eşimle tartıştım

fizani

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
14
-8
1
34
Iyi gunler hanımlar esimle dün tartıştık. Basit bi konu uzerine hemde. Bulundugum eve onun israri ile tasindik.tayin dolayisi ile.razi oldum fakat cok kusuru var evin en buyuk eksisi hamambocekleri var evde.dun bi tane gördüm gelip atarmsin disari dedim.gelmiyecem dedi.cok israrima rağmen gelmedi.bende soylendim mutfakta.geldi bulasik yıkıyordum kolumu sıktı seni yemezler dedi.çık bulasik sesinden rahatsz oluyorm dedi rahatsz oluyosan kapiyi kapat dedim. Kolumdan tuttu surukledi beni salona kadar tabi ben ağlıyorum hüngür hüngür.sabaha kadar zirla burda dedi.napicagimi bilemiyorun harab oldum dün geceden bu yana. Kaynanam ve ailem duysa iş büyür benden yana olurlar lakin evliligimi baltalamak istemiyorum her önüme gelene anlatan bi kadın olmak istemiyorum.nasil cozucem bilemiyorum. Sabaha kadar uyumadi sabah gelip ustumu örttü.ben diger odada uyudum.seviyorum böyle huylari yoktu esimin. Dün komşu ile konusuyoduk esimden bahs ettim övgü ile cok seviyorum cok iyi cok merhametli dedim.nazara da geldim sanırım.

Nazara gelmıssın evet, asırı merhametlıymıs beyin.
Gururlu durup hooop dur bakalım dıyıp haddını bildirme sadece agla, baltalanmayı haketmıyor Evlılıgın nasılsa aglayınca gececek.
Agla ve bekle.

Bır daha merhametli kocandan bahsederken Yuzune instagram emojısı kapat sundan
Nazarı engellemıs olursun.

Eşinizin şiddetini bir nazaramı sığdırdınız pes.
Bugün kolunuzdan tutar sürükler
Yarın kim bilir neler yapar

Evet nazar degil mesele biliyorum.yeni evliyim.beni sevdiğini hissettiren birisi normalde. Fakat bi tartismamizda yine kızmıştı bana güya aglamam cok içli imis duymak istemiyormus. Ağlama der her fırsatta dayanamıyorum der. Yani aci esigi düşük biri. Görmeye tahammülü yok ama bende kaldiramiyorum bunu hasta olsam görmek istemez morali bozulur.bir çıkılmaz icindeyim.

Bu adamın neyini övüyorsunuz acaba.. Gördüğünüz muameleye bak

Ağlamani görünce kızan eşini komşuya "Çok merhametli" diye övdükten sonra nazara gelmen Nazar değilde söylediğin yalanın gazabına gelmiş olabilirsin..

Acı esıgı dusukse kendi acılarında sussun.
Ben acımı ıstedıgım gıbı yasarım. Karsımdaki ruh hastasına göre desibel belirlemem..

Ruhhastalıgını da acı esıgı dusukluge bagladıgımıza göre, diger maddeye gecebılırız

İnsan isterse ne güzel kendini kandırabiliyor
Hassasiyet iyilik zariflik başka birşeydir
Eşinizle yeni evlisiniz muhtemelen daha yeni yeni birbirinizi tanıyacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…