- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Esimle oğlumun vitamin ilaclari konusunda bi turlu anlasamiyoruz. Üzüm surubu balik yagi vs almam gerek hepsi bitti. Internetteki bazi online eczane sitelerinde daha uyguna satiliyormus esim diyor ki internetten alalim eczanelerde cok pahali diyor.
Ben de internettekilere güvenemiyorum asla. Ne bileyim sahte yapip satmadiklarini? Sadece labaratuvar ortaminda ayirt ediliyormus ilaçların gercegiyle sahtesi. Ben güvenemiyorum ama esim bisey olmaz güvenmeyecek ne var diyor. Siz olsaniz internetten ilac alır mısınız?
Esimle oğlumun vitamin ilaclari konusunda bi turlu anlasamiyoruz. Üzüm surubu balik yagi vs almam gerek hepsi bitti. Internetteki bazi online eczane sitelerinde daha uyguna satiliyormus esim diyor ki internetten alalim eczanelerde cok pahali diyor.
Ben de internettekilere güvenemiyorum asla. Ne bileyim sahte yapip satmadiklarini? Sadece labaratuvar ortaminda ayirt ediliyormus ilaçların gercegiyle sahtesi. Ben güvenemiyorum ama esim bisey olmaz güvenmeyecek ne var diyor. Siz olsaniz internetten ilac alır mısınız?
Eczanenin sahtesini satmadığına nasıl güveniyorsunuz peki?
Dengeli ve sağlıklı beslenen çocuklar dışarıdan verilen vitaminlere gerek duymazlar çoğu zaman. Faydadan çok zararı var onların. Ama sizin çocuğunuz sonuçta, siz bilirsiniz.
güvendiğiniz siteler hangileri? yasaksa özelden yazabilirsinizHep internetten alıyoruz.
Ben genelde dermokozmetik tarzı şeyleri internetten alıyorum ki zaten gönderen satıcı yine eczane oluyor. Fiyatlarda ciddi anlamda farkediyor. Besin takviyesi olarak bi kere biotin kullanmıştım ondada eczanede yoktu eczacı internetten getirtmemi ister misin dedi, o şekilde getirtmişti. Onlarda ellerinde olmadığında internetten getirtiyorlar yani, herkesin sıklıkla kullandığı güvenilir internet eczaneleri var, ben bu zamana kadar bi sorun yaşamadım.
Çocuklarım ve kendim için takviyeleri netten alırım. Eşime sormam çoğu şeyi. Oda karışmaz genellikle.
Hani şu meşhur bi alışveriş sitesi var oradan çocuğuna takviye şurup alıp sahte olduğunu söyleyen vardı.ikisini karşılaştırmıştı. Baya renk farkı vardı.
Mesela trendyoldan almayin sahte cikti birkac urun. Saglikli yasiyoruz'un anlasmali eczaneleri var indirimli satiyorlar ordan alabilirsiniz
Ben de hep internetten alıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım almaya da devam edeceğim. Artık internet çağındayız gayet normalEsimle oğlumun vitamin ilaclari konusunda bi turlu anlasamiyoruz. Üzüm surubu balik yagi vs almam gerek hepsi bitti. Internetteki bazi online eczane sitelerinde daha uyguna satiliyormus esim diyor ki internetten alalim eczanelerde cok pahali diyor.
Çok özür dilerim, yanlış yazmışım netten değil, mutlaka eczaneden alırım. Ama şu iki adrese de bakın isterseniz dermoeczanem ve vitaminler. Comişte sorun burda dengeli ve yeterli beslenmiyor. reddetmediği tek yemek makarna. ne et ne tavuk ne sebze ne çorba asla yediremiyorum. mecburen takviye vermek istiyorum.
güvendiğiniz siteler hangileri? yasaksa özelden yazabilirsiniz
hangi internet eczanesinden alıyorsunuz peki özelden yazabilir misiniz
işte bundan korkuyorum. bazıları da birebir aynı oluyomuş ancak labaratuvar ortamında ayırt ediliyomuş
sağlıklı yaşıyoruz nedir instagram sayfası mı? anlaşmalı eczanelerini nerden öğrenebilirim peki
Benim iki bebeğim var. Bende düşündüm bi ara, sadece aklımdan geçti. Eşim asla dedi. Mama ve bebe bisküvisi de dahil internetten alınmazEsimle oğlumun vitamin ilaclari konusunda bi turlu anlasamiyoruz. Üzüm surubu balik yagi vs almam gerek hepsi bitti. Internetteki bazi online eczane sitelerinde daha uyguna satiliyormus esim diyor ki internetten alalim eczanelerde cok pahali diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?