Eşimle tartışmamız :(

Kocan rahatsız değil demek ki. Sen de sal gitsin. Kız erkek arkadaş getirdiğinde aç bi yerlerini.
Arkadaşın kocanın ismini niye sayıklıyor orayı anlamadım.

Kuzenin getirdikleri kız arkadaşmış pardon.

Her şeyin oluru var, yapmayın.
Neden kuzenim sürekli gelip bende kalsın? Hem de arkadaşlarını da getirsin?
Kocam olacak adam da programımız olsa bile yeterki başkasına hayır dememek için her şeyi iptal etsin?

Şimdi yukarıda yazdığım üzere kızın kılık kıyafeti sizin en küçük probleminiz.
Bu adam sizi neden yok sayıyor?
Sizin istemediğinizi bile bile kuzene neden her şart altında evet diyor?

Bunda kuzene ilgi iması yok. Hatta kuzen değil görümce yazın oraya.

“Görümcem sürekli evime kalmaya geliyor kendi geldiği yetmedi bir de arkadaşını getiriyor
Gelirken bana haber verme gereği bile duymuyor.
Eşim de sagolsun kimseye hayır dilemediği için bizi yok sayıp her şart altında evet diyor görümceye. En son dayanamadım aradım rahatsız olduğumu söyledim. Eşimi arayıp beni şikayet etmiş...”

Kılık kıyafeti, kuzeni unutun. Yine olmaz

Yani benim gozumde yasca kucuk kiz kuzen canlandi. E esin eve gelince de ustunu basini toparliyormus sonucta az cok.

Daha cok o esinin adini sayiklayan arkadas garibime gitti. Ve surekli mi geliyorlar size?
Bana kalsa surekli surekli evime yatiya gelmelerini sorun ederdim ve esimin hayir diyememesine...

Bence bu gelme kalma konularindan rahatsiz oldugunuzu soyleyin esinize.

Bana tamam deyip eşimi aramış eşim omdan sonra sinirlenip bana döndü. Dediğinizde doğru aslında

Eşinile ilgili bir güven sorununuz varsa eşinizle çözmelisiniz. Eğer yoksa kendinize güvenin lütfen. Çünkü bu gün kuzeni yarın başka bir kadını sorun edersiniz. Bu sadece size zarar verir.

Arkadaşı konusunda da uyardım çünkü hiç tanımafığım biri insan benm evime geliyor ister istemez tedirgin oluyorum.benm 20 senelik arkadaşım geldi bir kaç gün evimde kaldı onda da rahatsız oldum ve arkadşım uyurken eşimin adını sayıkladı kendi aramızda konusurken hep ismiyle hitap etti eşim geldiğinde benhizmet yaptığım halde kendi öne atladı eşimin geleceği saatler duşa girdi. Bunu yaşadıktan sonra ben gğvenemyorum benm evimde kalan birine ailesiyke geldiği zaman kapalı giyiyor ailesi olmadığı zaman her yeri meydanda oluyor
Arkadasinida kiskandin öylemi herkesi kiskaniyorsun sence herkes namussuzmu.sorun sen de bir uzmana git derim .kimseyi bosyere kirip dökme.

Back
X