Eşimle Tartıştık

Ben 28 esim 34 bizimde surda en fazla 10 senemiz kalmistir diye uzuluyordum bende darliyorum adami😃 cevremde 45-50 yas ustu herkes amaan bizden gecti diyor da :KK43:

Yani çılgınlar gibi sevişiyoruz diyemeyeceklerine göre geçti bizden demek daha uygun🤓 İstekli olduğunu alakasız insanlara mı söylesinler ne ayıp.

Kayınvalidem geçen bişe söyledi kayınpederle ilgili “Ben hoşlanmıyorum bu konulardan bana bahsetme” dedim,burası internet ortamı kimseyi tanımadığım için önemli değil okumak ama tanıdığım insanların cinsel hayatlarını bilmek bana inanılmaz itici geliyor,hiç hoşlanmıyorum. O yüzden bahsetmem/bahsedilirse sustururum gibi. Benim gibi de olabilirler.

Yani çılgınlar gibi sevişiyoruz diyemeyeceklerine göre geçti bizden demek daha uygun🤓 İstekli olduğunu alakasız insanlara mı söylesinler ne ayıp.

Kayınvalidem geçen bişe söyledi kayınpederle ilgili “Ben hoşlanmıyorum bu konulardan bana bahsetme” dedim,burası internet ortamı kimseyi tanımadığım için önemli değil okumak ama tanıdığım insanların cinsel hayatlarını bilmek bana inanılmaz itici geliyor,hiç hoşlanmıyorum. O yüzden bahsetmem/bahsedilirse sustururum gibi. Benim gibi de olabilirler.

Ya hep bana denk geliyor o zaman bende asla kimseyle paylasamam ozelimi en azindan beni taniyan hic kimseyle :) ama dinlemiyorum diyemem cevrem fazla rahat demekki boyle bi konu acilmasin hemen herkes dokuyor etegindeki taslari rahat rahat konusuyorlar akraba arkadas vs.

karmaşık duygular içerisindeyim hanımlar.biraz içimi dökeyim dedim.
ben neredeyse 6 yıldır evliyim.biri 4 bir altı aylık 2 çocuğum var.eşimlede arada tartışmalarımız olsada genel olarak iyiyiz.Ama bugün çok kırıldım ona.
afedersiniz 2 günde bir birlikte oluruz ve bana göre tutkulu bir çiftiz.her zaman olmasada gecelik giyerim (çok utanarak detay veriyorum ama konunun anlaşılması için)
yaklaşık 10 gün önce işte geceliğini giyde gece beni uyandır falan dedi ama bu sıralar küçük bebeğim o kadar huysuzki gece geç saatlere kadar uyanık ağda zamanım geldi ama yorgunluktan, çocuktan vakit bulamadım bundan dolayı direk pijamalarla girdim yatağa onada izah ettim bebek huysuz gecelik kafasında değilim şuan diye.
tabi hoşuna gitmedi bu durum ara laf sokmaya başladı.iyice sinir oldum bu anlayışsızlığına. 1hafta falanda küs kaldık daha doğrusu kendisi bana soğuk yaptı.

neyse dün gece sarıldı barıştık.bu akşam tekrar konu açıldı.bana dedi ki: BEN SENDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.neymiş hep istekli olan taraf kendisiymiş ben onun isteklerini yerine getirmiyomuşum.6 yıllık karısına uçkuru için bu lafı söyledi .hayır kötü bir ilişkimiz olsa onlayken sürekli tepkisiz duvar gibi biri olsam neyse.

bende delirdim tabi hem ağladım hemde bu saatten sonra kafamda bittin nankörsün memnuniyetsizsin dedim.bu kendini haklı buldulça sinirler tavan oldu. sustum önce haydi konuş konuş diyince bende bırak beni seni memnun edecek birini bul bende memnun edebileceğim başka birini bulayım dedim.(biraz ağır oldu ama söyledikleri çok zoruma gitti)bozuldu bu lafıma haliyle.

Ben mutfakta ağlarken gelip sarıldı ayaklarıma kapanıp özür diledi tabi benimde son cümlemden dolayı özür dilememi istedi özür diledim sarıldık o uyudu ama benim hala sinirlerim bozuk. böyle hararetli hararetli tartıştıp hemen barışınca devreler yandı
o benim abarttığımı düşünüyor sizce ben abarttım mı bu durumu ?
Baya fantazili biri demekki kesmio:confused::KK22:

Kıldan tüyden bu kadar rahatsız oluyorsa gidin lazere yahu. Beş yıl önce yaptırdım iyi bi yere,hala kaymak gibiyim😀

İki çocukla oturup ağda mı yapıcam bi de ,pehh 😎
kıla tüye laf etmedi gecelik şeyler giymemi istedi benim içimden gelmedi ağda olmamışken kısa kısa giyinmek istemedim.lazere bende gitmek istiyorum ama benim çoğu kıl kökleri sarı olduğundan lazer bunları görmüyormuş oyüzden kararsızım

Demek o kadar iyisinki bacım hiçbirşeyede yok dememissin adamı buldum delisi yapmışsın daha gözü doymuyor fazlasını bekliyor.lazere gitsene. bir kadının kendine yapacağı en büyük yatırım bence acımayın paraya böyle bir rahatlık güzellik yok
lazeri istiyorum da kıl kökleri sarı olduğu için sonuç alamamaktan korkuyorum.kumral olmanın kötü yanı bu.

ki günde bir sevişmek bana eziyet gibi gelir açıkçası. Evliyiz diye sevişmeye hazır beklemek zorunda değiliz.
Bunun çocuğu var, işi var, hastaligi var.
Var da var yani.
Eşimle hergun sevistigimizde oldu, iki haftada bir sevistigimizde. Bunu bile kadının görevi gibi gören erkeklere sinir oluyorum. Iki tarafta istekli ve hazırsa olur.
Bence siz haklisiniz.

karmaşık duygular içerisindeyim hanımlar.biraz içimi dökeyim dedim.
ben neredeyse 6 yıldır evliyim.biri 4 bir altı aylık 2 çocuğum var.eşimlede arada tartışmalarımız olsada genel olarak iyiyiz.Ama bugün çok kırıldım ona.
afedersiniz 2 günde bir birlikte oluruz ve bana göre tutkulu bir çiftiz.her zaman olmasada gecelik giyerim (çok utanarak detay veriyorum ama konunun anlaşılması için)
yaklaşık 10 gün önce işte geceliğini giyde gece beni uyandır falan dedi ama bu sıralar küçük bebeğim o kadar huysuzki gece geç saatlere kadar uyanık ağda zamanım geldi ama yorgunluktan, çocuktan vakit bulamadım bundan dolayı direk pijamalarla girdim yatağa onada izah ettim bebek huysuz gecelik kafasında değilim şuan diye.
tabi hoşuna gitmedi bu durum ara laf sokmaya başladı.iyice sinir oldum bu anlayışsızlığına. 1hafta falanda küs kaldık daha doğrusu kendisi bana soğuk yaptı.

neyse dün gece sarıldı barıştık.bu akşam tekrar konu açıldı.bana dedi ki: BEN SENDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.neymiş hep istekli olan taraf kendisiymiş ben onun isteklerini yerine getirmiyomuşum.6 yıllık karısına uçkuru için bu lafı söyledi .hayır kötü bir ilişkimiz olsa onlayken sürekli tepkisiz duvar gibi biri olsam neyse.

bende delirdim tabi hem ağladım hemde bu saatten sonra kafamda bittin nankörsün memnuniyetsizsin dedim.bu kendini haklı buldulça sinirler tavan oldu. sustum önce haydi konuş konuş diyince bende bırak beni seni memnun edecek birini bul bende memnun edebileceğim başka birini bulayım dedim.(biraz ağır oldu ama söyledikleri çok zoruma gitti)bozuldu bu lafıma haliyle.

Ben mutfakta ağlarken gelip sarıldı ayaklarıma kapanıp özür diledi tabi benimde son cümlemden dolayı özür dilememi istedi özür diledim sarıldık o uyudu ama benim hala sinirlerim bozuk. böyle hararetli hararetli tartıştıp hemen barışınca devreler yandı
o benim abarttığımı düşünüyor sizce ben abarttım mı bu durumu ?
Bence kesinlikle sen abartmamışsın eşin haksız. O çocuklar ikinizin ve eşinin bunu anlaması lazım. Erkekler sanıyor ki kendisi ne zaman isterse olacak öyle bisey yok. Belki ben istemiyorum belki o an içimden gelmiyor yorgunum. Mecburen yapsam daha kötü. Eşinin anlayışlı olması ve seni buna zorlamaması lazım. Özellikle senden memnun değilim lafını nasıl söyler anlamıyorum. Bencilce davranmış kendi zevki için seni kırmış

Ulan bir benim kocam geceliğini giyde gel yanıma demedi:KK14::KK14:
Deseydi de gecelik yüzünden kavga edeydik
Hep kendi isteğimle giydim hep:kızgın::KK70::mad:

Gecelik çok masum kalır tanga giy gel dememiş, birde onları yıkayıp mahalleye asamıyorsun içeride olmuyor ayrı bir dert, erkeğe çok yüz vermek gelmiyor onların sınırı yok biliyorsunuz, ama her kadının kırmızı çizgisi mutlaka var

Onun yerine ben biraz bebekle ilgilenmeyin uyutayım sen de dinlen gece de baş başa vakit geçirelim karıcım dese hiç böyle olmazdı değil mi. İşte üslup ne kadar önemli.

Bir de şuraya takılıyorum. Kadın erkeği memnun etmek zorunda değil ki. Evlilikte kadın da erkek de birbirini tatmin etmeli hem duygusal hem fiziksel hem cinsel anlamda. Bakış açılarımızı genişlettiğimiz zaman tartışmalarımız daha seviyeli hale gelecek inanıyorum.

Tabi paşamin cocuk bakma derdi yok, emzirmek yok. Cocuk huysuzmuş, kadin uykusuz yorgunmuş ona ne? Utanmada senden memnun degilim diyebiliyor. Niye bu kadar yüz verdiniz? Cocuk huysuzken neden horul horul uyumasina izin verdiniz? Sonra iste boyle memnun degilim diyecek cesareti bulur. Senden kim memnun demediniz mi?

Back
X