İşte bende onu diyorum neden uzatıyor anlamıyorumBiri öz dayin biri el yani istediği kadar abisi olsun, bu erkeklere de pessanki onun abisi diye sen de abin gibi hissetmek zorundaymışsın gibi...
Ya arkadaşım ailenin yanına gitmen kadar doğal bir durum yok.. Gönül ister eşinle gidesin ama eşin çalışıyorsa sen gidersin ne yapacaktın ki.. Ayrıca eşin de çok düşünüyorsa senin döneceğini biliyor deseydi ben gelemiyorum abime söyledim deseydi o zaman??? Ama bence eve de gidince asla eşinle tartışma e özlediniz birbirinizi : ) ona iletişimde kopukluk yaşadık sende demedin ben yalnız hissettim kendimi mecbur dayıma dedim de.. Sakince ama.. Bence çok gereksiz tartışma uzaksınız ya kolay geliyor.. Eve gidince gör sen bi de.. O senin eşin sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz.. : ) üzmeyelim birbirimize boşuna ama sen hatalısın de kapat konuyu..Arkadaşlar dünde post açmıştım bir süredir eşimle uzağız ailemin yanına geldim filan diye.ailemi görmeye .. Biz eşimle normalde iyiyiz ama en küçük şeyde bile bazen tartışma çıkıyor ve artık çok yoruldum.. Kısa kesicem arkadaşlar ben 1 hafta sonra dönücem evime nasipse gideceğim günde eşim gece vardiyasında beni alamıyor bende dayım dan rica ettim beni karşılar mısın diye tamam dedi hallettim bugün eşim aradı onada söyledim kızdı bana abim varken neden dayın abim alır seni dedi boşuna taksi parası verme dedi normalde hiç para konusunu sorun etmeyen bir insan sonra bende ona kızdım yüzüme telefonu kapadı bende dengesiz yazdım ve hală aramadı sizce ben suçlu uyum bende şuan inanın çok sinirliyim ve hiç gitmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım.. Ailemin yanına gelme sebebim tatil yanlış anlaşılmasın.. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var
İşte bende onu diyorum neden uzatıyor anlamıyorumBiri öz dayin biri el yani istediği kadar abisi olsun, bu erkeklere de pessanki onun abisi diye sen de abin gibi hissetmek zorundaymışsın gibi...
Doğru diyorsunuz zaten uzarsa kırılıcaz birimizYa arkadaşım ailenin yanına gitmen kadar doğal bir durum yok.. Gönül ister eşinle gidesin ama eşin çalışıyorsa sen gidersin ne yapacaktın ki.. Ayrıca eşin de çok düşünüyorsa senin döneceğini biliyor deseydi ben gelemiyorum abime söyledim deseydi o zaman??? Ama bence eve de gidince asla eşinle tartışma e özlediniz birbirinizi : ) ona iletişimde kopukluk yaşadık sende demedin ben yalnız hissettim kendimi mecbur dayıma dedim de.. Sakince ama.. Bence çok gereksiz tartışma uzaksınız ya kolay geliyor.. Eve gidince gör sen bi de.. O senin eşin sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz.. : ) üzmeyelim birbirimize boşuna ama sen hatalısın de kapat konuyu..
24-32Yaşlar kaç ?
Koca kazık kadar adam hala daha 14 yaşındaki ergen gibi davranıyor. Hey maşallah maşallah
Canım sen onu seviyorsun o seni seviyor.. Ne gerek var kalp kırmaya.. Sana sorsak eminim çok özledin ona sorsak aynısı.. Boş işlere kafanızı takıp birbirinizi kırmayın. Zaten sonunda aranız düzelecek?? Sürekli tartışmayacağınıza göre ne gerek var anlık kızgınlıkla birbirinizi kırmaya.. Tatlı tatlı geçinin gidin işte.. Gurur yapıyoruz bazen o bana bunu dedi ben altta kalmamalıyım beni çok sinir etti onu daha fazla sinir etmeliyim falan filan... Bu şeylere zaman zaman hepimiz giriyoruz maalesef.. Ama mantıklı düşününce yersiz.. Size yapılmış büyük bir saygısızlık olsa ne bilim size hakaret şiddet vs.. Olsa aynı şeyi demezdim inanın.. Ama bunlar uzaklığınızdan kaynaklı anlık git geller...Eşinizi ve sizi tanımıyorum ama hikaye duyduğumuz şeyler o yüzden altında fesatlık falan hissetmedim ben... Gaza getirmeyin kendiniziDoğru diyorsunuz zaten uzarsa kırılıcaz birimiz
Ne güzel şeyler yazmışsınız. Çok yapıcı, çok iyisiniz gerçekten, okurken çok duygulandım valla. Yüreğinize sağlıkYa arkadaşım ailenin yanına gitmen kadar doğal bir durum yok.. Gönül ister eşinle gidesin ama eşin çalışıyorsa sen gidersin ne yapacaktın ki.. Ayrıca eşin de çok düşünüyorsa senin döneceğini biliyor deseydi ben gelemiyorum abime söyledim deseydi o zaman??? Ama bence eve de gidince asla eşinle tartışma e özlediniz birbirinizi : ) ona iletişimde kopukluk yaşadık sende demedin ben yalnız hissettim kendimi mecbur dayıma dedim de.. Sakince ama.. Bence çok gereksiz tartışma uzaksınız ya kolay geliyor.. Eve gidince gör sen bi de.. O senin eşin sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz.. : ) üzmeyelim birbirimize boşuna ama sen hatalısın de kapat konuyu..
Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim içimi açtınız resmen çok teşekkür ederim o kadar haklısınız kiCanım sen onu seviyorsun o seni seviyor.. Ne gerek var kalp kırmaya.. Sana sorsak eminim çok özledin ona sorsak aynısı.. Boş işlere kafanızı takıp birbirinizi kırmayın. Zaten sonunda aranız düzelecek?? Sürekli tartışmayacağınıza göre ne gerek var anlık kızgınlıkla birbirinizi kırmaya.. Tatlı tatlı geçinin gidin işte.. Gurur yapıyoruz bazen o bana bunu dedi ben altta kalmamalıyım beni çok sinir etti onu daha fazla sinir etmeliyim falan filan... Bu şeylere zaman zaman hepimiz giriyoruz maalesef.. Ama mantıklı düşününce yersiz.. Size yapılmış büyük bir saygısızlık olsa ne bilim size hakaret şiddet vs.. Olsa aynı şeyi demezdim inanın.. Ama bunlar uzaklığınızdan kaynaklı anlık git geller...Eşinizi ve sizi tanımıyorum ama hikaye duyduğumuz şeyler o yüzden altında fesatlık falan hissetmedim ben... Gaza getirmeyin kendinizi
Koca kazık kadar adam hala daha 14 yaşındaki ergen gibi davranıyor. Hey maşallah maşallah
Koca kazık kadar demeyelimde bir haylice yaş almış diyelimKoca kazık kadar adam hala daha 14 yaşındaki ergen gibi davranıyor. Hey maşallah maşallah
ŞİİİTTTKoca kazık kadar demeyelimde bir haylice yaş almış diyelim
Bende kazik kadar oldumda :))
Çünkü erkekKoca kazık kadar adam hala daha 14 yaşındaki ergen gibi davranıyor. Hey maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?