cok uzun kizlar tek bi mesele degilki.boyle boyle bu duruma geldik.
ben gercekten iyi degilim.psikolojik tedavi aldim ama emzirdigim icin ilac kullanamiyrm
etrafimdakiler halime aciyo uzuluyorlar.dim durmaya calisyrm ama olmuyr
cok uzun kizlar tek bi mesele degilki.boyle boyle bu duruma geldik.
ben gercekten iyi degilim.psikolojik tedavi aldim ama emzirdigim icin ilac kullanamiyrm
etrafimdakiler halime aciyo uzuluyorlar.dim durmaya calisyrm ama olmuyr
Neden acısınlar canım sende....
Buarada kaç aylık bebeğin ?
Doktora danışarak bitkisel şurup kullanabilirsin sakinleştirici olarak.Emzirenler kullanabiliyor.
Bitkisel olduğu için zararlı değil.
Anladigim kadariyla evliliginiz yeni.
Aslinda tek sebebi var bütün bunlarin. Öfke.
Atalarimiz ne güzel söylemis " öfke ile kalkan zarar ile oturur"
Özellikle genclerimiz sakin ve sabirli olmayi basaramiyor.
Sunu unutmayin, agizdan cikan söz kursun gibidir, geri dönüsü olmaz.
Sadece size degil, evliligi yeni olan ve sorun yasayan bütün genclerimize söylüyorum.
Elbetteki esler arasindan fikir ayriliklari, tartismalar, atismalar olur.
Ama sakin ipin ucunu kasirip isi saygisizliga, dönülmeyecek sekilde kirmaya götürmeyin.
Baktiniz sakinlesemiyorsunuz, ortami terkedin.
Sakinlestiginiz zaman konusun.
Belliki davranislarinizin ve söylediklerinizin yanlis oldugunu sizde farketmissiniz ki suan pismanlik duyuyorsunuz.
Bence hatanizi telafi edin ve öfkenizi kontrol altina alin.
Bende öfkemi kontrol edemem çoğu zaman.
Sinirliyken gözüm bir şeyi görmez.
İyi bir şey değil bu. Sakin olmaya çalışın. Çünkü sonuçları iyi olmuyor. Bir oldu, iki oldu, üç oldu.
Sonra soğur, çekilmez biri olduğunuzu düşünür.
valla ne desem ki bilemedim. eski konular yakar kavurur insanı hemde defalarca kez açılırsa ki nitekim sizde yanılmıyorsam demişsiniz ki her tartışmamızda olay eskilere dönüyor. eşiniz artık bu yönden sizi dinlemiyorsa eğer sizin sıkıntınız geçmişinizden kurtulamamanız. sinirinizi ve öfkenizi geçtim sizde ve eğer eşinizde yapıyorsa eşinizde eski konuları kafanızdan silin buna göre hareket etmeye başlayın derim. yoksa 1-2-3-5-10 derken eski konular yüzünden bir gün birbirinize ve bebeğinize tartışmaktan daha fazla zarar verebilirsiniz. Aman Dikkat !
ve böyle aileler çocuk yapmamalı. ben okul öncesi okuyorum aynı zamanda 2. öğretim olduğum için çalışıyorum. biz her gün böyle aileler yüzünden heba olan çocuklar görüyoruz gerek kendi sınıflarımızda gerekse başka sınıflarda. yapmayın ! bir insanın hele ki bu sizin bebeğinizse onun geleceği ile oynamak onun psikolojisini bozmak sizin için bu kadar basitse yapmayın çocuk
sinirlerine hakim olmaya çalış canım bu ikiniz içinde geçerli baktın kontrolden çıkıyorsun odayı terket içinden dua oku sabır çek sus sonra sinirleriniz yatışınca konuş
dil yarası kötüdür söylenen kötü sözler hakaretler unutulmuyor canım biraz sakin olmakta fayda var