Esimle tartismamiz

Liona Esposito

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.867
10.586
408
Esimle oğlumun vitamin ilaclari konusunda bi turlu anlasamiyoruz. Üzüm surubu balik yagi vs almam gerek hepsi bitti. Internetteki bazi online eczane sitelerinde daha uyguna satiliyormus esim diyor ki internetten alalim eczanelerde cok pahali diyor.
Ben de internettekilere güvenemiyorum asla. Ne bileyim sahte yapip satmadiklarini? Sadece labaratuvar ortaminda ayirt ediliyormus ilaçların gercegiyle sahtesi. Ben güvenemiyorum ama esim bisey olmaz güvenmeyecek ne var diyor. Siz olsaniz internetten ilac alır mısınız?

Aldığım çok oldu ama istediğim markanın kendi sitesinden aldım hep,solgar ın ürünlerini kullanıyordum

Eczanenin sahtesini satmadığına nasıl güveniyorsunuz peki?

Dengeli ve sağlıklı beslenen çocuklar dışarıdan verilen vitaminlere gerek duymazlar çoğu zaman. Faydadan çok zararı var onların. Ama sizin çocuğunuz sonuçta, siz bilirsiniz.

Ben netten balık yağı hapı, d vitamini spreyi ve Solgar ürünlerinden aldım/alıyorum.
N11 üzerinden aldım hep, ama satıcıya dikkat. Hem gerçekten fark oluyor hem de mesela 2li 3lü set oluyor.
Ayağım için atel gibi bir şey mesela aldım. Eczane bana 87 tlye sattı. Aynı marka, aynı ürün yarı fiyatınaydı nette.
Tutup da 70 liralık ürünü 20 liraya almaya çalışmadığınız sürece sahte mal ile karşılaşmazsınız.
İçinize sinmezse de zaten iade edebilirsiniz.

Hep internetten alıyoruz.

Ben genelde dermokozmetik tarzı şeyleri internetten alıyorum ki zaten gönderen satıcı yine eczane oluyor. Fiyatlarda ciddi anlamda farkediyor. Besin takviyesi olarak bi kere biotin kullanmıştım ondada eczanede yoktu eczacı internetten getirtmemi ister misin dedi, o şekilde getirtmişti. Onlarda ellerinde olmadığında internetten getirtiyorlar yani, herkesin sıklıkla kullandığı güvenilir internet eczaneleri var, ben bu zamana kadar bi sorun yaşamadım.

Çocuklarım ve kendim için takviyeleri netten alırım. Eşime sormam çoğu şeyi. Oda karışmaz genellikle.

Hani şu meşhur bi alışveriş sitesi var oradan çocuğuna takviye şurup alıp sahte olduğunu söyleyen vardı.ikisini karşılaştırmıştı. Baya renk farkı vardı.

Mesela trendyoldan almayin sahte cikti birkac urun. Saglikli yasiyoruz'un anlasmali eczaneleri var indirimli satiyorlar ordan alabilirsiniz

işte sorun burda dengeli ve yeterli beslenmiyor. reddetmediği tek yemek makarna. ne et ne tavuk ne sebze ne çorba asla yediremiyorum. mecburen takviye vermek istiyorum.

Hep internetten alıyoruz.
güvendiğiniz siteler hangileri? yasaksa özelden yazabilirsiniz

hangi internet eczanesinden alıyorsunuz peki özelden yazabilir misiniz

işte bundan korkuyorum. bazıları da birebir aynı oluyomuş ancak labaratuvar ortamında ayırt ediliyomuş

Mesela trendyoldan almayin sahte cikti birkac urun. Saglikli yasiyoruz'un anlasmali eczaneleri var indirimli satiyorlar ordan alabilirsiniz

sağlıklı yaşıyoruz nedir instagram sayfası mı? anlaşmalı eczanelerini nerden öğrenebilirim peki

Instagramda saglikli yasiyoruz sayfasi var, orada paylasiyorlar eczaneleri ve indirim kodlarini

Ben de hep internetten alıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım almaya da devam edeceğim. Artık internet çağındayız gayet normal

Aslında siz haklısınız. Evet bir çok şey internette daha ucuza alınabiliyor. İnternetten bir sürü şey alabilirsiniz, kötü çıkar çöpe giden paranız olur ama çocuğa içireceğiniz şey konusunda emin olmanız ve güvendiğiniz bir yerden almanız gerek diye düşünüyorum.

Çok özür dilerim, yanlış yazmışım netten değil, mutlaka eczaneden alırım. Ama şu iki adrese de bakın isterseniz dermoeczanem ve vitaminler. Com

Benim iki bebeğim var. Bende düşündüm bi ara, sadece aklımdan geçti. Eşim asla dedi. Mama ve bebe bisküvisi de dahil internetten alınmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…