esımle tartıstık

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
merhaba esımle dun tartıstık cocuga kızdım oda ona kızmama kızdı sonra tartısırken bana dedıkı hıcbır ıse yaramıyorsun
ben sınavlara gırecegım ıcın ders calısıyorum gecelerı ve ona sabah ıse gıderken kahvaltı hazırlamıyorum evle ılgılı ıslerı de bazen aksattıgım oluyor ders ıcın acaba onları mı demek ıstedı dıye dusundum halbukı kendısı dıyor kahvaltı ıstemıyorum dıye
sıze sormak ıstedıgım esım yarın kucuk bı operasyon ıcın amelıyat olacak sımdı hastaneye gıttı yatıs ıcın ama yatırmazlar heralde dıye dusunuyoruz yatıs yazıp cıkarılar yarın amelıyata gıder
dun gecede hıc konusmadık sabahta konusmadım sımdı cıktı bırazdan gelır nasıl davranmalıyım cok kalbım kırıldı
amelıyata gırecegı ıcın ben mı ona yaklasmalıyım ben yapmazsam sanırım oda davranmayacak
aslında her kavgamızda hep o gelırdı
ben okuyacagım ama cıkmam lazım yıne yorum yaparım
okuyacak arkadaslara tesekkurler

Ameliyat gerginliğinden olabilir.
Böyle bir durumda siz alttan alın.
Ameliyatın büyüğü küçüğü olmaz.
Bu durumu bir atlatın sonra konuşursunuz bu durumu.
Şimdi eşinizin elini tutmanız lazım.:6:

Ameliyat stresi olabilir evet ama değilse de şuan tavır zamanı değil bence
Biraz düzelsin sonra kırıldığını güzel bir dille anlatabilirsin

stres yaptıgını sanmıyorum cok rahat bı ınsandır bu konularda ama cocuga bagırmama genelde kızar
daha sonra konusursun dıyenler olmus esım bı kere konuyu kapadı mı sevmez ole daha sonra oturuop benle konusmaz
bı suru zaman gececek ben ona dıycem gecen gun cok kalbımı kırdın falanda takmaz benı
zaten konu sıcakkende takmaz tamma ozur dıler ama konuyla ılgılı konusturmaz

Eve geldiğinde güzelce konuşun o halde.
Çok kırıldım söylediklerine ciddi miydin?
Yoksa ameliyat stresi ile mi öyle davrandın diye sorun.
Bakalım ne diyecek?:34:

merhaba esımle dun tartıstık cocuga kızdım oda ona kızmama kızdı sonra tartısırken bana dedıkı hıcbır ıse yaramıyorsun
ben sınavlara gırecegım ıcın ders calısıyorum gecelerı ve ona sabah ıse gıderken kahvaltı hazırlamıyorum evle ılgılı ıslerı de bazen aksattıgım oluyor ders ıcın acaba onları mı demek ıstedı dıye dusundum halbukı kendısı dıyor kahvaltı ıstemıyorum dıye
sıze sormak ıstedıgım esım yarın kucuk bı operasyon ıcın amelıyat olacak sımdı hastaneye gıttı yatıs ıcın ama yatırmazlar heralde dıye dusunuyoruz yatıs yazıp cıkarılar yarın amelıyata gıder
dun gecede hıc konusmadık sabahta konusmadım sımdı cıktı bırazdan gelır nasıl davranmalıyım cok kalbım kırıldı
amelıyata gırecegı ıcın ben mı ona yaklasmalıyım ben yapmazsam sanırım oda davranmayacak
aslında her kavgamızda hep o gelırdı
ben okuyacagım ama cıkmam lazım yıne yorum yaparım
okuyacak arkadaslara tesekkurler

ASLINDA HER KAVGAMIZDA O GELİRDİ yazmıssın.Neden? hep hatalı oldugu için mi?sen inat ettiğin için mi?seni çok sevdigi için mi?

her kavga ki demek ki sık yaşıyorsunuz...erkegin her kavga sonrası barış eli uzatması alışılageldik degil.

adam sıkılmıs bunalmıs olmalı,daha önce hiç ameliyat oldu mu.?genel rahat tutumunu amelitata gösteremiyebilir insan.ben basit endoskopide bile uyutulacagım için ya bir daha uyanmaz diye stress yaşadım ki normalde bir kadına göre fazla mantıklı ve soğukkanlı yaklaşırım olaylara...

özetle bırakın adamcaz rahat rahat ameliyatını olsun.siz de bir kez kırgın kalın alttan alın.ben olsam böyle yapardım.eşe destek olmak lazım bazende alttan almak.hep kadın mı haklı olacak yok öyle bir dünya...

Back
X