eşimle tartışıp ailemin yanına geldim

Ben de dogum yaptim 1.72 boy 59 kiloyum suan zayifim ama gobegim var temizlik yemek hersey elimden geldigince yaparim. Esim gobegime laf ederse ben onun zayifligina laf ederim sen de oklava gibisin vs. Temizligime laf ederse sen temizle ben oturayim,beni begenmiyosan bayan getir temizletelim derim. Yemek yaparim hic yemek yapmazsin der. Disarda yiyip gelebilirsn derim. Yani herseye konusurda konusur. Herseye de boyle espriyle karisik gulerek cevap veririm. O alacagi msji alir. Ama sinirlenmedigim bagirmadigim icin catlar. Bana bisey diyemez. Herseyi dalgaya vuruyorum. Ne diyosa cat cat cevabini veriyorum. Sende oyle yapabilirsin. Ben umursamamayi ogrendim. Tabiki kafaya taktigim seyler oluyo. Ama ona hic belli etmiyorum. Kendi kendine cildiriyo bi kosede. Bosver keyfine bak sen hic onemseme.

Cocuk doğurmak bakmak kolay mı 23 haftalik hamileyim şimdiden çatlaklarım oluştu saçlarımı boyatamiyorum bu benim hoşuma gitmiyor. İllaki seninde gitmiyodur üstüne bide her dakka beğenmeyen bi koca zor valla canım

Ailenizi dahil etmişsiniz işin içine,
Maksat boşanmak mı ,burnunu sürtmekmi ?
Ailenizin yanına geldiniz ne düşünmekteler,ya sizin kararınız nedir ?
ben burnu sürtsün istiyorum ama degişmezsede oluruna bırakırım kendisi bilir
ailem zaten arkamda ama o kendini haklı çıkarabilmek için halalarımı dayımı falan aramış tabiki herkes beni biliyor ona göre cevabını vermişler
bide eklemeyi unuttum eşim işsiz daha doğrusu bir işe girip çalışmıyo

ben evimin temizliğini yapıyorum elimden geldiğince çocuğum fazla hareketli ve yetişemiyorum bazen ama ona göre bunlar bahane valla ben kendisine dedim sen beğenmiyosunya benim bu halimi ben bu halimle dışarı çıksam kaç kişi bulurum diye yani bizde hergün böyle kaşın şöyle gözün böyle vs

çok fazla göbeğim yok hamileleiğim esnasında aldığım kiloları veremedim 60 kiloyum işte spora gidiyim dediğimde çocuğa kim bakacak millet evinde spor yapıyo ama sen eriniyosun diyo
saçlarım evlendikten sonra aşırı döküldü sadece az saçım göbeğimde bir türlü gitmiyo kürler falan yapıyorum ama olmuyo demişsiniz ki eşler bakımlı olmalı eşime göre bu durumun açılımını şöyle yapıyım erkek bakımsız olabilir ama kadın bakımlı olmalı erkeğin öyle bir zorunluluğu yok

Bu kadar hakaret etsin ,
Üstüne yan gel yat Osman vay be ne ala
İş aramıyorm bu adam !!!
E heralde sizin göbeğinizede ,saçınızada laf atar
Çünkü işsiz şuanki tek işi sizinle uğraşmak belli ki

İyisimi sen bu adamı yerden yere vur özgüvenini sars, hak ediyo gerçekten

Al iste bir ayi daha. Eeee bizdede var kabahat dogal yasam alanindan cikarip insanlastirmaya evcillestirmeye calisiyoruz basimiza bunlar geliyor. Sal gitsin ormanlar alemine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…