sokaklarda kınıyolar bizi fazla sarmaş dolaş geziyoruz sanırım.
geçen gün motorla giderken ben arkada oturuyordum, eşimin ensesini öpüyodum . teyzenin biriyle gözgöze geldik "cık cık cık" yaptıutandım birazcık.
O temas eden yerden bana ateşler basıyoyaaa temas olmadan nasıl uyuyosun koalina ya . kızma adamcağıza seviyo işte seni.
çok sıcaklarda birbirimize sırtımızı dönüp sadece ayaktabanlarımızı birleştirerek uyuduk biz.
Niye ya temas seven herkes çok mu aşık oluyoeşin sana çok aşık ben sana söyleyeyim. öyle böyle değil hemde. kendimden biliyorum
Niye ya temas seven herkes çok mu aşık oluyoBen o zaman eşimden nefret mi ediyorum
Niye ya temas seven herkes çok mu aşık oluyoBen o zaman eşimden nefret mi ediyorum
HAyır bir gün hiç dokunup sarılmayacak o zaman da neden sarılmıyorsun diye kavga çıkacak :) Adamı bilerek odun et sonra şikayet et, buraya da yazıyorum bıkması yakındır.hayır da, o seni çok seviyo böyle gösteriyo işte napsın..
Eşimle mutlaka bir temas halinde olmak istiyorum . Tartışma anında bile. Cinsel olarak değil daha çok sarılmak, elini tutmak, yüzünü okşamak vs. evde yemek yerken falan elim değmese ayağım değecek. ilk başlarda sevmezdi zamanla alıştı gerçi ama sanki hastalık bendeki. Çalışma saatlerimiz 8-5 hafta sonu tatil. iş saatlerinde kafayı yicek gibi özlüyorum zırt pırt aramıyorum tabi ki. zor tutuyorum kendimi
Dokunmasam özlüyorum. yüzüne bakmaya doyamıyorum . temastan bunalacağını hissedersem hırkasından gömleğinden falan tutmaya çalışıyorum. sadece gece yatarken rahat uyusun diye dokunmuyorum . zaten tahammül etmesi daha kolay oluyo bende uyuduğum için.
Sanki elini tutunca dünyanın en mutlu en huzurlu insanı benim uyuşuyorum resmen.
aşırıya kaçmamaya çalışıyorum bunalmasın diye . hastalık edinmekten de korkuyorum .
böyle olan var mı aranızda . normal mi.
Bana biraz fazla geldi ama maşallah keşke her evli kadın böyle olsa
olmadı yakadan gömlekten ceketten tutmak biraz obsesiflik gibi geldi bana ama şunu diyebilirim, eğer bunun takıntı haline geldiğini hissederseniz terapiye gidersiniz..
onun dışında bol bol dokunmak çok güzel bir şey... o da size dokunsun, kime ne
Ahaha zaten gülüyordum daha çok güldümelinde bir sürü poşet olsun . poşetlerin arasına parmağımı sokuşturmaya çalışıyorum tutcam diyekışın daha kolay oluyo daha çok fırsat doğuyo üşüme bahanesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?