- 22 Şubat 2017
- 37
- 12
- 88
- Konu Sahibi Semiramisz
-
Tam olarak bunu yaparım.Bir daha gelme diyen adama gitmem. Daha doğrusu evime gider, bir çilingir çağırır, anahtarı değiştirir sonra da onu anasına ve ablasına postalarım. Anıra anıra özür diletmeden asla affetmem. Dilemezse de bir daha yüzümü göremez.
Daha önceden de ayni tavırlara sahip biriydi bence. Sizin nereye kac kere gidip gitmeyeceginiz onu ilgilendirmez. Kaldı ki ablaniza gidiyorsunuz üslup herşeydir. Ama esiniz hep bu sekildeydi bir olaylik bisey degilMerhaba kizlar ben 6 yıllık evliyim eşimin ailesi ve annemlerle aynı şehirde yaşıyorum. Ablam başka şehirden geldi sene bir aylığına geliyor. Eşim bugün evden çıkarken annemlere bırakmasını söyledim bağırmaya başladı ne işin var sürekli orda benim ablamin yanına git demeye başladı. Ablasi iki ayda bir geliyor ilçede yasiyo. Bende herzaman annesine gittiğimi abla burdayken annemlere sık gitcegim söyledim git birdaha gelme dedi bende çıktım geldim. Anahtarıda almışti. Napayım bana yardımcı olun . Bu arda 4 yaşında çocuğum var 2 aylık hamileyim
Bir daha gelme diyen adama gitmem. Daha doğrusu evime gider, bir çilingir çağırır, anahtarı değiştirir sonra da onu anasına ve ablasına postalarım. Anıra anıra özür diletmeden asla affetmem. Dilemezse de bir daha yüzümü göremez.
Kendi ablası ne alaka, görümce o, kardeş misiniz de aynı özlemi, muhabbeti bekliyor sizden? Eşiniz hep böyle dangalak mı yoksa arada mı böyle oluyor?bağırmaya başladı ne işin var sürekli orda benim ablamin yanına git demeye başladı.
Dedıgını yapınt birdaha gelme dedi b
Kendi ailenizin yanina cok mu gidiyorsunuz? Derdi neymis? Onun ablasi ne alaka? Asil sorun belli olmuyor ablam burda diye sık gidiyorum. Ama normal zamanlarda kendi ailesine giderim üstüne ne yeğenleri ne akrabalarının dogdusu mevliti hiç biseyi bitmez genelde onun aile tarafıyla gorusuyorum
Arada böyle dangalak oluyo . Yani ben şey diye düşünüyorum benim sadece annem burda olduğundan oraya tek gidiyoeum o da yürüme mesafesinde gün içinde git gel yaptığım yer . Onun ailesi gibi kalabalık ailem olsaydı hep böyle dangalak olurdu diye düşünüyorumKendi ablası ne alaka, görümce o, kardeş misiniz de aynı özlemi, muhabbeti bekliyor sizden? Eşiniz hep böyle dangalak mı yoksa arada mı böyle oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?