- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
benim yanımdan çocuğumu alıp gidecek öylemiklava: klava: o sıkar biraz kendi nereye gidyorsa gitsin
inamadığın bu seneryo insallah basına gelirde yasayarak anlarsın cahil insan ne olucakalsanaalsanasmile
kızlar yakında gaz sorunu olanda konu açacak
pandora çok güzel anlatmıssın sağol aynen senın dediğin gibi ben oğlumun nerde olduğıunu biliyorum kaynanamlarda eşimde oğlumuzu koz olarak kullanıyor bi kaç defa da böyle yaptı kendi eliyle geri getirdi
kayınpederim eşimin basının etini yer mecbur kalıp getiricek
kız allah iyiliğini versin emi sana yorum yazmadan geçemicem dedim ve yazıyorumkaydirigubbakcemile3öyle bir konu vardı gerçekten 2-3 hafta önce okudum gaz sorunu diye bi arkadaş açmışkaydirigubbakcemile3
tam siteden çıkarken beni güldürdünüz ya Allahta sizi güldürsün vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerde kocan ve cocugn merak etmiyormusun diye sordugumuzda "annesine gitti nereye gidecek" dedin ama baska yere gittiler sonucta ordan ders cikartman gerek..
çocuğu alıp annesinin evine giden bir erkeğede ilk defa şahit oluyorum..daha neler görücem ya Rabbiiakannehir
turkbayragi
kardeş sen şu bedduaların yüzünden uyarı aldın hala daha beddua ediyorsun kesin eşinede böyle yaptın sen yazıkalsanaalsanasmile
hadi bu da sana bilmemkaçıncı ders olsun kocandan...bi dahada bunlarla gelme okee
inamadığın bu seneryo insallah basına gelirde yasayarak anlarsın cahil insan ne olucakalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?