Eşimle tartışınca kendimi tutamıyorum

Yaş kaç acaba ?Saygı duvarı bu şekilde yıkılmaya başlar,mutlaka öfke kontrolünü sağlamalısınız.Farkında olmanız da güzel bir şey bu arada ..
29 yaşındayım

maalesef bende de var. ama o da benim damarıma damarıma basıyor bilerek. keşke bu telkinler sinir anında işe yarasa

Bu çimdiklemek umarım yerini başka şiddetli vurmalara dönmez. Sakin olmaya çok çok çok çaba gosterin

Cimciklemek sanırım bahsettiğin
evet hoş bir davranış değil.

Ben eşimle kavga edip bagirdigim da çirkin olduğumu düşünuyorum. Kavga ederken çirkin oluyoruz bağırmak yakışmıyor.
Bagirirken aynada kendimi görünce anladım.
Şimdi guzelligime gölge dusurmemek adına kavgalarımı çok seviyeli yapıyorum. Tavsiye ederim. .

ya özür dilerim istemsiz güldüm. tartısırken yanına gidip adama cimcik mi atıyorsunuz? yani o hali ben kendimizde düşündüm eşim gülme krizine girerdi napıyosun diye?
ciddi yoruma gelirsek: hakaret etmektense azıcık cimciklemek daha iyi gibi geldi.

Tam ciddi olcam bi gülme geliyo çimdirme ne kız Neyse tut biraz kendini sakin olmaya çalış tıka kulaklarını duyma tartışmalarda o zaman

kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…