin konuşmanıza bile izin vermiyor mu?
erkekle kadının iç güdüsü farklıdır evet anne olmak çok meşaketli bir iştir ama baba olmakta bir sorumluluktur sizin yetişemediğiniz yerde size destek olmalı siz annesi olduğunuz kadar oda onun babası yeri gelir altını bile değiştirmeli diye düşünüyorum var çevremde böyle erkekler sizde eşinizle tatlı dille konuşmayı deneyin...
bende 6 aylık evliyim yarın öbürgün çocuk olursa bizdede sorunlar başlar diye düşünüyorum ama benim eşimde çok karışır çok titiz çok mükemmeliyetçi ev işime bile karışır çocuk oluncada onu neden uyuttun yok neden o kadar süt verdin o bezi neden kullanıyorsun vs...ben inanın çocuğu büyütmek değilde eşimle başedemiceğimi bildiğimden hep çocuk fikrine şuan uzak bakıyorum.
aynı sorunlar bizde de var canım.artık ben yoruldum .en son cumartesi günü su bitmişdi bir surahi kadar var.sucudan su istenilcekdi ben o gün komşunun kızının doğum günü vardı oraya çıkdım eşimde öğlen geldi damacana kapının önünde görüyor.neyse eve geldim su istedin mi hayır dedim su istemiş olsam yukarıya komşuya çıkmazdım geldikden sonra çıkardım.bana sitem etti neden istemeden çıkmışım şimdi su mu çıkıp alıcam.bende sen isteseydin o zaman vay efendim nasıl dermişim öyle ne var bunda diyorum görüyorsun kapının önünde ve ev'desinde isteseydin ne olucakdı.gelde tartışma şimdi neymiş onun görevi değilmişim benim görevimiş.o düşünemezmiş benim bunları düşünmem gerekmiş böyle tartışma uzadı gitti ve küsüz şimdi o benden özür bekliyor ben ondan bakalım ne olucak sonumuz.Allah iyi etsin bu erkekleri hepbimizede güzel ahlak versin..
tabikide size destek olmak zorunda çünkü oda bir baba
kahvaltı hazırlamasını erkeklerden beklemek zor olabilir ama çocukla ilgili size yardımda bulunması gerekiyor
bu erkekleri bazen bencil, nankör buluyorum bu sorumluluğu size yükleyemez buna izin vermeyin
anladığım kadarıyla 6 yıl sonra çocuk sahibi oldunuz,acaba eşiniz bu duruma alışamadımı?
5 yıl boyunca her istediği oldu eşinizin şimdi ise olamayabilir çünkü arada çocuk var geçmişteki 5 yılla şuanki durumunuzu kıyaslayabilir.
allah yardımcınız olsun canım inşallah geçici bir durumdur eşinizinki..
canım şimdiye kadar hep alttan aldığın için böyle alışmış tatlı dille ama ağır cümleler kurarak yani gerçekten üzüldüğünü ciddi derecede belli ederek konuş sonra yine yap dediklerini ama mutsuz olduğunu da belli et
Hep aynı bu adamlar bir tek kurban bayramında eşimin kadınlığı tutar oturur etleri dilimler,ayırır poşet,poşet ha birde balkon yıkar,pencere yıkar ama asla bulaşık yıkamaz, yıka desem de ben garımıyım der ancak bu kadar,bende zaten ondan 2. Çocuğu doğurmaya gözüm kesmedi