Eşimle tartışınca kendimi tutamıyorum

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
eşimle tartışma sırasında çok üzerime geldiği zaman beni daha çok sinirlendirecek laf söylediği zaman onun kokunu çimdirdim bir kaç defa
Akşam tartışırken oda benim kolumu çimdirdi kızdım ben kızınca oda sen yapıyorsun ya dedi
Bu durumdan rahatsızım ama o an elimde olmadan sinirime çimdiriyorum ben böyle olsun istemiyorum ne yapabilirim

Sen çimdikleyince iyi hoş,eşin çimdikleyince auuuuuww. Kendini frenleyeceksin yoksa devamı daha büyük şiddete doğru gider.Önce küçük bir şaplak ,sonra tokat,sonra tekme tokst olarak devam eder.Sonunda bir bakmışsınız ki tay box müsabakası düzenler hale gelmişsiniz.
Cimcirmek,cimciklemek ve çimdiklemek versiyonları da kullanılıyor.

Annem bizi yıkayacağı zaman gelin çimin derdi.
Neyse. Konu sahibi karşılıklı çimdirmeye devam edin.

Kaç yasındasın kı
Cimciklemeyı benım sıpalar 2-3 yasında yapıyordu

Ayyy ofke kontrolu sart benim huyum daha beter acayip tahrik etcek incitcek seyler soyluyorum hos adam asiri gamsiz hic alinmiyo duymuyo tinlamiyo o ayri

kız sen herifide döversin yakında tövbe tövbeee

yapmayın birbirinize böyle şeyler, aranızda saygı kalır mı?
iletişimi konuşarak kurun.
çimerek çimdirerek iterek kakarak olmaz.

Neyin kökünü çimdirdiğini anlayamamıştım,yorumları okuyunca çözdüm :)
Ben de aşırı sinirliyken yapıyorum kendimi tutamıyorum

aynı şeyi sadece kocanız size yapıyo olsa yıkılırdı buralar. ama siz yapınca sanki minnoş bişeymiş gibi oluyor dğeil mi? alakası yok. her türlü şiddet bana göre. yarın tekme tokatlar da havada uçuşur. saygı neydi? saygı emekti...

Canım işte öfke kontrolü dediğimiz tam olarak bu oluyor. Tamam şimdi kendinden daha büyükçe bir canlı var karşında ve belki senin ona yaptığın sana hafif geliyor. Ama önlemini almazsan ilerde çocuğun senin öfkelenmene sebep olduğunda bu onada yapabileceğin anlamına geliyor. Şimdiden önlemini al derim. Bunun kabul edilemez bir şey olduğunu kendine telkinle. Eşin sana yapana kadar anlamamış olman ise çok üzücü.

Anladığınız halde kelimemi düzeltmeye çalışıyorsunuz ben burda neden bahsediyorum siz neden bahsediyorsunuz çimdirmek cimdirmek her neyse
Sorun bu mu?

Yaş kaç acaba ?Saygı duvarı bu şekilde yıkılmaya başlar,mutlaka öfke kontrolünü sağlamalısınız.Farkında olmanız da güzel bir şey bu arada ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…