- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.376
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son nokta hariç evet istiyorum son noktada da kıyafetle olabiliriz yani. Bunu istemek igrenclik mi ? Bunu istediğimi her adetimde biliyor her seferinde beni bozup atıyorHayvanlar gibi şey etmeseniz iyiydi sanki.
Ben kocanizda hata göremedim.
Hatta uyarmış sanki.
"Bu durumda devam etmek istediğinden emin misin" gibilerinden.
Belki adam o halinizle size sokulmak istemiyor ? Bazıları rahatsız olabiliyor bu durumdan ?Son nokta hariç evet istiyorum son noktada da kıyafetle olabiliriz yani. Bunu istemek igrenclik mi ? Bunu istediğimi her adetimde biliyor her seferinde beni bozup atıyor
Bayil Feriha ahahajakajaha reglken bende böyle drama Queen oluyorum ya hahahahaSabah uyandım ve baktım salonda PC başında işleri ile uğraşıyor boynundan öptüm gelsene koltuğa sarılalım dedim geldi sarıldık opustuk sonra adet değil misin neden ileri gidiyorsun dedi çok kötü bozuldum. İleri gidiyorsun dediği de boynundan öptüm o da benim boynumdan falan öptü bu yani. Ne alaka eşimle ileri gitmeden opusemem mi hep böyle yapıyorsun biraz opusmede ileri gitmek istiyorsun ileri gitmeyecekse öpüşmenin de koklaşmanın da anlamı yok senin için dedim. Gözlerim doldu. Hayvanlar gibi yemek yiyip yatağa gidip uyuyup sonra da geberip gidelim olur dedim sesimi yükselttim çünkü çok kırıldım.
En az bir ay yatağa girmeyecek kadar soğudum.
Gün içinde küçük hareketlerle gönlümü almaya çalıştı ne bileyim meyve falan ben de uzatmadım normal davrandım ama hep böyle yaptığını düşündükçe sinir oluyorum
O halimle mi ??? Kan revan kıyafetim yok kokuya da son derece dikkat ediyorum tam olarak benden tiksinecek neyi olabilir? Bir kadin olarak böyle düşünmeniz çok şaşırtıcıBelki adam o halinizle size sokulmak istemiyor ? Bazıları rahatsız olabiliyor bu durumdan ?
Olamaz mı ? Neden sadece kendi pencerenizden bakıyorsunuz ?
Belki de bozup atmıyor,rahatsizligine dile getirmeye çalışıyor.
Değil aslında her periyodunuzda aynı senaryo gerçekleşiyor,siz yanasiyorsunus o uzaklaşıyor.O halimle mi ??? Kan revan kıyafetim yok kokuya da son derece dikkat ediyorum tam olarak benden tiksinecek neyi olabilir? Bir kadin olarak böyle düşünmeniz çok şaşırtıcı
Ve bu etkilenmesini haklı mı buluyorsunuz ? Orasında kan vaaaar görmesem bile biliyorum tiksiiiinc diye mi düşünüyor ve üstelik bu düşüncesinde haklı yaniDeğil aslında her periyodunuzda aynı senaryo gerçekleşiyor,siz yanasiyorsunus o uzaklaşıyor.
Bunun için müneccim olmaya gerek yok.
Siz dikkat etseniz bile o biliyor,belki de psikolojik olarak etkileniyor.
Sonuç olarak istemiyor.
Fazla abartılı bir tepki olmuş. Kirilavilirsiniz ama konuşursunuz . Ha keza karşınızdaki kişi zaten gönlünüzü almaya çalışıyor. Oturun konuşun, beklentilerinizi. Kocaman insanların konuşmadan anlaşmayı beklemesi ve kümesi tribal hareketler yapması bana tuhaf geliyor.Sabah uyandım ve baktım salonda PC başında işleri ile uğraşıyor boynundan öptüm gelsene koltuğa sarılalım dedim geldi sarıldık opustuk sonra adet değil misin neden ileri gidiyorsun dedi çok kötü bozuldum. İleri gidiyorsun dediği de boynundan öptüm o da benim boynumdan falan öptü bu yani. Ne alaka eşimle ileri gitmeden opusemem mi hep böyle yapıyorsun biraz opusmede ileri gitmek istiyorsun ileri gitmeyecekse öpüşmenin de koklaşmanın da anlamı yok senin için dedim. Gözlerim doldu. Hayvanlar gibi yemek yiyip yatağa gidip uyuyup sonra da geberip gidelim olur dedim sesimi yükselttim çünkü çok kırıldım.
En az bir ay yatağa girmeyecek kadar soğudum.
Gün içinde küçük hareketlerle gönlümü almaya çalıştı ne bileyim meyve falan ben de uzatmadım normal davrandım ama hep böyle yaptığını düşündükçe sinir oluyorum
Evet haklı buluyorum,ben nasıl istemediğim zaman kocam.olsa bile sevişmek zorunda değilsem kocanizda böyle biri durumda sizinle.sevisip.opusmek.mecburiyetinde değil.Ve bu etkilenmesini haklı mı buluyorsunuz ? Orasında kan vaaaar görmesem bile biliyorum tiksiiiinc diye mi düşünüyor ve üstelik bu düşüncesinde haklı yani
7 yıllık evliyiz konuştuk ama o belli ki regl halimle sonu Nirvana olmayacaksa koklasmaya gerek yok diyorFazla abartılı bir tepki olmuş. Kirilavilirsiniz ama konuşursunuz . Ha keza karşınızdaki kişi zaten gönlünüzü almaya çalışıyor. Oturun konuşun, beklentilerinizi. Kocaman insanların konuşmadan anlaşmayı beklemesi ve kümesi tribal hareketler yapması bana tuhaf geliyor.
Erkekler kapatılsınBana kocam cips yedirmedi diye üç gündür konuşmuyorum onla. Sağlıksızmış. Şimdi iş yerinde ve ben balkonda dev bir cips gömdüm çayla
Kocaları savunmayın :)))
Bu durum elimde olmadan gelişen bir şey ve ben Nirvana olmadan sex istemekte haksizsam onun da elinde olmayan hastalık sakatlık ne bileyim yaşlılık çirkinlik buruşukluk gibi durumlarında yine de yakınlaşma istese ve ben koklasmaya bile layık görmesem haklıyım yani öyle mi ? Kusura bakmayın evlilik bu değil. Sevgi ilgi şartli sunulan bir şey değil olmamalı. Kaldı ki hastalık gibi durumlarda daha ilgili daha temaslı olunmalı. Bence siz asil evliliğinizi gözden geçirinEvet haklı buluyorum,ben nasıl istemediğim zaman kocam.olsa bile sevişmek zorunda değilsem kocanizda böyle biri durumda sizinle.sevisip.opusmek.mecburiyetinde değil.
Adam rahatsız oluyor,siz anlamak istemiyorsunuz.
Ha normal günlerde de bu şekildeyse o zaman hak veririm ama şu an yok yani.
Kapatılmıyorlar boşuna heves ediyoruz. Sürekli çoğalıyorlar her yerdeler.Erkekler kapatılsın![]()
Çayla cips mi yenir ya yiyeceksen kolayla ye.Bana kocam cips yedirmedi diye üç gündür konuşmuyorum onla. Sağlıksızmış. Şimdi iş yerinde ve ben balkonda dev bir cips gömdüm çayla
Kocaları savunmayın :)))
Kola çok sağlıksızÇayla cips mi yenir ya yiyeceksen kolayla ye.![]()
Ablacım,ben kendi fikrimi beyan ediyorum.Bu durum elimde olmadan gelişen bir şey ve ben Nirvana olmadan sex istemekte haksizsam onun da elinde olmayan hastalık sakatlık ne bileyim yaşlılık çirkinlik buruşukluk gibi durumlarında yine de yakınlaşma istese ve ben koklasmaya bile layık görmesem haklıyım yani öyle mi ? Kusura bakmayın evlilik bu değil. Sevgi ilgi şartli sunulan bir şey değil olmamalı. Kaldı ki hastalık gibi durumlarda daha ilgili daha temaslı olunmalı. Bence siz asil evliliğinizi gözden geçirin
Protesto ediyorum bu durumuYa biz kadınlar öpüp koklayıp dönüp totomuzu uyuyabiliyoruz ama erkekler duramıyorben de evliligin basında böyle sitem ediyordum ama baktım her öpüşmenin sonu duşta bitiyor niyetim yoksa yatakta eli elime değmesin diye 1 metre mesafeyle yatıyorum
![]()