- 12 Ağustos 2019
- 220
- 257
- 18
- 35
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
-
Belkide korktum benden habersiz araç verince yine acaba benden habersiz yine birilerine borc para verecek tam düzeldik derken tekrarlı icralara maruz kalacaz diye. Altta yatan neden buMaddi durumu iyi olmayıp iki arabasi olani ilk kez görüyorummadem izin vereceksiniz niye bu kadar ağlayıp tepki gösterdiniz ki, eşiniz sizi tanıdığı için nasılsa izin verir diye düşünmüşte olabilir. Ayrıca niye illa birini arıyorsunuz, evinizdeki sorunlari ailelere bu kadar cok yansitmayin, siz unutursunuz onlar unutmaz.
Evet bu olayın en kötü tarafı aileleri dahil etmek oldu malesef birdaha yapmayacağım birşey eminimki birdaha oda yapamaz istemez. Kredi çekecek kadar yakın değiller sadece oda zamaninda eşinin herkese kredi çekmesi gibi oda iyi niyetli saf diyelim. Baska nasil yorumlayabilirimAileleri dahil etmeseymişşiniz keşke.Kredi çekecek kadar yakın olmakta bana garip geldi.Ama arabayı vermek konusunda bana siz haklı geldiniz eşiniz sorabilirdi size sonuçta mimlenmiş dikkat etmesi gerekirdi sizin gözünüze daha fazla batmamak için.
Ben sizi anladım aslında o borç yükü insanda iz bırakıyor anladığım kadarıyla eşiniz 1 defa değil 2-3 defa böyle hata yapmış siz iyi niyet diyin ona :)Sizde tedirgin oluyorsunuz gene mi aynı şeyleri yaşayacağız diye...Evet bu olayın en kötü tarafı aileleri dahil etmek oldu malesef birdaha yapmayacağım birşey eminimki birdaha oda yapamaz istemez. Kredi çekecek kadar yakın değiller sadece oda zamaninda eşinin herkese kredi çekmesi gibi oda iyi niyetli saf diyelim. Baska nasil yorumlayabilirim
Hep iyi niyetle yazıyım diyorum ama sadece size sorum su: evlimisiniz. Esiniz size sormadan toplamda 600 bin kaybettimi. Boşanmayıp fakirliğin gibimi yaşadınızmi. Ondan sonra herseyi düzeltince tekrar başa saracaginiz korkusu yasattimi. Hayırsa beni kompleksli degil sebepli biri yaparsanız belkiSanirim calisip para kazanmadiginiz icin cok komplekslisiniz , bence bir ise girin ve para kazanin , geçer o zamn bu sacma tavirlariniz
Cok teşekkür ediyorum beni anladiginiz icin. O hatayı 2 yada 3 kere degil 15 kere yapmıştır en azBen sizi anladım aslında o borç yükü insanda iz bırakıyor anladığım kadarıyla eşiniz 1 defa değil 2-3 defa böyle hata yapmış siz iyi niyet diyin ona :)Sizde tedirgin oluyorsunuz gene mi aynı şeyleri yaşayacağız diye...
Evliyim , ben konuya yorum yapiyorumHep iyi niyetle yazıyım diyorum ama sadece size sorum su: evlimisiniz. Esiniz size sormadan toplamda 600 bin kaybettimi. Boşanmayıp fakirliğin gibimi yaşadınızmi. Ondan sonra herseyi düzeltince tekrar başa saracaginiz korkusu yasattimi. Hayırsa beni kompleksli degil sebepli biri yaparsanız belki
Aileyi dahil etmeden kızsaydınız iyi yapmışsınız diyecektim bazen erkek milletinin anlaması için diş göstermek gerekiyor.Ama bazı şeyler ailelere yansıtılmamalı buda onlardan biriymiş.Size söyle diyeyim odamda bir eşyam var kardeşim isterse veririm zaten ama izinsiz almasından hoşlanmam çünkü alışkanlık haline gelebilir bana lazım olduğunda bulamayabilirim.Öyle düşünün :)Ki sizin eşinizde alışkanlık haline gelmiş maalesef.Cok teşekkür ediyorum beni anladiginiz icin. O hatayı 2 yada 3 kere degil 15 kere yapmıştır en az
Tabi haklısınız, mesela asla istemezdim esimin benden habersiz arabamızı vermesine. Konuda haklısınız zaten ama eşiniz biraz başına buyruk gibi geldi bana. Tam kavrayamamış aile olma durumunu sanki. Bu olay, size haber vermeden arkadasina 100 200 tl borc vermekle araci vermek ayni sey değil aradaki farki anlaması lazım ama çözümüd3 büyükleri araya sokmak değilBelkide korktum benden habersiz araç verince yine acaba benden habersiz yine birilerine borc para verecek tam düzeldik derken tekrarlı icralara maruz kalacaz diye. Altta yatan neden bu
Aslinda gayet açıkça yazdim ama ediminde beni anlaşmasını hakli buluyorum yorumunuzdan sonra. Sorun araç vermesi degil sorun bana soylememesi
Kardesınden kucuk mevla para istedi ..eşimden iste dedi..aramızda para mevzusu olmadı.Canım bu devirde kardeş kardeşe kredi çekmiyor. Demek ki çok samimi eşin. Başka konuda mimlidir eyvallah da ihtiyacı varken de adama dur eşime sorayım demesi ve sizde 2 araç varken yapması ayıp. Adam demeyecek mi bunlar da ne biçim insanmış diye. Ağlayıp 7 köye duyurmanız da saçma. Çocuk musunuz siz..... Biraz kendinize gelin. İyi adam özür dilemiş bari ben olsam dilemem. Siz haklı değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?