eşimle tartıştım

Tatlım boşver zaman kaybı, biz de nazar değdiririz sonra!!
Ben kendi evliliğimden çok şükür mutluyum ve isterim ki herkes mutlu bir evlilik sürsün. Eğitilmemiş, kişisel eğitimi sıfır adamları ve böyle kendine değer vermeyen kocam da kocam tavırlı insanlara “ Normal” kavramını acı çeke çeke, burnu sürtüle sürtüle öğrenmek isteyen insanlara “ tecrübe ile yol göstermek” ve içtenlikle davranmak bazen gereksiz zaman kaybı oluyor.

Kocan tam bir gerizekaliymis. Gerizekali olunca nazar mi degiyormus, buna nazar degdirenlere de ne denir bilemedim

Ağlamanızı duymak istemeyen "adam" ağlatmaz.
Mor mantar mı yiyorsunuz, ne yiyorsunuz böyle düşünmek için?
İnsan gerçekten hayret ediyor.

canım ben seni gayet iyi anladım. buradaki insanlar "ben hariç" çook mutsuz evliliklerinde. hep kıskançlıktan yazıyorlar bunları. iyi tarafından bak, nazar değmeyecek kocana buraya konu açtın diye. kimse övmedi sonuçta merhametini.
sende suç var zaten. böceği görüp konuşmasaydın hiç bunlar yaşanmazdı. sen hiç sesini çıkarma. kocan bu döver de söver de sever de. mutlu evliliğin sırrı kadının sadece nefes almasıdır.

Bakın hanımlar kocamı öyle bir övücem ki beni kolumdan tutup salona doğru fırlatan merhametli kocama nazar değdiğine hepinizi inandırıcam konusu değilse tam olarak sorun ne . Yani zaten siz her şeyi nazara bağlayıp evliliğinizi baltalamamışsınız!. Nazar boncuğu takın madem kocanıza

Ay ne güzel evlilikler, ne güzel kocalar var. Değdirmeyin nazar böyle adamlara

Maşallah be.

Bu da kocanıza :

Kocana nazar boncuğu takmaya ne dersin

Buradaki herkes kocanızın sizin ağlamanıza dayanamamasından , kocanıza nazar değmesinden , kocanızın merhametinden farklı ve net bir konuya değiniyor siz hala üstüne kocam şöyledir de ık mık diyorsunuz. Hepimiz aptalız anacım bir sen akıllısın. Şu engin fikirlerinden insanlara dağıt ta sizin deyiminizle buradaki boşanmış ve kötü evlilikleri olan arkadaşlarımız nasiplensin .
son olarak kocanız bir daha saçlarınızdan sürüklerse kerimcan durmaz beyin 'saçlarımdan tut önce beni yerlerde sürükle ' adlı eserini çal da eviniz neşelensin ne diyelim...

Ne kadar acımasız yorumlar var taktınız nazara aldınız dalgaya Allah askına yardımcı olmak yerine neden hep yükleniliyo. Aman zaten 1 kişi az konu sahibi üstüne gitse hemen herkes çullanıyo !

Sizi Yaprak Dökümü’ndeki “Aman ağzımızın tadı bozulmasın”diye diye hiçbir şeye sesini çıkarmayan Hayriye Hanım’a benzettim.Nazar vardır inanırım ama kocandaki nazar değil.Düpedüz şiddet uygulamış.Tepki göstermezsen devamı gelir.Yerinde olsam kıyametleri koparır,ailelere haber verirdim.Kocan yaptıpından pişman olmalı ki bir daha yapamasın.Hala evliliğimi baltalamak istemiyorum yazmışsın.Niye sadece sen fedakarlık yapıyorsun ki?Tekrar söylüyorum tepki göster,seni kaybetme korkusu olsun kocanda

Maşallah kocanızın yaptığı her kötülüğe kılıf bulma yeteneğiniz var ama buradaki yorumları anlama yeteneğiniz yok. İnsanlar seven bir adamın böyle olmayacağını, size kesinlikle böyle davranamayacağını anlatmaya çalışıyor. Neden açıkça yazmıyorlar çünkü siz kusura bakmayın saçmalamışsınız. Yok nazar yok acı eşiği düşük.

Çıkıp bu adam bana böyle yaptı diye kılıf bulmadan anlatsaydınız kimse dalga geçmezdi. Kadınlar olarak bir kadının yaşadığı şiddete sessizce ağlayarak tepki vermesi ama hala kocasını savunması sinirlendirdi bizi.

Kocanız iyi biri değil. Size merhamet duymuyor. Sizi kaybetme korkusu da yok. İstediği gibi size ve evliliğinize zarar veriyor. Adama rest çekmeniz ve bir daha saçmalarsa kapıyı göstermeniz gerek. Ama evliliğinizi sadece siz düşündüğünüz için bunu yapabilir misiniz bilmem.

Son olarak kocanıza ağzınızı açamayıp burada ki insanlara saldıramazsınız. Bu kocalarından ödü kopanların genel huyu bu herhalde. Kısaca burada bize yaptığınız şu atarı kocanıza yapabilirseniz emin olun bir daha aynı sorunu yaşamazsınız

Üyenin geçmişteki konuşmalarında, anksiyete, panik atak, stres gibi konularda destek istediği görülüyor. Esprili de olsa yapılan eleştiriler ağır gelmiş olabilir, bu sosyal medyada linç durumu bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Eşi için yaptığı olumlamalar ona bu davranışı konduramadığı için, bir tür kabullenememe durumu. Belki de bu yüzden burdan medet umdu. Yaşadığımız toplumda ha deyince boşanmak, hemen bir iş bulup ayaklarının üzerinde durmak gibi şeyler hiç kolay değil malesef.. belki eşinin de psikolojik desteğe ihtiyacı vardır... biraz daha vicdanlı yorumlar yapılmalı

Nazar kaderle yarışsaydı kaderi geçerdi. Die bi söz var. Konu sahibine katılıyorm böyle negatif enerjiler insanları etkileyebiliyo. Eşin de kötü bi gün geçirmiştir ya da senn söylenmelerine dayanamamıştr vs böyle davranmştır. Her zman deil ilk kez oluyorsa ben de nazara inanırım.

Aci esigi düşük mü? Seni ittirip kaktiran o, ama aci esigi dusuk( bu tahammulsuzlugun adi ne zaman aci eşigine evrildi, benim haberim yok) kiyamam kocana

Bocegi atmasini rica etmissin, gelmeyecegim demis.
Kolunu sıkmıs
Bulasik sesinden rahatsiz oluyorum deyip kolundan tutup suruklemis
Salona birakip burada zirla demis.
Merhamet bu adamin neresinde, ben anlamadim. En kotu hayir isim var ya da bocegi ben atamam sen at diyebilirdi. Surukleyip zirla burada ne demek, kolunu sıkmak bir de...
Baska odada yatarken onun sabaha kadar uyumadigini nereden biliyorsunuz? Yapip edip ust ortmek iyi yapmaz adami.

Eşim bana gelip böcek seni yemez derse gece böceği bir şekilde yakalayıp üstüne atarım. Sonra basarım çığlığı üstünde böcek var ya da bırakırım kendisi uyansın yüzüne gözüne yürüyünce yemek tenceresine böcek düşebilir dolaptan. Çorap çamaşır çekmecesinden çıkabilir. Bana acımayana ben de acımam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…