• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartışmamız :(

Kızlar 4 şenlik evliyim bu 4 senede hep ailem yüzünden eşimin geçmişi ben yaptığım tavırlar yüzünden tartıştık. Bem tavırlar imi değiştirdim.ailem artık tamamen bitti. Eşimin geçmişi konusunuda kapattık. Şuan sorunumuz eşimin bir kuzeni var açık seçik giyinen bir kız.bem kıskancım bunu kızda biliyor hafta sonu eşimi aramış avl size gelcem diye amenna yama yanında arkadaşını getirmiş. Daha önce birini getirdi kızın davranışları hoşuma gitmediği için kuzeni uyardım bana bir daha arkadaş getirme diye bu hafta sonu yine getirmiş başka bir arkadaşını. Eşimin yanında kuzenide arkadaşıda sıfır kollu bdylw geziyorlar ben rahatsız oldumm göğüs yarıya kadar açık göbek sırt her yer açık yani. Bu hafta sonu yine gelecek miş sınavları varmış. Bend e aradım kızı dedimki canl eğilip kaldığında her yerin açılıyor biraz kapalı biletler giysen olur mu tamam yenge dedi ve aradan bir saag geçmeden eşim veni aradı sen ne karışıyon ne isterse giyer misafir olrak geliyor misafire böyle davranılır mi diye bana açtı ağzını yumdu gözünü. Bend e o sinirle kuzeni tekrar aradım abone ne dedin sizin yüzünüzden tartışıyoruz yeter artık biraz kapalı giymek ağır mı geldi bir daha evime gelme dedim. Sonra eşim tekrar aradı bu böyle olmuyo yeter artık ben yapamıyorum sana dayanamıyorum ayrılamaz yada ben turkiyeyi terkedicem demeye başladı eşimle konuşmuyoruz şuan arkadaşlarının yanında.nasıl davranım bir akıl verin artık tahammül edemiyorum hep başkaları yüzünden tartışıyoruz.kendi içimizde sorunumuz yok eşimde hep dışarıya önem verir ama gelde eşini kullanmaya çalışırlar eşimde kimseye yok diyemediği için herkez istediğimi yaptırmaya çalışır ne yapmam lazım artık dayanamıyorum 2 tanede evlâdım var :KK43:
Kapali giyin demek iyi cesaret. Onun yerine direk evinize kabl etmeseydiniz.

Kusura bakmayın ama bence kendinizi küçük düşürmüşsünüz!

Bu tarz durumlarda kendim dikkatli davranan biriyim ama tutup dikkatli davranmayan birine karışma hakkını kendimde asla göremem.

Siz o hakkı kendinizde görmüşsünüz, olan olmuş. Eşinize sakince durumu ifade etmeye çalışın bence.

Sonra eşim tekrar aradı bu böyle olmuyo yeter artık ben yapamıyorum sana dayanamıyorum ayrılamaz yada ben turkiyeyi terkedicem demeye başladı eşimle konuşmuyoruz şuan arkadaşlarının yanında.

Şu yazdığınız kısım da çok tuhaf. Israrla anlattıklarım doğru diyorsunuz da her şey çok garip.
Eşiniz niye bu kadar celallendi ülkeyi terk etmeler filan.
Yani eşiniz bu tartışmadan sonra ayrılmayı düşünüp üstüne bir de ülkeyi terk etmeye bir anda
nasıl karar veriyor?
Kuzenin annesi nasıl karına söyle kızımı rahat bıraksın diyor?
Kuzen nasıl istenmediği yere yüzsüzce kendi geldiği yetmezmiş gibi bir de arkadaşını getiriyor?
Yani yazdığınız her şeyi dikkatli okuyunca her şey olan bütün olaylar saçma..

Misafir kabul etmeyin bence, evlilik hala oturmamış. Eşine güvensen takılmazdın ki o da kızlar ben sizi yalnız bırakayım der başka odada takılırdı, o da tarz olarak kadına ilgili demek ki.

Tamam kiskanmak biz kadinlarin doğasinda var daaa... sen baya abartmissin be canim.
Kuzeninden veya evine gelen misafirinden etkileşime gececek adami at cope gitsin bu 1..
Disarda daha birsuru senin tabirinle açık seçik giyinen kadinlar var. Ozaman eşini surekli takip et kime bakiyor kim açik giyinmiş diye.

Bende açik giyiniyorum kapanmayi istiyorum simdide insallah ama kim neyi tercih ediyorsa onu giysin. Aaa bu açik kesin bilmem ne diye dusunmek cok yanlis.

Eşine guvenmedigin icin kendi icinde cok buyutmussun. Bunlar inan cok sacma dusunceler. Gun icinde bircok guzel kadina bicok yakisikli adama bakmak durumunda kaliyoruz zaten..

Seni soyle anlayabilirim ; Giyiminden oturu degilde giydigini tasiyamiyor bilerek ucuz hareketler yapiyorsa o kişi zaten kendini belli eder ve acik acik soylerim. Ama boyle mahalle kavgasi gibi degil ..
Açık giyinen herkez böyle diyemem. Ama kızın tavırlandan dolayı ben bu sekilde sinirlendim ve davrandım eşimdw rahatsız olduğumu bile blke bhane bulmuyor gel diyor

Kimsenin giyimine laf etmeyin. Sütyenle eşinizin yanında dolaşmıyor anladığım, o geleceği zaman atlet şort giydi demişsiniz. E Antalyada çok normal bir kıyafet bu değil mi? Sütyenle balkona çıkıyor deyince de spor sütyeni tarzı dışarıda giyilebilen bir şeydir sanırım.

Elbette rahatsız olduğunuz kişileri evinizd kabul etmek zorunda değilsiniz. Hele ki kuzeninizin başkasını davet etmesi, sizinle konuşup sizi eşinize şikayet etmesi falan kabul edilebilir şeyler değil.

Ama yine de bu olayların öyle herkesin diline düşmesi de hoş değil, hassas konular ve kuzenin yaşı da küçükse düşüncesizlik olarak düşünüp çok dillendirmeden arayı açmak daha doğru olurdu. Şuradan konu nasıl döner bilemedim.

Tepkinizi gösterme biçiminizi desteklemesem de birçok kk üyesine katılmıyorum. Kendime güven problemim hiçbir zaman olmadı fakat bu durum benim de fıtratım da yok. Lütfen üzücü yorumlardan kendinize pay çıkarıp özgüveninizi sarsmayın ben hayretler içindeyim birkaç gündür. Nacizane tavsiyem bir sorun varsa onu çözmeye çalışırken başka tarafları üzmeyin sevgilerimle.

Şu yazdığınız kısım da çok tuhaf. Israrla anlattıklarım doğru diyorsunuz da her şey çok garip.
Eşiniz niye bu kadar celallendi ülkeyi terk etmeler filan.
Yani eşiniz bu tartışmadan sonra ayrılmayı düşünüp üstüne bir de ülkeyi terk etmeye bir anda
nasıl karar veriyor?
Kuzenin annesi nasıl karına söyle kızımı rahat bıraksın diyor?
Kuzen nasıl istenmediği yere yüzsüzce kendi geldiği yetmezmiş gibi bir de arkadaşını getiriyor?
Yani yazdığınız her şeyi dikkatli okuyunca her şey olan bütün olaylar saçma..
Belki size saçma gelebilir. Eşimin sinirlenmesi kuzenşne bu sekilde demem olmuş ve teyzesinin eşimi araypd karına söyle kızımı rahat bıraksın demesi olmuş.4 senede sürekli dış sebeplerden tartışma olunca bde işlerinden dolagı sıkıntı yaşayınca sıkıntısını bana patladı ve bu sekilde konusştu artık dayanamıyorum gidecem ben diyerekten

Eşim simd geldi eve ve içerde yatıyor konuşmuyır bile benmle bütğn suçu bana yüklüyor kendinde veya kuzeninde hiç suç yokmuş gibi :(

Açık giyinen herkez böyle diyemem. Ama kızın tavırlandan dolayı ben bu sekilde sinirlendim ve davrandım eşimdw rahatsız olduğumu bile blke bhane bulmuyor gel diyor

Pardon pardon simdi yorumlari okuyunca anladim. Ben açık giyindiginden oturu kiskanip esinizle tatistiginizi sanmistim ilk etapta. Ama galiba siz bir dişilik kiskirtma hissettiniz evet var oyle tipler ama bunu cozmenin yolu bu degil. Kendinizi kucuk dusurmussunuz. Keske baska birseyi bahane bulup gorusmeyi kesseydiniz..

Kuzenimin eşi beni arayıp böyle birşey dese, tamam yenge demezdim :KK47:

Eşinizin kuzeni savunmasını çok saçma bulanlar var ama normal bir insan zaten bunu yapar. AA evet canım karım galiba haklısın bu kuzen benim için açılıp saçılıyor demez. Demek ki ahlaklı adam böyle bir hamleyi ve yakıştırmayı yanlış bulmuş.

Antalyadayız. Soğuk olmasına rağmen üzerine bişey giymiyor bu kız altında sadece baxır ve sütyenle balkona çıkan bir kız
Ne kadar kızı batırmaya çalışırsanız çalışın, onun ne giydiği kimseyi alakadar etmez, edemez.
Ha kocanız bakacak, edecek , onu yoldan çıkarack diye endişe etmişseniz de kocanızı fanusa koyun.
Ayıp ya millete ne cürretle karışırsınız siz!

Pardon pardon simdi yorumlari okuyunca anladim. Ben açık giyindiginden oturu kiskanip esinizle tatistiginizi sanmistim ilk etapta. Ama galiba siz bir dişilik kiskirtma hissettiniz evet var oyle tipler ama bunu cozmenin yolu bu degil. Kendinizi kucuk dusurmussunuz. Keske baska birseyi bahane bulup gorusmeyi kesseydiniz..
Ben kesmeye çalışsam eşim kesmiyor konuşmuyor gelsin gitsin diyor

Kuzenimin eşi beni arayıp böyle birşey dese, tamam yenge demezdim :KK47:

Eşinizin kuzeni savunmasını çok saçma bulanlar var ama normal bir insan zaten bunu yapar. AA evet canım karım galiba haklısın bu kuzen benim için açılıp saçılıyor demez. Demek ki ahlaklı adam böyle bir hamleyi ve yakıştırmayı yanlış bulmuş.
Bana tamam deyip eşimi aramış eşim omdan sonra sinirlenip bana döndü. Dediğinizde doğru aslında

Ne kadar kızı batırmaya çalışırsanız çalışın, onun ne giydiği kimseyi alakadar etmez, edemez.
Ha kocanız bakacak, edecek , onu yoldan çıkarack diye endişe etmişseniz de kocanızı fanusa koyun.
Ayıp ya millete ne cürretle karışırsınız siz!
Ben kimseyi baturma çalışmıyorum sadece olanı anlatıyorum

O kuzeni eşinizin farkında mısınız?
Sizinle 4 yıllık evli, 4 yıllık eşiniz, o kız ile eşiniz kaç yıllık kuzen?
İnsan bu yakıştırmayı yaparken utanmalı.
Velev ki kuzen değil gang
Şu cümle garip değil mi
Eşime güveniyorum ama karşıdakine güvenmiyorum
Eşine güvenen insan niye kuzeni arayıp ayar versin ki ;)

Esin evdeykenmi bu kuzen sutyenle balkona cikiyor anlamadim?

Kiz arkadasini mi getiriyor birde bu kuzen size? Yatili mi kalmaya geliyor surekli?
Kim kimin adini sayikliyor?

Bence sakinlesin Ilk once ve tane tane yazin. Sorularimizi da cevaplayin.

Velev ki kuzen değil gang
Şu cümle garip değil mi
Eşime güveniyorum ama karşıdakine güvenmiyorum
Eşine güvenen insan niye kuzeni arayıp ayar versin ki :KK66:

Sen okuyarak bi gel ya konuyu Namem... Tuhaflıklar silsilesi.
Kendi arkadaşı filan uykuda adını sayıklıyormuş eşinin.
Tek kuzen de değil, kv, kardeşler filan... Şikayetler.
Donlar sutyenler filan da var konuda :KK53:

Kızlar 4 şenlik evliyim bu 4 senede hep ailem yüzünden eşimin geçmişi ben yaptığım tavırlar yüzünden tartıştık. Bem tavırlar imi değiştirdim.ailem artık tamamen bitti. Eşimin geçmişi konusunuda kapattık. Şuan sorunumuz eşimin bir kuzeni var açık seçik giyinen bir kız.bem kıskancım bunu kızda biliyor hafta sonu eşimi aramış avl size gelcem diye amenna yama yanında arkadaşını getirmiş. Daha önce birini getirdi kızın davranışları hoşuma gitmediği için kuzeni uyardım bana bir daha arkadaş getirme diye bu hafta sonu yine getirmiş başka bir arkadaşını. Eşimin yanında kuzenide arkadaşıda sıfır kollu bdylw geziyorlar ben rahatsız oldumm göğüs yarıya kadar açık göbek sırt her yer açık yani. Bu hafta sonu yine gelecek miş sınavları varmış. Bend e aradım kızı dedimki canl eğilip kaldığında her yerin açılıyor biraz kapalı biletler giysen olur mu tamam yenge dedi ve aradan bir saag geçmeden eşim veni aradı sen ne karışıyon ne isterse giyer misafir olrak geliyor misafire böyle davranılır mi diye bana açtı ağzını yumdu gözünü. Bend e o sinirle kuzeni tekrar aradım abone ne dedin sizin yüzünüzden tartışıyoruz yeter artık biraz kapalı giymek ağır mı geldi bir daha evime gelme dedim. Sonra eşim tekrar aradı bu böyle olmuyo yeter artık ben yapamıyorum sana dayanamıyorum ayrılamaz yada ben turkiyeyi terkedicem demeye başladı eşimle konuşmuyoruz şuan arkadaşlarının yanında.nasıl davranım bir akıl verin artık tahammül edemiyorum hep başkaları yüzünden tartışıyoruz.kendi içimizde sorunumuz yok eşimde hep dışarıya önem verir ama gelde eşini kullanmaya çalışırlar eşimde kimseye yok diyemediği için herkez istediğimi yaptırmaya çalışır ne yapmam lazım artık dayanamıyorum 2 tanede evlâdım var :KK43:
Açık kapalı farketmez tavırlarını tarzını beğenmediğiniz kişilere ayar vermek yerine samimiyeti kesmek daha mantıklı degilmi

Sen okuyarak bi gel ya konuyu Namem... Tuhaflıklar silsilesi.
Kendi arkadaşı filan uykuda adını sayıklıyormuş eşinin.
Tek kuzen de değil, kv, kardeşler filan... Şikayetler.
Donlar sutyenler filan da var konuda :KK53:
Atlaya atlaya geldim vallahi :olamaz:
Yoksa yüreğim tükenir

Back
X