Eşimle Tartışma Sebebimiz Sürekli Dokunmak İstemem

sokakta en fazla el ele tutuşma oluyo. yoksa kızıyo

yaaa temas olmadan nasıl uyuyosun koalina ya . kızma adamcağıza seviyo işte seni.
çok sıcaklarda birbirimize sırtımızı dönüp sadece ayaktabanlarımızı birleştirerek uyuduk biz.
O temas eden yerden bana ateşler basıyo Çok sıcaklarda yakın bile yatamadım ben "uzaklaşır mısın resmen buhar çıkıyo senden" diye Çok soğuklarda bile bi süre sonra daralıyorum gerçekten, hiç öyle hareketlerimi kısıtlayan şeylere gelemiyorum.

[QUOyuvamicin, post: 42628006, member: 602789"]peki sormamda sakınca yoksa evliliğinizin gidişatı nasıl. mutlu bir evlilik mi ( yer yer sürtüşmeler olan ) . böyle başladıysa böyle devam eder mi yani.[/QUOTE]
Cok sukur Canim huzurlu saygi dolu7. Seneye giriyoruz.kavgalaramiz 1 ya da 2 dir,sizin evliliginiz nasil gider bilemem ama icinizden geldigi gibi davranin bende esime evlendikten sonra asik oldum bu arada.....yani daha cok

Bana biraz fazla geldi ama maşallah keşke her evli kadın böyle olsa
olmadı yakadan gömlekten ceketten tutmak biraz obsesiflik gibi geldi bana ama şunu diyebilirim, eğer bunun takıntı haline geldiğini hissederseniz terapiye gidersiniz..
onun dışında bol bol dokunmak çok güzel bir şey... o da size dokunsun, kime ne

Hhaha çok tatlısın bende evliliğimin ilk yıllarında mağazada sırtını tutmuştum hırkasını diyim birşey gösterirken
yanımızda kaynımda vardı tezgahtar kız sırıtarak kimse kapmaz korkma bırak istersen demişti şok olmuştum ve ben utanmıştım...konunuzu okuyunca aklıma geldi...
halen bende sizin gibiyim ama normal seviyede zaten oğlumuz var herhangi bir temasda koşarak olay mahaline gelip noluyo burda o benim annem önce ben gördüm diyo...

elinde bir sürü poşet olsun . poşetlerin arasına parmağımı sokuşturmaya çalışıyorum tutcam diye kışın daha kolay oluyo daha çok fırsat doğuyo üşüme bahanesiyle

yeni evlisin galiba . bende sürekli bana dokunmaısnı istemem birinin . ama uyurken falan temas olması güzel oluyor bazen .

Yeni evli değilim 3 yılı geçti benim de.
Bende de gözümün önünde dursun hastalığı var.
Gerçi haklıyım gördüğüm zamanlar çok kısıtlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…