Eşimle tartıştık oğlumu da aldı gitti :(

birde bu arkadaş ne yazdığımızı okumuyor bence kendi kendine yazıyor sadece

[Byalnız siz de azcık daha özenli olun.Benim eşimin de uykusu ağır, gece yanında afedersiniz beni ...seler uyanmaz. Ayrıca onda da var kartı yanlış okuma, birşeyi yanlış hatırlama, yanlış görme yanlış duyma hataları.üSTÜNE Bİr de nolmuş yani yanlış yaptıysamları var. Ben de çok deliriyotum onun bu özensiz ve gamsız ya da nasıl diyim, anti zeka pırıltıları yaydığı durumlarda. Ben eşinizi çok da haksız göremiyorum. Ben de nefret ediyorum çünkü herşeyi yanlış yapıp yapıp sonra doğrusunu anlatınca "haaaaaa" diyen insanlardan.
][/B]
kızlar bu yukaru-ıdaki yazı nedemek oluyor şimdi buınu yazan erkek olabilirmi sizce

gunessizkedi kullanıcısından alıntı
yalnız siz de azcık daha özenli olun.Benim eşimin de uykusu ağır, gece yanında afedersiniz beni ...seler uyanmaz. Ayrıca onda da var kartı yanlış okuma, birşeyi yanlış hatırlama, yanlış görme yanlış duyma hataları.üSTÜNE Bİr de nolmuş yani yanlış yaptıysamları var. Ben de çok deliriyotum onun bu özensiz ve gamsız ya da nasıl diyim, anti zeka pırıltıları yaydığı durumlarda. Ben eşinizi çok da haksız göremiyorum. Ben de nefret ediyorum çünkü herşeyi yanlış yapıp yapıp sonra doğrusunu anlatınca "haaaaaa" diyen insanlardan.

yahu okuduklarıma inanamıyorum

bu güneşsiz kedi kadın değil bence

inamadığın bu seneryo insallah basına gelirde yasayarak anlarsın cahil insan ne olucakalsanaalsanasmile

pardon ama burda birçok konu açılıyor inananlarda var inanmayanlarda sonuçta herkes burda fikrini söylüyor

senin inanmayanlara cahil deme beddua tarzı konuşmaya hakkın yok arkadaşım kendine gel bence

Benim eşim çocugumu alsa gitse açıkcası değil neti açmak kahrımdan yemek içmekten kesilirim peşine düşerdim nasıl heme ngelip konu açılabiliyo şaşıyorum allah akıl mantık süzgeci vermiş bizlere hata yapmak kullarına .ama ben olsam asla internet açmaz direk eşime ulaşır ve adam gibi oturur konuşurdum
artık okadar arka arkaya konular açılıyoki insanların duygularıyla oynanıyo alay geçiliyo fake çıkıyo egerki dogruysa umarım düzelirsiniz ama fake ise bukadar kişinin duygularını bencilce kullananı allah görür bizden kaçarlar ama rabbimden asla

Ne guzel tedirgin olmamamaya devam edin esiniz oglunuzu uykususundan uyandirip sizden alsin gotursun umrunuz olmasin! cok iyi babaymis cunku. Allah korkusu tasiyip geldigi zaman Allah affetsin diyecek tabii sizi kaydeye almiyor bile. Aman bir an once gelsin sizi disari cikartip opup oksasinda beddualarinizdan azad olsun KK'şakkıdı

:1shok::1shok::1shok: o zaman problem ne arkadaşım madem birbirinizi seviyorsunuz kavga edip affedeceğini biliyorsun neden konu açıyorsun anlamadım:uhm:

aman bırakın yalan bi seneryo işte. eşi oğlunu almış gitmiş bu hala eşim beni öpsün koklasın derdinde
Bi kadının kocasından sevgi, ilgi istemeye hakkı yok mudur Allah aşkına, çocuk olduğu zaman karı-koca ilişkisini bi tarafa bırakıp sadece ana-baba görevini yerine getirmek mi gerek; tabiki kocanın sabahın köründe çocuğu uyandırıp götürmesi çok yanlıştır ama olayı yaşayan bayan arkadaşın illa sokaklara dökülüp, salya sümük peşinden mi sürünmesi gerekiyodu, o zaman emin olun çocuğun psikolojisi daha çok bozulurdu...

burda anladığım kadarıyla bayan arkadaş eşini çok seviyor, ama her evlilikte olduğu gibi bazı problemler yaşıyolar; öfkeyle yanlış şeyler yapıyorlar... eşiniz madem çok iyi bi baba, oturup konuşun, bu yaptığıyla çocuğun psikolojini bozduğunun farkında olup olmadığı konusunda, çünkü daha önce de böyle yaptı diyorsunuz, bence bu meseleyi konuşmalısınız...

Adam 6 yaşındaki çocuğu sıcak yatağından kaldırıyor, paldır küldür dükkana götürüyor, çocuğu orada bütün gün ve gece sefil ediyor, yetmiyor orada yatırıyor, bu da yetmiyor ertesi bütün günü de orada geçirtiyor, gecenin körü oluyor ortada yok.

Ama iyi baba... çünkü taşı sıkar yine de ne istiyorsa alır çocuğuna.

Kusura bakmayın da siz kendinizi kandırıyorsunuz sadece...

Arkadaşlar mesajlarnızı yazarken lütfen
kullandığınız kelimelere dikkat edin,bayanlara yakışmayan tarzda
mesaj yazanlar var.madem konuya inanmıyorsunuz,lütfen gereksiz konu dışı mesaj yazarak,
konuyu ilk sıralarda tutmayın.
yorum yapacaksanız da,yorumunuzu konuya yapın.
Güzel ve seviyeli paylaşımlar diliyorum.

KONU SAHıBı ARKADAŞIMIZ

sen kesinlikle normal biri değilsin...ne zaman ne tepki vereceğin belli olmuyor..üstelik ufacık bir eleştiriye bile beddua edip cahilsin şöylesin filan diye resmen hakaret ediyosun arkadaşlara..
bu kadar kolay beddua edebilen birinin yüreğinde sevgi olacağına inanmıyorum...rahatlığında bundan zaten..

canım cicim laflarını seni sevip okşamalarını da yine kendin için istiyosun..bencilsin...biz mutlu olalım huzurumuz olsunda boşver onlarıda demeyiversin diye düşünmüyorsun...takıntı yapmışsın..hastalıklı gibi..
eşinde artıh öööhhhh diyodur yani haklı olarak...çünkü anlattığın hiçbişey normal değil olaylara verdiğin tepkiler normal değil...ne diyim daha

inamadığın bu seneryo insallah basına gelirde yasayarak anlarsın cahil insan ne olucakalsanaalsanasmile

Kötü söz sahibini bulurmuş biliyorsunuz değil mi?
Şurda 5 yorum yaptınız ikisi beddua.
Sizin bu mutsuzluğunuzun sebebinin bu kadar kolay beddua etmenizin olduğunu dilerim farkına varırsınız bir gün.
O beddualar alır böyle götürür evin betini bereketini huzurunu işte.
Bence bi an tövbe edin, Allahtan af dileyin ve ağzınıza kötü söz almadan önce 3 kere düşünün.
Hasbinallah yaa....

yada konu sahibine normal geliyordur cocugu alip gitmesi babasinin.. madem esini kayiracaksin beddua ede ede neden konu aciyorsunki? esinden sikayetci olan sen yavrumu aldi gitti diyen sen.. Belki hic bir annenin yanindan kolay kolay cocugu alip giden koca olmadigindan normal gelmiyor bu konu arkadaslara inanmiyorlarsa birak inanmasinlar bunun karsiligi beddua etmek degildir.. e madem kocan aliskanlik haline getirmis cocugu almayi ve aksam gelecek sende guzel yemekler yapacaksin sorun yok sadece cocuga acidim resmen. Esin sana guvense kizdigi zaman cocugu birakir bir gece kafasini toplar gelirdi ama cocuguda alip is yerlerinde surunmeyi tercih etmis.. 6 yasindaki cocuk bal gibi anlar bunu.. yazik gunahtir.. kisisel sorunlariniza alet ediyorsunuz dogurdugunuz cocugu

Zaten olan ne oluyorsa hep çocuğa oluyor.
Çocuk sormuyor mu kendisine, benim ne işim var dükkanda, neden burada yatıyoruz, annem nerede diye.
Konu sahibi arkadaş onca yorum yaptı, ben daha oğlu için üzüldüğünü hissettiğim bir satıra rastlamadım.
Ya da ben mi bir şeyler kaçırıyorum bilemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…