offfff valla cok sıkıldım bn neysee yAAA EVT ARTIK BEN BU EVLILIKTEN BISEY BEKLEYEMEZ OLDUM SUNU BELIRTEYIM BENIM SORUNUM NE KART NE YAS FARKI NEDE BASKA BISI BENI BOLE defol demesı benı baydı ve agzıuma gelenı saydım napayım sız olsaydınız benım yazdıklarımdan farklısınımı yazardınız???????????
canım boşver ya ağzına geleni saymayı yada evden çıkıp görümcene gitmeyi.bence ya annenlere git yada o evden seni kovduğunda sen defol de ve sen onu evden kov.adama bak sanki kendi namusu değil.gerçi daha öncede dediğim gibi biliyo o kovdukça sen görümcene gitcen.bak iki gün sonra görümcende bişey söyler daha çok yıkılırsın.bırak üzülmeyi ve bundan sonra o üzülsün.şimdi sen büyük ihtimalle eve geri döneceksin ve bu adam aynen devam edecek.bu gidişe bi dur deçsana asla yuva yık demiyorum.rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın ama al karşına konuş anlamıyomu o zaman sıra sende sen kov gitsin.bırak sen gidince ne halt ediyo bu adam evde bi başına.ay canım sakın o adam için kendini üzme.sıkı sarıl yavruna bırak ne hali varsa görsün