Eşimle tartıştım :(

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Daha öncekiler bilir konu açtım kv gil ile aynı apartmandayi hay tasinmaz olaydım taşındığında beri pskolojim bozuldu. Neyse eşime tasinalim diyorum neyi bahane edicem dedi hep en son çocuğu okula yazdiralim dedim onu bahane ederiz uzak dedim devlet okulu. Lafta TM dedi sonra ne biliuon bakiyorum hiç oralı olmuyor gibi. Neyse okula başlamadi zaten daha bana servisle gitsin demesin mi kızdım ne diyon sen dedim eşime sonra konu kapandı. Sinir oldum TM deyip gecstryo taşınma işine. Bugünde sudan sebepten tartıştık başka konudan elini yumruk yapiuo üzerime geliyo sanki dövecek şu ana kadar hiç vurmadı ama sinirim bozuldu bardağı yere fırlattım bende hüngür hüngür agladim kv de sesimizi duymuş dışardan tak tak caliyo kapıyı eşim açtı ne oluyo diyo eşime bsy yok dedi eşim çocuk durmuyo dedi mahsus daha uzattı iyice gelin bagryo ne oluyo ne oldu dedi. Neyse gitti sonra. Sinir oldum ya herseyimizden haberdar oluyor. O kadar ağladım eşim her zaman kendini haklı görür hamile bu deyip gönlümü almaz bana pskolojin bozuldu dedi bozuldu sayenizde evet dedim yakın oturmak istemiyorum dedim. Çok kırgınım eşime de İnsan biraz olsun alttan alır hamile der hamileliğimde önce de öyle sürekli oona göre o haklı ben hep haksizim bı küstuk mu en az bir hafta konuşmaz benle. Taşınmayı istemek doğal hakkım degilmi????? Eşim de bencilll çocuğuna karşı aşırı ilgili bana karşı ilgisizdir çocuktan sonra bana karşı ilgisi azaldı hep çocuğuyla ilgilenir. Nankör kisacasi

O zaman neden ikinci cocuk? Daha istediğiniz hayat şartları yaratamadan kendinizi daha çok zora sokuyorsunuz. Ne diyelim ki? Sizin esinizin taşınmaya niyeti yok. Sizin de şu anda gidecek durumunuz yok. Bari kavga çıkartmayın. Bugün o yumruk yüzünüze gelmese başka gün gelir çünkü. Bana böyle davranan adama bırak ikinci çocuğu, koca diye yanımda tutmam. Ne demek üstüme yürümek ya. Bide hamilesin

Evet çok üzgünüm

Yanlış anlamayın ama bu tabloya dışarıdan bakan bir göz olsam gayet mutlu olduğunuzu düşünürüm. Her şey yolunda, memnun, mutlusunuz ki 2.çocuğu düşünmüşsünüz derim. Koşullar değişmiyor neden değişsin ki siz kendi kendinize söyleniyorsunuz sonra gündelik yaşantınıza aynen devam ediyorsunuz.

Ne yapacağım ki

Evet boşanmak kökten çözüm. Eşinizin ayrı eve çıkmaya niyeti yok. Tatlı dil ile veya kavga ile ikna olabilecek bir durum değil. Ben bu şekilde evliliğimde mutlu değilim diyorsanız mutlu olmadığınız bir evlilikte devam etmemek adına boşanmak çözüm. Ben size zaten boşanın değil rest çekin dedim ama sonuçlar istediğiniz gibi olmayabilir siz eşim nasılsa beni bırakmaz diye düşünürken eşiniz tamam boşanalım diyebilir. Bunu göze alabiliyor musunuz ki alamıyormuşsunuz o zaman bu evlilikte size kolay gelsin. Dediğim gibi kavga gürültü olmasın diyorsanız kabullenin bu durumu.

Esime oyle dedım tmm dedı sonra kapandı konu.
Esım boyle dedı tmm dedım sonra kapandı konu.
Konuları habıre kapatmıssınız cozmeden.

Ayrıca tasınacagım ev ıcın babama bile bahane bulmam. Koskoca aıle olmus baba olmus adam, bahane ne diyecegım diyor. Enteresan tıp.

Kaynanandakı kavgayı duyunca kapıya gelme ve sorma cesaretine hıc gırmıcem. Nefretlik.
Sacma sapan olaylar ve isler.

İkinci bebegı Allah verdi bılıyorum ama, keske biraz bekleseydin.

Demek ki orda mutlusunuz ki ikinci çocuğu yapmışsınız. Kesin kararlı olsaydınız eşinize tavır koyup yaklaşmazdınız taşınana kadar.

Sen ne yapıp edip taşınmaya bak baska turlu o pskolojik yerine gelmez en ufak kavgada çıkıp hayrdr mi diyecekler o cesaretide iyi vermissiniz

Çocuk yapınca yada çocuk sayısı artinca erkekler düzelmiyor ah bunu bi anlasanız.. hem size hem o çocuklara yazık..

madem kapiya geldi kv niye cikip biktim artik herseyde icimizde olmanizdan sana ne bagiriyorsam bagiririm. kavga ederken de mi izin alacam diyip ortaligi ayaga kaldirmadin? niye size uzak olmak istiyorum bi gidin uzak durun diyemedin?

Ben agladigimda hiç gelip gönlümü almaz umursamaz. Sevdiğini dusunmuyorum zaten eşimin beni artık. Adam ilgisizlesti çocuktan sonra bana. En ufak biseyde azarlar beni çocukla ilgili konularda özellikle. Çocuğuna kıyamaz beni de umursamaz. Böyle erkek milleti genelleme yapmayam da hamileyken bari ağlatma. Diyorum ya hep haklı ona göre ..... Daha bir defa Gönlümü aldığını hatırlamam.bir hafta 10 gün küser hatta

madem kapiya geldi kv niye cikip biktim artik herseyde icimizde olmanizdan sana ne bagiriyorsam bagiririm. kavga ederken de mi izin alacam diyip ortaligi ayaga kaldirmadin? niye size uzak olmak istiyorum bi gidin uzak durun diyemedin?
Demedim artik

Sürekli ağlıyorum haala dahaaaa (( stres yapmiyam hamileyim diyorum dinlenip dinlenip agliyorummmm

Sürekli ağlıyorum haala dahaaaa (( stres yapmiyam hamileyim diyorum dinlenip dinlenip agliyorummmm

Yav güzel kardeşim başta niye taşınmak için ailesinden izin isteyen bebeyle evlendin, aynı binaya ne demeye oturdun, sonra niye taşınmadan 2. ye hamile kaldın? Kusura bakma ama sen 3.yü de doğurursun o binada. Senin kv gitmez o kapıdan kavga duydukça gelir. O yumruk bir gün cidden iner kafana. Yani işin zor. Bence kavga etmeyi bırak. Çünkü böyle daha da kötü olur. İşlerini güzellikle çöz, tatlı dille söyle. Boşuna ağlama.

Bence buradaki yorumlar sizi daha fazla üzmekten başka bir işe yaramayacak.
İnsanların içinde bulunduğu koşulları ve psikolojiyi bilmeden, ya boşan ya da sus otur temalı "çok faydalı" tavsiyelerindende gına geldi.

Sonuç olarak bugün bu adamla evlisiniz ve ikinci çocuğunuza hamilesiniz. Az çok eşinizin huyunu suyunu biliyorsunuzdur. Tartışmalarınızda kırmızı çizgiyi aşmayın, daha doğrusu tartışmadan normal bir sohbet sırasında, taşınmak istemenizin nedenlerini ılımlı Bir şekilde anlatın. Ailesini suçlayıcı bir üsluptan kaçının. Kavgayla değil, sevgiyle hallolur aranızdaki sorunlar. Eşinizden istediğiniz ilgiyi göremiyorsanız, ilgisini çekecek Bir şeyler yapabilirsiniz. Oturup ağlamak, diz dövmek çözüm değil. Belki biraz daha fazla verici olmalısınız Eşinizden karşılık almak için. İlişkilerde yapıcı olmak, tartışmanın gideceği noktayı görüp, saygı sınırlarını aşmamak için nerede duracağını bilmek büyük erdemdir. Bu yüzden eşinizin size el kaldıracak noktaya, sizinde sinirden evi dağıtacak noktaya gelmemenizden önce durmanız gerekir.

Ayrıca eşinizin anneside gelsin bir zahmet ne oldu diye, kim olsa gider kavga gürültüye. Allah korusun ciddi bir kavga olsa, Aman karı kocadır karışmayalım deseler ve sonrasında kötü bir şey olsa ne olurdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…