Eşimle tatil fikri :(

Adamın salaklıgına saflıgına versem olmuyo saf adam sürekli aklında arkadaşını tutarmı. Ulan git ozman o arkdaşalrının koynuna gir desen ne dşyon sen der alllah allah ne desek biz bu topiklere

Son düzenleme:
carpediem ah carpediem :) sen nerde yetiştin bilmem ki. niye bu kadar iyi niyetlisin.

tatil konusunda olan olmuş artık bişi yapamazsın. ama onun arkadaşları arasında yalnız kalabilirsin. istersen sende arkadaşlarını çağır. yada başka bir zaman eşin birşey yapmak istediğinde sende arkadaşlarını çağır da anlasın durumu. özel birşeyler yapmak istediğin zaman özellikle belirt başbaşa die. yada süpriz adı altında yapabilirsin. sonradan sana süpriz olmaz en azından

birde edindiğim izlenim sen eşini hem çok seviyorsun hem de ona hayransın gibi. öle hissediyorum.

Diğer konuyu okudum geldim.
Dostum siz sakin konuşma evresini kaçırmışsınız.
Hatta rest olayı da geçmiş. Doğrudan had bildirme aşamasındasınız haberiniz olsun.
Bulunmaz hint kumaşı mı sizin eşiniz?
Burnu kaf dağında, size karşı saygısı yerlerde.Tutun ayaklarından da indirin aşağı sertçe.
Bir zahmet kendine geliversin.
Canınıza yazık değil mi?
Peki siz neden kendinize bunu yapıyorsunuz?

Ben özgüveni bu kadar yüksek bir kadının mesele onu sömüren kocası olunca bu kadar pısırık olmasına inanamıyorum.
Ortada bir mantık hatası var ama bir iki konu daha açarsanız zaten açıklığa kavuşur.
Yavaştan kafa yapıyormuşsunuz gibi hissetmeye başladım..
Sizin 30 binlira borcunz varken , taksiye binmez tasarruf için yollarda yürürken 23 nisan tatiline gitmeniz sizce mantıklı mı?

o plana dahil arkadaşlar bekar mı??bekarlarsa ne işler var sizinle tatilde?
evlilerse eşleri ne diyor bu duruma?siz zevk almıyorsanız birlikt ebir şey yapmaktan onların da almaması lazım..çok garip.
diğer konuyu bilmiyorum,birazdan okuyacağım yalnız benim eşim bunu yapsa,ayaklarından tavana asaım yemin ederim

Bu saatten sonra tatil için yapacağın bir şey maalesef kalmamış,ne dersen de, daha kötüye gidecek durum.
Kötümser olmakla iyimser olmakla alakası yok bu durumun. Hepimiz kötümseriz o zaman senin eşine göre.
Kusura bakma ama eğer eşinin eline bu kadar bakarsan, sana emir kipiyle konuşmasına saygısızlığına tahammül edersen
Daha çok çok üzülürsün,
Bundan sonraki tatilde seni yanında bile istemeyebilir.

Hiç tartışma yaşanmamış gibi tatile git, konunun üzerine yorum bile yapma.
Ama onun sinir olabileceği birşeyler mutlaka vardır yada kendini ezik hissedeceği bunları yap birazcık da olsa.
Mesela sinemaya gitmeyi sevmiyordur diye gitmiyorsanız ben istiyorum de git gelmezse gelmesin,
Eğer onun özel zevklerine para harcayıp senin kuaför paran sorun oluyorsa, bunun parasını senin kazandığını söyle.
En basiti seni kaybetme korkusu olsun, her ne derse desin onun dediğinin olmayacağını anlasın
Eşini tanımadığım için belki çok yardımcı olamadım ama mutlaka zayıf bir noktası vardır.

bas basa gitmeniz gereken tatilde arkadaslarinin ne isi var,
arkadaslarida evli mi bekar mi?

bir kere baştan eşinle konuşman gerekirdi... konuşmadığın için kabul etmişsin demektir.

adet dönemi ile ilgili de geciktirici haplar var. doktoruna danışarak kullanabilirsin.

Canim kusura bakma lutfen ama esin bir ip almis, takmis o ipi senin beynine, oyle guzel oynatiyor ki.

Sana cok yazik. Diger konunu da biliyorum, esine ne kadar cok taviz vermissin. Kendini bulunmaz hint kumasi olarak goruyor resmen.

Ayrica hala bekarlik psikolojisinden kurtulamamis. Haniminin oldugu yerde arkadaslari ne alaka?

Bu kadar cok kendinden vermeye devam edersen degerini ve sayginligini yitirirsin. Biraz disini gostermenin zamani gelmis de geciyor bile.

Adam hem saygisiz, hem bencil hem de sana sirtini dayamis oh ne ala memleket seklinde yasiyor.

Tatil olayina el atarak basla agirligini koymaya. Herkes yerini ve konumunu bilmeli. Evin erkegi rolunden cikmalisin artik.

yok yok adamda sorun yok valla canım kusura bakma ama bir çocuğada bukadar taviz verilse başına çıkar.senin düşüncenin önemi yok senin isteklerinin keza.eee ne anladım o tatilden sadece kendi mutluluğuna odaklı bir adam!!! bulunmaz hint kumaşı!!! onada bu duyguyu veren sen.o sorun olurmu burda ipler koparmı şunu desem ne olur.pamuk ipliğinemi bağlı? e diğer konu var bide maddi sıkıntı var bedelli ödenecek ve tatil planları? ucuz demişsin ama en az 1000 lira gözden çıkarılır tatil için.azda sayılmaz bunun yaz tatilide var?(1000 lira çok değil ama anlattığına göre çok) sadece şunu söyleyeyim herşey senin elinde.ilişkide pasif olan taraf olmayı seçersin yada seçmezsin?

bence eşiniz sizle sosyal aktivite de sıkılıyor başbaşa kalmak bile istemiyor keyif alamıyor ,Varsa yoksa arkadaşları,onlarsız gezmek tatil yapmakta zorlanıyor,aksine siz de eşinizle ewde oturmaktan bile mutlu oluyorsunuz.Benim size tawsiyem adet geciktiri kullanın dr.tawsıyesi ıle o olmaz derseniz tamponlar var hasta olunca tıpa olarak kullanılıyor agrı kesici de alırsınız agrınız hafifler..Eşinizin arkadaş sevgisini sökemezsiniz aynı düşünce ve kafa yapısına sahipseler siyam gibi dolaşırlar zaten,işiniz zor kolay gelsin.

Canım yangına körükle gitmek istemem ama. Benim eşim bana aynısını yapsa iyice olayı büyütür uzatır tadını kaçırırdım ki tekrarlanmasın. Sus kes te ne demek yaaa söylenir mi öyle şey bir bayana hemde gereksiz yere hiç hoş değil bu yaptığı bence eşinle mutlaka konuş aç konuyu istemiyorum de açık açık. Arkadaşlarından kopamayacaksa hiç evlenmeseymiş bekar hayatına devam etseymiş. Seni anlaması gerekiyor. Hatta böyle birşeyi teklif bile etmemeli. ne alaka ki yani ne işleri var. Arkadaşlarıda düzgün insan olsa kabul etmezler zaten onlarda ayn kafa galiba.. Çokkk iyi niyetlisin sen bence... Aslaa hatalı olan sen değilsin birkere çıkar onu aklında ve yavaş yavaş eşine dişini göster derim böyle olmaz sonra çok büyük problemler çıkar inan canım...

Arkadaşlarıyla birlikteyken eşini arkadaşlarına yapıştırıverde nede olsa ayrı duramıyo oldu olacak hep birlikte yaşarsınız
bu ne böyle yaa madem tatile gideceksin canım tatil yapamadıktan sonra neye yarayacakki üstelik tekte olmayacaksınız birde daha yeni evlisiniz yani birşeyi söylerken kafasına vura vura söyleme kesinlikle yaptıramazsın o zaman tatlı dille konuş hiçte kötümser değilsin canım insan hasta olacağı vakti biliyo yani. bu arada arkadaşları dediğin evli bayan erkek arkadaşlarımı?:44: anlaşılan eşin arkadaşlarına çok düşkün canım birinden bi kazık yiyene kadar ayırman zor olacak anlaşılan.

Konularını okuyan birçok arkadaşımın da aklından geçirmiştir bence eşiniz sizinle rahat bir hayat geçirmek için evlenmiş-ailesinin gelip tanışmak istediğini de düşünürsek pek akla aykırı olmaz sanırım-. Bedelli paramı ödesin, araba alsın diye. Ona pek çekici gelen özellikleriniz yok ki her vaktini arkadaşlarıyla değerlendirmek istiyor. Siz bu uysallıkla devam ettiğiniz sürece daha kötü şeyler de yaşarsınız-yaşamanızı istemem elbette temennim çok daha iyi olmanız yönünde-. Bir kere arabasını elinden alın size lazım, topuklu ayakkabılarla işe koşturduğunuzu yazmıştınız, işlere yetişemiyorum diyerek.
Biraz gözünüzü açın arkadaşım, bulunmaz hint kumaşı sizsiniz o değil!

ben de benzeri yorumlarda bulundum ama arkadaş diğer olumlu!
yorumlarla ilgilendi...daha dert yanacağı çok konu olucak üzgünüm
anlamamakta ya da kabullenmemekte o kadar direniyor kii...
demek ki böyle bir ömür mutlu oacağı kanaatinde..bize de mutlu olur
inşallah demek düşer..

Vallahi çok merak ettim bu tatilin parasını da mı siz ödediniz ? Yapma arkadaşım, yapma kardeşim bu kadar da sömürtme kendini. Tut ki boşandın sen zaten hayatını devam ettirirsin. Adam seni darphane görüyor, bedelli mi öde, araba mı değiştir, tatil için arkadaşlarımla olurum.

Görende tahsilin yok, işin yok, paran yok herşeyini onun sayesinde yapıyorsun sanır. Bu evlilik idame ettirmek değil, kendini kullandırtmak.

Ya kusura bakma ama sen eş değil, kendine jigolo almışsın.

Son düzenleme:
aman arkadaşları olmadan olmaz zaten...
hiçteeee laf ettirmezler bilirim...
bırak güzelim sen kendi eğlenmene bak...

sonra erkekler kötü deniyor..cinsiyet ayrımcılığına gidiliyor..
ama tahsilli,iş kadını olup kendini bu derece kullandıran
o kadar çok kadın var ki!! burda zorundalık da yok üstelik..
şimdi sormak lazım; her şeyi yapmaya göz yuman mı
suçlu burada yoksa paşalar gibi hayatını sürdüren eş mi??

kadın başbaşa tatil düşlerken adam arkadaşlarını araya
katmış bir de karısını azarlıyor! üzücü gerçekten..
ama durumu kabul etmeyen bir arkadaş var..o yüzden
işte her zaman erkeklerin suçlu olduğunu düşünmüyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…