Eşimle tartıştık ve evden kovuldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi awa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offfff valla cok sıkıldım bn neysee yAAA EVT ARTIK BEN BU EVLILIKTEN BISEY BEKLEYEMEZ OLDUM SUNU BELIRTEYIM BENIM SORUNUM NE KART NE YAS FARKI NEDE BASKA BISI BENI BOLE defol demesı benı baydı ve agzıuma gelenı saydım napayım sız olsaydınız benım yazdıklarımdan farklısınımı yazardınız???????????

canım boşver ya ağzına geleni saymayı yada evden çıkıp görümcene gitmeyi.bence ya annenlere git yada o evden seni kovduğunda sen defol de ve sen onu evden kov.adama bak sanki kendi namusu değil.gerçi daha öncede dediğim gibi biliyo o kovdukça sen görümcene gitcen.bak iki gün sonra görümcende bişey söyler daha çok yıkılırsın.bırak üzülmeyi ve bundan sonra o üzülsün.şimdi sen büyük ihtimalle eve geri döneceksin ve bu adam aynen devam edecek.bu gidişe bi dur deçsana asla yuva yık demiyorum.rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın ama al karşına konuş anlamıyomu o zaman sıra sende sen kov gitsin.bırak sen gidince ne halt ediyo bu adam evde bi başına.ay canım sakın o adam için kendini üzme.sıkı sarıl yavruna bırak ne hali varsa görsün

bence sizin bugune kadar her istediginizi yapip sizi simartmis biraz simdide biseyler oturunca hayatinizda,bu yuzden artik eskisi gibi sizin isteklerinize cevap veremiyo vermeyincede siz cildiriyorsunuz dir dir yapiyorsunuz belkide o da sunu dusunuyor ben bu kadina herseyi verdim hala mutlu olamiyor cunku kucuk seylerle mutlu olmayi unutmussunuz her isteginiz karsilandigi icin..o verdikce siz mutlu olmadikca size inat yapiyor ama gec kalmis bunun icin..suc sizde degil esinizin bastan bu kadar taviz vermesinde..:jeyyar:

Son düzenleme:
kusura bakma canım ama %90 sen haksızsın eşin de çocuğunla beraber seni kovduğu için haksız ama şöyle bişi var insanların bazen canına tak edebiliyor...

benim eşim evliliğimizin ilk yıllarında defol demişti bana bende sen defol burası benim evim demiştim:kızgın::kızgın: niye gidiyosun ki canım seni kendi evinden mi kovuyorr:teselli:

ben onu benı cok sewdıgı ıcın bana deger verdıgı ıcın evlendım hayatım boyunca sewgısız kalmıstım sewgılılerımden ılgı goruyodum ama onunkı baskaydı bana araba aldı ve cıkarken jestler jestler ..... ama evlendık sımdı al..... dermıs gıbı benı bu hale koydu ve ben bıktım bunaldım :çok üzgünüm:

canım benim evladını alıp görümcene gitmen ve her defasındada sabah olunca dönmen,bazı olayları alışkanlık haline getirmiş saygı kalmamış aranızda ,
defol git dediği zaman burası benimde evim diyebilirsin,çok istiyorsa kendi gitsin,
alışmış adam bakıyor her defasında defol git diyor ,eşide doğru görümceye,
bence sen evladını al ve ailenin yanına git ,bir kaç gün orada kal ,
ailen senin ve eşin için en doğru olan yolu bulman için sana daha iyi yardımcı olur,
kendinizden önce evladınızı düşünmeniz gerek ,hep tartışma bir yere kadar,
karşılıklı konuşarak anlaşarak aşmanız gerek sorunları,
yaş farkınıda bir daha dile getirme derim çok çirkin bir davranış,
sevip aşık olduğun evlendiğin insan o evladının babası,
bence eşin seni çok seviyor ,karşılıklı birbirinizi çok kırmışsınız
ailende bir süre kal bak görüceksin ,dayanamayıp o size gelicek,
lütfen sende saygısızca davranma eşine ,eşinde sana saygısızca davranmayacaktır,

kredi kartını alma meseleside bana normal gelmedi,
fakat burada bizim bilmedğimiz geçmiş bazı noktalar var diye düşünüyorum

Son düzenleme:
canım sürekli aynı şeyi yapıyorsa ve sen her seferinde affediyorsan bu onun için normal bir davranış gibi olmuş, aslında annenin yanına gitsen ve bir süre ayrı kalıp kendinizi dinleseniz daha iyi olur, hakkınızda hayırlısı olsun canım, üzüldüm gerçekten.

gıtsın bulsun ozaman ben onları bı sınırlılıkle soyluyo olamazmıyım yanı burda madur olan benım sızde ustume gelmeyın yaaaaaa alla alla :kızgın:

yawrucum ustune gelip gelmemek degil
bı sınırle yazdıysan belırt ozamn bunlar sınırle yazıldı die..,
bızde anlayalım ama.. :kızgın:
neysem guzele de doyulur canım her gun bal yenmez.. -tatlicadiarzu-
sen ben gencım guzelım bana bebeğiymisim gibi davranıodu diosun.. :emir_bebek:
demekk ki bezdırdın adamı artık senın guzelliğini farketmıo bile.. :dilcikar:
cok guzel bayan var ama iste ..
guzellık kısa surelı ise yarıo yanı anlıyacagın onada doyuluyor..

Türkiyenin en güzel kadınıyım diye dolanan malum aktristimizi çok sevdiği kocası hiç de güzel olmayan sade silik ünsüz minyon, iddaasız bir vücudu olan kadınla aldattığı zaman çiftin en yakın arkadaşlarından ünlü bir erkek kameralara şöyle dedi;

" "bu işler öyle ben çok güzelim, ben en güzelim" diyerek olmaz, adama gına getirmiştir...oturup konuşabilmek , birşeyleri paylaşabilmek ister erkek...dünyanın en güzel kadını bile bir müddet sonra erkeğin gözünde eskir ve anlaşabileceği uyum sağlayabileceği kadını arar".

Bir kadin esine serefsizlik yapmadiktan sonra hic bir sebeb onu kucaginda cocugu ile kapiya atmayi hakli göstermez...:kahve:

Evlilik bu...tartismalarda olur kavgalarda...dilinde kemigi yok bazen istemedende bir anlik sinir ve öfke ile cirkinlesebiliriz...insaniz cünkü zayif noktalarimiz var.:delphin:

Fakat her findik kabugu doldurmicak sebeblerden dogan bir kavgada karsini ve cocugunu kapiya koyan bir adamí hakli görecek kadar uzun boylu degil bana göre...hadi karin umurunda degil, evladinadami acimiyorsun be adam? :kızgın:

Hic mi düsünmüyorsun kiz kardesinin evine siginan karinin düstügü durumu...belki kiz kardesinin esi göz koyar?benneyaptımki Allah icin ben fesatimdir böyle konularda...erkek degilmi güvenemem..:1closedeyes:

40 yasina gelmis bir Erkegin daha oturakli ve olgun davranmasi gerek...madem kendinen böyle yasca kücük bir kadinla evlendin, karinda olgunlasana kadar idare edeceksin...:kahve:

Awa arkadasim...ne yaparsin ne edersin bilmiyorum sadece sunu tavsiye ederim....sana bunu yapan bir adama taviz verme....Allah yardimicin olsun:Saruboceq:

Erkek adam delikanli adam...karisini ve cocugnu evden kovmaz....
Gerekirse alir ceketini kendi gider.....

Adam yerine bile koymam böylesini:mymeka:

Sen alistirmisin nasil olsa güzelim...o kovuyor sen yine geliyorsun....
Bu sefer gitme....herkesin huzuru bozulsun ne olcak...neticede senin huzurun yokki!:teselli:

Tamamen katılıyorum.bence bu sefer görümcendede kalma,senin nerede oldugunu merak etsin.(ama sonrada namus meselesı yapacak bir durum oluşmasın.belli olmaz bu lavuklara)bir hafta hiç ses çıkarma.anlasın.(ama anlamayabılırde.alışabilir yokluguna.kafam ne rahat diyebılır)sonrasın da eve döndüğün de iyice teferruatlı bır şekilde konuş.ne zaman konuşacagını sen tahmın et artık..ve bır daha olmaması için gereken önlemleri al..hoşçakal..

Türkiyenin en güzel kadınıyım diye dolanan malum aktristimizi çok sevdiği kocası hiç de güzel olmayan sade silik ünsüz minyon, iddaasız bir vücudu olan kadınla aldattığı zaman çiftin en yakın arkadaşlarından ünlü bir erkek kameralara şöyle dedi;

" "bu işler öyle ben çok güzelim, ben en güzelim" diyerek olmaz, adama gına getirmiştir...oturup konuşabilmek , birşeyleri paylaşabilmek ister erkek...dünyanın en güzel kadını bile bir müddet sonra erkeğin gözünde eskir ve anlaşabileceği uyum sağlayabileceği kadını arar".

İŞTE bunu çok beğendim.ne güzel açıklamış aslında her şeyi.farkedebilen için ben ce çok güzel bir rehber....bravo.....TAM İSABET...

ilk kovulduğun zaman tavrını koyacaktın canım
o kovuyo sen ertesi gün kendiliğinden geliyosun olur mu böyle
bu kovmaları kocanda sen alışkanlık haline getirmişsin
eğer ilk yaptığında kocanı pişman etseydin
ikinci defa kovulmazdın
ve yas meselesine olabilir sen kocandan genc ve tazesin diye
adam eziklik yasayacak değil ya
ben ikinizdede problem görüyorum düzeltmeye bakın ortada bi çocuk var ona yazık
hele eşinin yaptığı çok ama çok büyük bi hata

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: yaa ölemı dıyosunnn adam benım karttımı aldı para harcamayımda ona muhtac olayım dıe aaaaaaa ıyıce sınırlerım deprestı :kızgın:

yorumlarından herhangi birini aldım ki hepsi aynı durumda...
burda sana ailene git ,görümcenden çık,eve gitme v.s. yorumşlar yapan tavsiyelerde bulunanlar var hiç birine cvp vermiyorsun olumlu yazıları kale almayacaksan niye yazılıyor....
sana ters olanlara şıp diye cvp yazıyorsun ama....
şu an nerdesin,görümcedemi,ailene gittin mi,eşinemi döndün kaç gün oldu durum ne? bunların açıklamasını yapmadan direk ters cvp lar yazıyorsun ...herkes tabiki bişey söyler...kimse senin kocandan ayrıl ,boşan istemez ki bunu...ama sende sakin ol kardeşim...bak demişsin ki harcamıyım da ona muhtaçmı olayım...kredi kartı harcadığında ondan başka birimi ödüyor .yine o ödüyor bende çalışmıyorum kartımı kullanırken zamanı geldiğinde bunu eşim ödeyecek diye düzenli kullanıyorum,birlikte yaşam ortak paylaşım budur....sen b udeğerleri unutmuşsun,adamın seni evden kovmasına takılıyorum diyosun...bunu bize değil kendine sormalısın bence?
senin sorun ettiğin şeylere bak ,eşinin sorun ettiği şeylere bak karşılaştır ölç biç...ve kesinlikle ailene danış durumu...
ayrıca net bir cvp yazarsan seviniriz
...
nerdesin şu an son durum neee?

bebeğin hiç babasını aramıyor mu ?bu adam bebeğini özlemiyor mu?ayrıca hemen nedenhemen çocuk yaptın:(:tomato::tomato::tomato::tomato:

Son düzenleme:
bencede ona iyi bi ders ver ve bi daha böle bişey yapmaya cesaret bile edemesinnn :kızgın:

ne ayıp ya elinde çocukla seni evden kovuyoo bu adamdan da ne hayır gelir bilemiyorumm :delphin:

görümcenize neden gidiyorsunuz
kovuluyorsunuz ve sürekli evinize geri dönüyorsunuz saklambaç gibi
ama o yerinizi biliyor
ve döneceğinizi
şiddet sadece fiziksel olmaz
psiklojik şiddet daha yaralayıcıdır
lütfen ailenize durumu bildirin
bilsin ki yalnız değilsiniz
siz onun ezebileceği yutabileceği kolay lokma olmayın
dik durun karşısında ailenizi de yanınıza alarak güçlü olun

kim ki o ünlü merak ettim hülya avşarmı ama ferayenin fiziği harika süklüm püklüm değilki her neyse :)

süklüm püklüm diyen olmadı...

ferayenin ortaya çıkıp "ben en güzelim" dediğini duyan oldu mu?

ya da "ben akıllıyım, zekiyim, güzelim, ben bulunmazım, enlerin eniyim en seksiyim diye iddaaları olduğunu duyan oldu mu?

burda aldatılma konusu yok sadece sonun başlangıcı için çağrışım yapsın diye örnek verdim...üstelik evlilikte sorun varsa bile ihanete kesinlikle karşı olan biriyim...

sorun varsa boşanma yoluna gidilmeli...

ihaneti ancak çiftlerden birisi "ben asla nikahımı vermiyorum" diye yapışmasını halinde hakeder.

burda arkadaşımız süklüm püklüm diye bir ifade kullanmadı .
ne yazdığını dikkatlice okursanız anlarsınız .
evliliği yürütebilmek için güzellikten ziyade manevi anlamda uyum içersinde olmanın
önemli olduğunu anlatmaya çalıştı

saygı bitmiş bu evlilikte..diğer hiçbir duyguyu barındırmanıza imkan yok artık..bence oturup etraflıca konuşun bu evliliği..sakin sakin..her iki tarafta özeleştiri yapsın..stres topu gibi git gellerle olmaz bu iş..kendi egolarınız yüzünden çocuk da arada oyuncak oluyo..sinirlerinizi kontrol altına alın..bu kadar agresiflik hiç birşey kazandırmadığı gibi biçok şeyi alır götürür sizde arkasından bakarsınız..hayat kısa..

Back
X