aman bırakın yalan bi seneryo işte. eşi oğlunu almış gitmiş bu hala eşim beni öpsün koklasın derdinde
aman bırakın yalan bi seneryo işte. eşi oğlunu almış gitmiş bu hala eşim beni öpsün koklasın derdinde
inamadığın bu seneryo insallah basına gelirde yasayarak anlarsın cahil insan ne olucakalsanaalsanasmile
kızlar yakında gaz sorunu olanda konu açacak
ben eşimi seviyorum onuında beni sevdiğini biliyorum ama benim karakterim beni öpsün oksasın canım desin gülüm desin tamam evde öyle ama zaman zaman ama dısarıya çıkınca benden baya bi ciddiyetli mesela düğünde arkadasların kocaları eşlerine karıcım canım gülüm diyor yanından ayrılmıyor bizimki donuk donuk duruyor sanki düğüne değilde toplantıya giriyor ama iş ayrılığa gelince birbirimizden kopamıyoruz ah kocacım ah ne vardı şuı sevgini bana açık ve net gösterebilsyedein
oğlum için neden tedirgin olmadığımı rahat davrandığımı söylemişsiniz....benim eşim çok iyi bir babadır babasının yanında fizana bile gönderirim aklım zerre kadar kalmaz baba var baba var oğlumuz için dünyaları deler tası sıkar suyunu çıkarır ona yinede istediğ herşeyi alır o yüzden çok rahattım birde eşimde allah korkusu var oğlumu benden ayıracağını hiç düşünmedim şu 1 gün bile ayırdığı için gelince diyeceği ilk kelime allah beni affetsin olucak biliyorum
Bi kadının kocasından sevgi, ilgi istemeye hakkı yok mudur Allah aşkına, çocuk olduğu zaman karı-koca ilişkisini bi tarafa bırakıp sadece ana-baba görevini yerine getirmek mi gerek; tabiki kocanın sabahın köründe çocuğu uyandırıp götürmesi çok yanlıştır ama olayı yaşayan bayan arkadaşın illa sokaklara dökülüp, salya sümük peşinden mi sürünmesi gerekiyodu, o zaman emin olun çocuğun psikolojisi daha çok bozulurdu...aman bırakın yalan bi seneryo işte. eşi oğlunu almış gitmiş bu hala eşim beni öpsün koklasın derdinde
inamadığın bu seneryo insallah basına gelirde yasayarak anlarsın cahil insan ne olucakalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?