Çim ekmis koluna.. Belki deEvelynn HanimKelesimiGetir :)
Bizim oralarda da " cimciklemek " derler...
Konu Sahibi sakin olabilirsin
Sen çimdikleyince iyi hoş,eşin çimdikleyince auuuuuww. Kendini frenleyeceksin yoksa devamı daha büyük şiddete doğru gider.Önce küçük bir şaplak ,sonra tokat,sonra tekme tokst olarak devam eder.Sonunda bir bakmışsınız ki tay box müsabakası düzenler hale gelmişsiniz.eşimle tartışma sırasında çok üzerime geldiği zaman beni daha çok sinirlendirecek laf söylediği zaman onun kokunu çimdirdim bir kaç defa
Akşam tartışırken oda benim kolumu çimdirdi kızdım ben kızınca oda sen yapıyorsun ya dedi
Bu durumdan rahatsızım ama o an elimde olmadan sinirime çimdiriyorum ben böyle olsun istemiyorum ne yapabilirim
Ay sen cok yasa çocukları çimdirdin mı derdı rahmetlı babaannemAnnem bizi yıkayacağı zaman gelin çimin derdi.
Neyse. Konu sahibi karşılıklı çimdirmeye devam edin.
eşimle tartışma sırasında çok üzerime geldiği zaman beni daha çok sinirlendirecek laf söylediği zaman onun kokunu çimdirdim bir kaç defa
Akşam tartışırken oda benim kolumu çimdirdi kızdım ben kızınca oda sen yapıyorsun ya dedi
Bu durumdan rahatsızım ama o an elimde olmadan sinirime çimdiriyorum ben böyle olsun istemiyorum ne yapabilirim
eşimle tartışma sırasında çok üzerime geldiği zaman beni daha çok sinirlendirecek laf söylediği zaman onun kokunu çimdirdim bir kaç defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?