- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
çok geçmiş olsun canım.evet dediklerinde çok haklısın.bunların laftan anlayacağı yok.Allahım beni de onun gibi umursamaz yap ki bu iş daha da çığırından çıkmasın.yoksa kafayı yiyicem nerdeyse.ailedende bi şey görmemiş sorumluluk almamış,hep istediğini yapmış.vay benim halime.insanın sinirlerini müthiş derecede yıpratma yeteneğin var diyorum,gülüyor annemle ablamda aynı şeyi söylerdi diyor bana.onlar kurtulmuşlarda ben ne yapayım ya! birbirimize dualar edelim Allahım inşallah hepimize huzurlu yaşamayı nasip eder.yazdıklarını okuyunca aynı benim eşim dedim. umursamaz vurdumduymaz evle ilgili sorumluluk almaz. ben korkumdan çocuk yapamıyorum zaten biliyorum ki hiç bakmaz bana yıkar zaten çelışıyorum eve temizlikçi bile almıyorum herşeyi ben yapıyorum. bazen öyle bunalıyorum ki ya insan kendi eşyalarını koyduğu yeri de durmadan karısına mı sorar. gözlüğüm nerede saatim nerede. ay ay
evde ekmek var mı ya ben ekmek tüketmiyorum zaten onu da kendin takip et yok evin hanımı benmişim ben bileceğim. anlat anlat bitmez...
sana önerim ne yazık ki yok. 5 yıllık evliyim ben çözüm bulamadım henüz. nasıl yetiştirildi ise öyle bu adamlar değişmiyor sonra.kavga etsen de laf çarpsan da nafile bildiklerini okuyorlar. tek öneri şu sende umursamaz davranacaksın. hı hı deyip geçecen. ben yapıyormuyum bunu bazen evet. umursamayınca kavga da çıkmıyor. arkadaşın damacana olayı gibi. cevap vermesek büyümez de. bende bazen tahammül edemiyorum. 3-5 gün sabrediyorum sonra küçük bir olayda patlıyorum artık.
mesela banyo zeminini ıslatma duş alırken kabini kapat diye elli kez söyledim dün yine duştan çıktı ben girdim. daha adım atmamla kayıp yere düşmem bir oldu. sol dirseğim fena çarptım çok kötü sızlıyor valla. ama akşam susutum sabah güzelce söyledim. ah tamam pardon hayatım dedi geçti. böyle işte bunlar ne etcen...