- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.104
- 248
Tatlım boşver zaman kaybı, biz de nazar değdiririz sonra!!Tamam aptal (!) olmayan bir yorum yazayım.
Açıkça yazacağım canınız acıyacak maalesef.
Eşinizin acı eşiği düşük değil,kendisi nazara da gelmiyor.
Kendisi oldukça merhametsiz ve sevgisiz biri.
Bu sıkıntılı durum git gide artarak sizi üzmeye devam edecek,çünkü karakter değişmez.
Kocan tam bir gerizekaliymis. Gerizekali olunca nazar mi degiyormus, buna nazar degdirenlere de ne denir bilemedimIyi gunler hanımlar esimle dün tartıştık. Basit bi konu uzerine hemde. Bulundugum eve onun israri ile tasindik.tayin dolayisi ile.razi oldum fakat cok kusuru var evin en buyuk eksisi hamambocekleri var evde.dun bi tane gördüm gelip atarmsin disari dedim.gelmiyecem dedi.cok israrima rağmen gelmedi.bende soylendim mutfakta.geldi bulasik yıkıyordum kolumu sıktı seni yemezler dedi.çık bulasik sesinden rahatsz oluyorm dedi rahatsz oluyosan kapiyi kapat dedim. Kolumdan tuttu surukledi beni salona kadar tabi ben ağlıyorum hüngür hüngür.sabaha kadar zirla burda dedi.napicagimi bilemiyorun harab oldum dün geceden bu yana. Kaynanam ve ailem duysa iş büyür benden yana olurlar lakin evliligimi baltalamak istemiyorum her önüme gelene anlatan bi kadın olmak istemiyorum.nasil cozucem bilemiyorum. Sabaha kadar uyumadi sabah gelip ustumu örttü.ben diger odada uyudum.seviyorum böyle huylari yoktu esimin. Dün komşu ile konusuyoduk esimden bahs ettim övgü ile cok seviyorum cok iyi cok merhametli dedim.nazara da geldim sanırım.
Evet nazar degil mesele biliyorum.yeni evliyim.beni sevdiğini hissettiren birisi normalde. Fakat bi tartismamizda yine kızmıştı bana güya aglamam cok içli imis duymak istemiyormus. Ağlama der her fırsatta dayanamıyorum der. Yani aci esigi düşük biri. Görmeye tahammülü yok ama bende kaldiramiyorum bunu hasta olsam görmek istemez morali bozulur.bir çıkılmaz icindeyim.
canım ben seni gayet iyi anladım. buradaki insanlar "ben hariç" çook mutsuz evliliklerinde. hep kıskançlıktan yazıyorlar bunları. iyi tarafından bak, nazar değmeyecek kocana buraya konu açtın diye. kimse övmedi sonuçta merhametini.Yani maalesef saçma sapan bir forum oldugunu anladim buranın.her önüne gelen yazıyor ama ne mantikli ne fikir verici bisey var .ya bosanmis ya evliligi beter insanlarin zirvaliklarini dinlenmek icin yazmisim.kardesim sacma sapan hırslı sözlerinizi konu dan uzak tutun.ya diyecek adam gibi sözünüz varsa yazin yoksada yazmayın aptal aptal yorumlar.
Aci esigi düşük mü? Seni ittirip kaktiran o, ama aci esigi dusuk( bu tahammulsuzlugun adi ne zaman aci eşigine evrildi, benim haberim yok) kiyamam kocanaEvet nazar degil mesele biliyorum.yeni evliyim.beni sevdiğini hissettiren birisi normalde. Fakat bi tartismamizda yine kızmıştı bana güya aglamam cok içli imis duymak istemiyormus. Ağlama der her fırsatta dayanamıyorum der. Yani aci esigi düşük biri. Görmeye tahammülü yok ama bende kaldiramiyorum bunu hasta olsam görmek istemez morali bozulur.bir çıkılmaz icindeyim.
Bocegi atmasini rica etmissin, gelmeyecegim demis.Iyi gunler hanımlar esimle dün tartıştık. Basit bi konu uzerine hemde. Bulundugum eve onun israri ile tasindik.tayin dolayisi ile.razi oldum fakat cok kusuru var evin en buyuk eksisi hamambocekleri var evde.dun bi tane gördüm gelip atarmsin disari dedim.gelmiyecem dedi.cok israrima rağmen gelmedi.bende soylendim mutfakta.geldi bulasik yıkıyordum kolumu sıktı seni yemezler dedi.çık bulasik sesinden rahatsz oluyorm dedi rahatsz oluyosan kapiyi kapat dedim. Kolumdan tuttu surukledi beni salona kadar tabi ben ağlıyorum hüngür hüngür.sabaha kadar zirla burda dedi.napicagimi bilemiyorun harab oldum dün geceden bu yana. Kaynanam ve ailem duysa iş büyür benden yana olurlar lakin evliligimi baltalamak istemiyorum her önüme gelene anlatan bi kadın olmak istemiyorum.nasil cozucem bilemiyorum. Sabaha kadar uyumadi sabah gelip ustumu örttü.ben diger odada uyudum.seviyorum böyle huylari yoktu esimin. Dün komşu ile konusuyoduk esimden bahs ettim övgü ile cok seviyorum cok iyi cok merhametli dedim.nazara da geldim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?