Eşimle Tartıştık

teşekkür ederim yorumunuz için.burda içimi dökünce sakinleştim ama eşimden duyduğum zaman fena oldum ne biliyim
Çok haklısın arkadaşım iki çocuk evin işleri ve eşinin istekleri...ama aradaki saygıyı korursan sanki eşinde sana destek olabilecek biri gibi geldi bana.
Sen akıllı kadınsın tatlı dilinle yontucan artık adamı 😊

Kusura bakmada, esinin kadina bakis açisi igrenç. Ne demek "beni gecelik ile uyandir". Sen bir stepford wife degilsin. O lafinda hiçte agir olmadi. Tam o durumda ona yakisan bir laf olmus.

Yani mecburmusun sen gecelik giyemeye? Bende 6 yildir evliyim, hiç gecelik giymedim. Saatlerce uyuyorum, terliyorum. Normal keten pijama giyiyorum. Diger türlü rahatsiz oluyorum.

Bu erkekleri bu kadar simartmayin. Oda gece bebek için kalksin. Ev islerini yapsin. Pasa gibi hizmet etmeyin. Sen onun af edersin hizmetçi ve seks oyuncagi degilsin. Seninde duygularin isteklerin var. Mecbur degilsin beyefendinin her istediginde onun ile beraber olmaya.

Ah iste bizim kadinlarimiz kendilerine deger vermiyor iste..
birlikte olurken tabiki tek derdim onu mutlu ediyim falan değil başta yazdığım gibi karşılıklı .yani kendimi onun sex oyuncağı gibi hissetmiyorum.ama anlayışsız ve bencilce davrandı bu sefer. sabah 6da uyanıp akşam 9 gelen adama ev işi yaptıramıyorum haliyle ama arada yemeği ona yaptırdığım oluyor savunmak değilde derdim hizmetci sex oyuncağı diyince böyle açıklama gereği duydum

Bebeği tek başınıza mı yapmışsınız? Sonra neden ikinci çocuk diye sorduğumuzda tepki alıyoruz. O ne demek ya bu kadar alıştırmayın bi zahmet o da baksın çocuk onun da çocuğu.
bende böyle alıştırmak istemezdim ama sabah 6da uyanıyor akşam 9a kadar çalışıyor e bende evde olduğum için sorumluluk bana kalıyor

1 kere gönülsüz oldunuz diye senden memnun değilim diyen koca mı ?
ilişki için gecelik giymeni beklemek mi?
Yapmak isteyen kloraklı ev pijamasına bile hallenebilir yani , siz kocanızı fazla şımartmışsınız gibime geldi. neyse ilerde kocam olursa ben de seksili gecelik alayım bari libidosu falan düşer neme lazım :)

1 kere gönülsüz oldunuz diye senden memnun değilim diyen koca mı ?
ilişki için gecelik giymeni beklemek mi?
Yapmak isteyen kloraklı ev pijamasına bile hallenebilir yani , siz kocanızı fazla şımartmışsınız gibime geldi. neyse ilerde kocam olursa ben de seksili gecelik alayım bari libidosu falan düşer neme lazım :)
aslında pijamalı hallerimede hallendiği oldu6 yıl içinde ama bu ara böyle biri oldu
biz geçenlerde bir kaç sefer loş ışıkta müzik açıp dans ettik(üzerimde gecelik vardı😁) adam hep bu modda olmak istiyorda unuttuğu bişey var; çocuklar

aslında pijamalı hallerimede hallendiği oldu6 yıl içinde ama bu ara böyle biri oldu
biz geçenlerde bir kaç sefer loş ışıkta müzik açıp dans ettik(üzerimde gecelik vardı😁) adam hep bu modda olmak istiyorda unuttuğu bişey var; çocuklar
hahahhaaha :) böyle alıştırmışsınız pijamaya tenezzül etmez artık :)

bende böyle alıştırmak istemezdim ama sabah 6da uyanıyor akşam 9a kadar çalışıyor e bende evde olduğum için sorumluluk bana kalıyor

Sizi anlıyorum kast ettiğim bu değildi zaten. Elbette o saate kadar yorgun argın çalışırken evin sorumluluğu size ait olabilir biriniz evde biriniz işte çalışıyorsunuz ama çocuk ortak sorumluluktur. Hadi hafta içi öyle diyelim ama siz yazmışsınız ben duş alırken bile söyleniyor yuh yani isterse gece 12ye kadar çalışsın yarım saat kendi çocuğuna bakmaktan aciz olmasını açıklamaz bu durum.

Sizi anlıyorum kast ettiğim bu değildi zaten. Elbette o saate kadar yorgun argın çalışırken evin sorumluluğu size ait olabilir biriniz evde biriniz işte çalışıyorsunuz ama çocuk ortak sorumluluktur. Hadi hafta içi öyle diyelim ama siz yazmışsınız ben duş alırken bile söyleniyor yuh yani isterse gece 12ye kadar çalışsın yarım saat kendi çocuğuna bakmaktan aciz olmasını açıklamaz bu durum.
haklısınız benimde hoşuma gitmiyor bebek bakmaktan bu kadar kaçması bende söyleniyorum bu konuda ama bahanesi hazır

Ya mecbur değilsiniz ki ne demek isteklerimi yerine getirmiyorsn. İnsanın canı istmeeyebilir. Bnm bir ay olmadığı da oldu o zaman eşim alındığını söyledi ama kadar.
Bir de gecelik giy beni uyandır da saçma bence. Bazen canın istemez amagece sarılırken ani bir yakınlaşma olur doğaçlama

Çocukların uyumasına katkısı yok, en azından büyüğe bir masal okuyayım, hanım da küçüğü uyutsun diye düşünmek yok.
Kendisi uyuyor, siz de çocukları uyutup, her işi bitirip, bir de geceliğinizi giyip yatacak, onu uyandıracaksınız.
Vay vay vay paşaya heleee!!!!

Gecelik giymeden olmuyor mu? Fazla abartmışsınız gecelik olayını

Birbirinize söylediğiniz cümleler de yakışmamış.
Bence biraz iş bölümü yapın, yükünüz hafiflesin, sonra enerjiniz kalsın gecelik giymeye 😒

karmaşık duygular içerisindeyim hanımlar.biraz içimi dökeyim dedim.
ben neredeyse 6 yıldır evliyim.biri 4 bir altı aylık 2 çocuğum var.eşimlede arada tartışmalarımız olsada genel olarak iyiyiz.Ama bugün çok kırıldım ona.
afedersiniz 2 günde bir birlikte oluruz ve bana göre tutkulu bir çiftiz.her zaman olmasada gecelik giyerim (çok utanarak detay veriyorum ama konunun anlaşılması için)
yaklaşık 10 gün önce işte geceliğini giyde gece beni uyandır falan dedi ama bu sıralar küçük bebeğim o kadar huysuzki gece geç saatlere kadar uyanık ağda zamanım geldi ama yorgunluktan, çocuktan vakit bulamadım bundan dolayı direk pijamalarla girdim yatağa onada izah ettim bebek huysuz gecelik kafasında değilim şuan diye.
tabi hoşuna gitmedi bu durum ara laf sokmaya başladı.iyice sinir oldum bu anlayışsızlığına. 1hafta falanda küs kaldık daha doğrusu kendisi bana soğuk yaptı.

neyse dün gece sarıldı barıştık.bu akşam tekrar konu açıldı.bana dedi ki: BEN SENDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.neymiş hep istekli olan taraf kendisiymiş ben onun isteklerini yerine getirmiyomuşum.6 yıllık karısına uçkuru için bu lafı söyledi .hayır kötü bir ilişkimiz olsa onlayken sürekli tepkisiz duvar gibi biri olsam neyse.

bende delirdim tabi hem ağladım hemde bu saatten sonra kafamda bittin nankörsün memnuniyetsizsin dedim.bu kendini haklı buldulça sinirler tavan oldu. sustum önce haydi konuş konuş diyince bende bırak beni seni memnun edecek birini bul bende memnun edebileceğim başka birini bulayım dedim.(biraz ağır oldu ama söyledikleri çok zoruma gitti)bozuldu bu lafıma haliyle.

Ben mutfakta ağlarken gelip sarıldı ayaklarıma kapanıp özür diledi tabi benimde son cümlemden dolayı özür dilememi istedi özür diledim sarıldık o uyudu ama benim hala sinirlerim bozuk. böyle hararetli hararetli tartıştıp hemen barışınca devreler yandı
o benim abarttığımı düşünüyor sizce ben abarttım mı bu durumu ?
Abartmissin takilip ustunde durmana gerek yok 20 yillik evli oldugunuzda daha cok yuzgoz olmus olacaksiniz ozaman hic kaldiramazsin kucuk seyleri takma kafana bunlar çözümlenir problemler

ya ayda 1 ağda işimi halladerim elimden geldiğince.gördü tabi ağdasız da o ağdaya laf etmedi gecelık giymeme taktı da böylede nasıl gecelik giyilir içimden gelmedi hello kityli li pijamaları çektim üstüme
Alistirmissiniz gecelige. Kendisi ne giyiyor sizin için? Bence o kadar nazıyla oynamayın isteyen uzun donla bile ister.

hatta telefonunu karıştır adam bir şeyler karıştırıyor olabilir" e geldi. Bir şey de dozunda kalacak mı acaba?

Adam, ben senden memnun değilim diye söylemiş Zeynepcim. Erkeklerin aldatma bahaneleri bu. Beni memnun etmiyosun beni boşladın vs vs.
Kadın farketsin diye söylüyorum daha sonra adam ben sana demiştim demesin. Kapiş.

Erkeklerde bu uçkur derdi varken hiç birşey dozunda kalmaz.

birlikte olurken tabiki tek derdim onu mutlu ediyim falan değil başta yazdığım gibi karşılıklı .yani kendimi onun sex oyuncağı gibi hissetmiyorum.ama anlayışsız ve bencilce davrandı bu sefer. sabah 6da uyanıp akşam 9 gelen adama ev işi yaptıramıyorum haliyle ama arada yemeği ona yaptırdığım oluyor savunmak değilde derdim hizmetci sex oyuncağı diyince böyle açıklama gereği duydum

Ev isi dediysem en azindan bulasik makinesini bosaltabilir yada çamasir makinesini doldurabilir. Hafta sonlarida yapabilir. Sen olmasaydin ve adam tek yasasaydi ne yapacakti? Hep bir kadinmi ona bakacak zorunda? Ayrica mümkünse ya farkli ise baksin, yada is yerine daha yakin tasinin. Adam 13-14 saait mesai yapiyor.

Ki sorun sadece bu degil. Cocuga bakmak bile istemiyor, söyleniyor. Cocuk içinde zararli. Dogru düzgün baba figürü yok. Hafta sonu 1-2 saatte olsa onu çoçuklar ile yanliz birak. Ne kadar zor oldugunu biraz idrak etsin ve çoçuklar ile yanliz zaman geçirmek, o çoçuklar içinde iyi birsey.

Back
X