size ben derdimi anlattim benim üstüme geliyorsunuz ben burda bi yandan ağlıyorum bir yandanda yaazıyorum bilmeden etmeden benim üstüme gelenleri allah aynı acıyı yasatsın evet bu saat oldu arayamadım çünkü telefon kapalı niyemi parasını yatıramadık
ebru cok ayıp yaptıgın burda senın ısıne gelmedıgı gıbı konusuolar dıye bedduamı edıyosun ınsanlara .banada et duanla yasamayan bedduanla ölmez heralde ..benım cocugumu babası kacırırcasına goturecek kımseye gıdemezsem bır bakkla gırer bır telefon acabılırmıyım derım param yok allah rızası ıcın derım emın ol turk mılletı yardım severdır ızın verırlerdı ,haa telefonu kapalımı dıyelım annesıne gıderım cocugumu almıs adam gecenın 5 i olsa ne yazar???paran yok telefon acamıyosun ama ıkı gun once dugunde fotograf cektırelım dıyosun oylemı???yapma be guzelım kendınle celısıyosun ....
Eskiden ev telefonu olmayınca, internette olmuyodu, teknoloji ilerledi tabi artık.. sempatiksalakcinni
allah korusun esim evi terk edecek üstüne oglumuda alacak gidecek bende
internete girip kk ya derdimi anlatacam
yikarim o apartmanida mahalleyide
ayrica türkiyede polis felandami yok acaba ????
valla arkadasim bu ara zaten barismisiniz allah mutlulugunuzu daim etsin
esinde evi terk edip geri dönmek gibi bir huy edinmesin cok zorlanirsin cok benden söylemesi
kız sende alıcan beddualardan nasibinisempatiksalakcinni
neden ortalığı yıkayımki ben annesiysem o da babası hemde oğluna karsı çölde kalsalar tası sıkıp suyunu oğluna içircek kadarda becerikli neden apartmanı yikayımki neden ailemi deşifre edimki sanki aramızda çok büyük bi kavga çıkmadıki oğlum gezmeye gittiğini sandı geldiğindede çok mutluydu şakkıdı
sen bu rahatlikla gidersen esin daha cok oglunu alir gezmeye cikarir
ayrica emin ol hepimizin esleri cocuklarina o sekilde davraniyor tek
yapmadiklari sanirim cocuklari alip gece gezmesine götürmeleri oda eksik kalsin zaten:hulya:
sen bu rahatlikla gidersen esin daha cok oglunu alir gezmeye cikarir
ayrica emin ol hepimizin esleri cocuklarina o sekilde davraniyor tek
yapmadiklari sanirim cocuklari alip gece gezmesine götürmeleri oda eksik kalsin zaten:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?