Eşimle tartıştık oğlumu da aldı gitti :(

Eşiniz çocuğunu düşünüyorsa, keşke çocuğunuzun sadece maddi tarafını düşünmeseymiş, sabah 6 sında uykusundan kaldırıp, annesinden ayırıp, onu annesine karşı bir silah gibi kullanmayıp, dükkanda orada burada rezil etmeseydi. Çocuğunuz babasının yanında , emin ellerde belki ama çocuğunuzun psikolojisi için bu durumlar , bulunduğu yer, tavırlar, nasıl etki yaratıyor. Annem nerede diye sormuyor mu bu çocuk, annenin yerini nasıl tutar bir baba. Bunlardan dolayı çocğunuz için endişeleniyor ve üzülüyor olmanız lazımdı en azından.

ıkinizin arasındaki sıkıntıları, birbirinize çocuğu kullanarak, onu arada helak ederek çıkarmamak lazımdı.
Bir de keşke canımızı sıkan ya da haksız gördüğünüz yorumlara beddua etmesek.

Son düzenleme:
ya nedemek ya eşiyle kavga edip uyuyan çocuğu sefil etmek
tamam baba ama o çocuğun psikolojisi ne olacak ya offfffffffffffffffffffffffffffffff ben kızıyorum böyle adamlara bu adam konuşmaktanda anlamaz bence beraber bir aile psiyratrisine gidin canım

benim yanımdan çocuğumu alıp gidecek öylemi klava:klava: o sıkar biraz kendi nereye gidyorsa gitsin

benim yanımdan çocuğumu alıp gidecek öylemi klava:klava: o sıkar biraz kendi nereye gidyorsa gitsin

büyük konuşma bence cnmşutarafagitti

..zorbalık yaptıysa ne yapabilirki bıçaklasınmı adamı.:umursamaz:
sonuç ne oldu bilmiuorum ama eşinizde de sizde de hata var..olan çocuğa olmuş
yazıklmaz:

turkbayragi

inamadığın bu seneryo insallah basına gelirde yasayarak anlarsın cahil insan ne olucakalsanaalsanasmile

kardeş sen şu bedduaların yüzünden uyarı aldın hala daha beddua ediyorsun kesin eşinede böyle yaptın sen yazıkalsanaalsanasmile

kızlar yakında gaz sorunu olanda konu açacak

kız allah iyiliğini versin emi sana yorum yazmadan geçemicem dedim ve yazıyorumkaydirigubbakcemile3öyle bir konu vardı gerçekten 2-3 hafta önce okudum gaz sorunu diye bi arkadaş açmışkaydirigubbakcemile3

çocuğu alıp annesinin evine giden bir erkeğede ilk defa şahit oluyorum..daha neler görücem ya Rabbiiakannehir

kız allah iyiliğini versin emi sana yorum yazmadan geçemicem dedim ve yazıyorumkaydirigubbakcemile3öyle bir konu vardı gerçekten 2-3 hafta önce okudum gaz sorunu diye bi arkadaş açmışkaydirigubbakcemile3

tam siteden çıkarken beni güldürdünüz ya Allahta sizi güldürsün vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nerde kocan ve cocugn merak etmiyormusun diye sordugumuzda "annesine gitti nereye gidecek" dedin ama baska yere gittiler sonucta ordan ders cikartman gerek..

barışmışlar kızlar okumadınızmı kadın seviyomuş gocasını ilgi beliyomuş öyleyazdıydı ya bide götü yorumlara beddua ediy argadaş

tam siteden çıkarken beni güldürdünüz ya Allahta sizi güldürsün vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3amin canım benim amin :Saruboceq:allah hepimizi güldürsün

nerde kocan ve cocugn merak etmiyormusun diye sordugumuzda "annesine gitti nereye gidecek" dedin ama baska yere gittiler sonucta ordan ders cikartman gerek..

gız dükkandamı ne yatmışlarla ya çocula şimdi gelmişler eve aşk tazeliyorlar

gaz sorunu onemlidir ama oyle deme angel.. hatta isini bile birakmayi dusunen biri vardi konu acan bu sorundan dolayi.. adi ustunde dert

Bazen erkekler bu kadar ebncıl oluyor ve kendısı ıcın yapaılan onca seyı gormemezlıkten gelıp bırde ınce dusunen kıısıyııı hıc hakatmedıgııı sekıldeeee ıncıtıyorr erkeklerın adaletıde bu ısteeeee

hadi bu da sana bilmemkaçıncı ders olsun kocandan...bi dahada bunlarla gelme okee

konu sahibi akadaş geliy kötü yorumlara beddua edip gidiy-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…