Eşimle Tartışma Sebebimiz Sürekli Dokunmak İstemem

şaşırtmak için dokunmamayı denedim bir saate kalmadan o geldi bu sefer.. ve o söyledi direkt dur artık dokunma diye. tv izlerken dışarda turnikeden xraydan geçerken . hiç bir fırsatı kaçırmıyorum dokunmaya sebep olacak .

Tartışma sebebi olacak kadar abartmamalısın bence. Kendine hakim olmaya çalışsan. Benim de eşimi mıncırasım,kalbime sokasım geliyor ama dışarıdan bakınca gayet coolumdur

işte bu istek takıntı mı yoksa normal mi. ağzıma sokacam adamı komple nerdeyse yaa

normal değil bence. kendinize ya da eşinize herhangi bir güven problemi var mi? ya da aşırı derece kaybetme korkusu? ya da sevdiğinizi kelimelere dökmekte zorluk mu yaşıyorsunuz

evet 1 ay oldu ama 2 yıldır zaten beraberdik. ve her anlamda rahattık. aşık olarak evlenmedim diyebilirim seviyordum ama evlenince aşık oldum ve dokunma huyum başladı

Biz beş sene çıkıp evlendik. 4 yıldır evliyiz. Daha 2 senedir bıraktım öyle şeyleri. Çocuk doğunca aklına bile gelmiyor.

normal değil bence. kendinize ya da eşinize herhangi bir güven problemi var mi? ya da aşırı derece kaybetme korkusu? ya da sevdiğinizi kelimelere dökmekte zorluk mu yaşıyorsunuz

kendime güvenmem eşime güvenirim . ama şöyle bi düşününce kaybetme korkusu olabilir yaa evet. bilen birine danışmak lazım belki de.

tartışırken adama dokunmaya çalıştığını hayal ettim bayık bayık gözlerle :) çok sinir bozucu :)

ben yeğenlerıme yapıyorum,çok feci sınır oluyorlar,düşünüyorum haklılar,ama elımde değil,çok sevıyorum onları,bazen ayda bır,bazen ıkı ayda bır gördüğüm için dıye düşünüyorum,ama sen haklısın,sevıyorsun ve sevgını gösterme biçimi,herkesın sevgi göstermesi farklı,bekarım,ama ölemi olurum dıye bır tırstım

Benim eşim de sever, ben ona kara sinek diyorum. Kovuyorum geliyor, kaçıyorum buluyor. Darallar geliyor bana özellikle gece uyurken...

herseyyuvam 42627762 .!.:
yani takıntı değil normal bir şey. peki ne kadar zaman sonra geçti bu durum veya nasıl
İnan hatirlamiyorum,koltukta uyurken icim icimi yerdi tutardim kendimi,misafirlige gittigimizde hala kimseye caktirmadan sirtina dokunurum tebessum eder o da

Tamam o gelsin. Siz yapmayın.
Rahatsız oluyorsa , kavgaya dönüyorsa uzak durun bir süre bence..

İnan hatirlamiyorum,koltukta uyurken icim icimi yerdi tutardim kendimi,misafirlige gittigimizde hala kimseye caktirmadan sirtina dokunurum tebessum eder o da

peki sormamda sakınca yoksa evliliğinizin gidişatı nasıl. mutlu bir evlilik mi ( yer yer sürtüşmeler olan ) . böyle başladıysa böyle devam eder mi yani.

Benim eşim de sever, ben ona kara sinek diyorum. Kovuyorum geliyor, kaçıyorum buluyor. Darallar geliyor bana özellikle gece uyurken...
yaaa temas olmadan nasıl uyuyosun koalina ya . kızma adamcağıza seviyo işte seni.
çok sıcaklarda birbirimize sırtımızı dönüp sadece ayaktabanlarımızı birleştirerek uyuduk biz.

sokaklarda kınıyolar bizi fazla sarmaş dolaş geziyoruz sanırım.
geçen gün motorla giderken ben arkada oturuyordum, eşimin ensesini öpüyodum . teyzenin biriyle gözgöze geldik "cık cık cık" yaptı utandım birazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…