Bunu siz dillendirdiniz mi hiç eşinize , yoksa o bunaldığını itiraf mı etti..
Evdeyken hiç şaşırtmayı denemediniz mi hiç dokunmayarak ?
Yani sorun olmayabilirdi bu belki ama artık iş tartışmaya döküldüyse kesinlikle bunu yapmamalısınız.. Oje sürün, manikür yapın.. Elinizi kolunuzu meşgul edecek birşeyler bulun.
Tartışma sebebi olacak kadar abartmamalısın bence. Kendine hakim olmaya çalışsan. Benim de eşimi mıncırasım,kalbime sokasım geliyor ama dışarıdan bakınca gayet coolumdur
ben de dokunurum
gün içinde de 5 kere ararım
ayağımı vs değdiririm
allahtan eşim de benim gibi
evet 1 ay oldu ama 2 yıldır zaten beraberdik. ve her anlamda rahattık. aşık olarak evlenmedim diyebilirim seviyordum ama evlenince aşık oldumve dokunma huyum başladı
normal değil bence. kendinize ya da eşinize herhangi bir güven problemi var mi? ya da aşırı derece kaybetme korkusu? ya da sevdiğinizi kelimelere dökmekte zorluk mu yaşıyorsunuz
Yeni evliyken benevet 1 ay oldu ama 2 yıldır zaten beraberdik. ve her anlamda rahattık. aşık olarak evlenmedim diyebilirim seviyordum ama evlenince aşık oldumve dokunma huyum başladı
Yeni evliyken ben...illallah cektirirdim.artik eskisi gibi degil ama
:))) çok tatlısın,aynı fıkırdeyımtartışırken adama dokunmaya çalıştığını hayal ettim bayık bayık gözlerle :) çok sinir bozucu :)
İnan hatirlamiyorum,koltukta uyurken icim icimi yerdi tutardim kendimi,misafirlige gittigimizde hala kimseye caktirmadan sirtina dokunurum tebessum eder o daherseyyuvam 42627762 .!.:yani takıntı değil normal bir şey. peki ne kadar zaman sonra geçti bu durum veya nasıl
şaşırtmak için dokunmamayı denedim bir saate kalmadan o geldi bu sefer.. ve o söyledi direkt dur artık dokunma diye. tv izlerken dışarda turnikeden xraydan geçerken . hiç bir fırsatı kaçırmıyorum dokunmaya sebep olacak .
İnan hatirlamiyorum,koltukta uyurken icim icimi yerdi tutardim kendimi,misafirlige gittigimizde hala kimseye caktirmadan sirtina dokunurum tebessum eder o da
yaaa temas olmadan nasıl uyuyosun koalina ya . kızma adamcağıza seviyo işte seni.Benim eşim de sever, ben ona kara sinek diyorum. Kovuyorum geliyor, kaçıyorum buluyor. Darallar geliyor bana özellikle gece uyurken...
Benim eşim de sever, ben ona kara sinek diyorum. Kovuyorum geliyor, kaçıyorum buluyor. Darallar geliyor bana özellikle gece uyurken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?