Eşimle tartıştık annemlere geldim

Semiramisz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
37
12
88
Merhaba kizlar ben 6 yıllık evliyim eşimin ailesi ve annemlerle aynı şehirde yaşıyorum. Ablam başka şehirden geldi sene bir aylığına geliyor. Eşim bugün evden çıkarken annemlere bırakmasını söyledim bağırmaya başladı ne işin var sürekli orda benim ablamin yanına git demeye başladı. Ablasi iki ayda bir geliyor ilçede yasiyo. Bende herzaman annesine gittiğimi abla burdayken annemlere sık gitcegim söyledim git birdaha gelme dedi bende çıktım geldim. Anahtarıda almışti. Napayım bana yardımcı olun . Bu arda 4 yaşında çocuğum var 2 aylık hamileyim

siz anlaşılan aman beyim sinirlenmesin aman kocam üzülmesin aman ağzımızın tadı bozulmasın diye fazlasıyla altdan alan birisiniz bu çok belli
git birdaha gelme dediğinde hamileyim aramız bozulmasın gittim mi dönemem oturayım evimde diye düşüneceğinizi düşünmüş o cümleyi o yüzden kurabiliyor

eğer barışacaksanız evinize dönecekseniz ayrıldım terkettim bitti demeyin, bunu dedikten sonra döndüğünüzde daha kötüsü olacak emin olun

kararınızı verin adam size git demiş

Hep mi böyle yapar siz ailenize gitmek istediğinizde, anlık bir patlama mı? E sizi hamile halinizle kapının önüne koymuş adama da dönmeyin. Aileniz ne diyor? Sizin arkanızda olurlar mı?

Eşin hep böyle hanzo muydu dicem ama sanırım cevap evet.
Kolayca kapıyı gösteren bir adamın soyunu devam ettirme çabası nedendir onu hiç anlayamadım, neyse. Sende dönme madem.

Tam olarak bunu yaparım.
Ben konuşurken kelimelerimi 40 süzgeçten geçirerek konuşuyorsam ,karsımdakinden de bunu beklerim.Sinirlendim ağzımdan çıktı,sende şunu dedin sende bunu dedin diyecek birşey yok.Kocaman adam kendini ifade edecek doğru kelimeleri seçemiyor,derdini doğru düzgün anlatmak yerine hamile karısını evden kovuyorsa kaybetmeyi göze almıştır.
Doğru tepkiyi doğru zamanda verirseniz kime nasıl davranması gerektiğini öğrenir.

Daha önceden de ayni tavırlara sahip biriydi bence. Sizin nereye kac kere gidip gitmeyeceginiz onu ilgilendirmez. Kaldı ki ablaniza gidiyorsunuz üslup herşeydir. Ama esiniz hep bu sekildeydi bir olaylik bisey degil

Tamamen katılıyorum.

Çilingir çağırın giirn evinize. Gitmesi gereken biri varsa o da kendisi.

bağırmaya başladı ne işin var sürekli orda benim ablamin yanına git demeye başladı.
Kendi ablası ne alaka, görümce o, kardeş misiniz de aynı özlemi, muhabbeti bekliyor sizden? Eşiniz hep böyle dangalak mı yoksa arada mı böyle oluyor?

bi daha gelme diyen adama cevap dahi vermez bosanma davasi acardim. Soyledigi laflarin nereye gidecegini dusunsun de soylesin. Bosanmasam bile surundururdum

Gerekirse çilingirle kapıyı açtırır evime girerim. Ablama biraz da ben kal derim. Eve yayılırım. O gitsin ablasının yanına

Kendi ablası ne alaka, görümce o, kardeş misiniz de aynı özlemi, muhabbeti bekliyor sizden? Eşiniz hep böyle dangalak mı yoksa arada mı böyle oluyor?
Arada böyle dangalak oluyo . Yani ben şey diye düşünüyorum benim sadece annem burda olduğundan oraya tek gidiyoeum o da yürüme mesafesinde gün içinde git gel yaptığım yer . Onun ailesi gibi kalabalık ailem olsaydı hep böyle dangalak olurdu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…