- Konu Sahibi CaRPeDieM02
-
durumunuza üzüldüm açıkçası.
gerçekten ne kadar arkadaş canlısı bir eşiniz varmış.
benim eşimin de arkadaşları var ama hep beni mesafeli tutmuştur.
sadece kendisi hafta sonları gider biraz vakit geçirir sonrasında evde.
açmaz bile konuyu.
onu geçtim seninki kendi aklınca planlar bile yapmış.
ne güzel başbaşa gitmek varken kalabalık gitmek çok can sıkıcı senin için..
biriyle evleniyosan kesinlikle arkadaş çevresi az olmalı ya yoksa bu erkekler evlendikten sonra da ayrılamıyorlar arkadaşlarından...
keşke bi yol bulabilseniz de başbaşa gidebilseniz..
ayrıca eşinizin size karşı çıkış tavrını hiç beğenmedim.
başbaşa bişeyler yaşamayı istemek senin en doğal hakkın.
kötümser falan değilsin.
senin eşin sadece arkadaşlarına mesafe koymayı bilmiyor.
en azından karısıyla bi tatil planı yaparken senin de önceden fikrini almalıydı..
Merhabar,
Sizden yardım ve fikir istiyorum( İyice karıştım, acaba ben mi kötüyüm diye (
Eşimle 8-9 aydır evliyiz. Şimdiye kadar birlikte hiçbir sosyal aktivitemiz olmadı. Genellikle düğün sonrası yaşanan maddi sebeplerden dolayı. Onun haricinde ne yaptıysak ta onun arkadaşlarıyla yaptık, gittik. Birlikte tek hiç yaptığımız birşey yokBen eşimle bişiler yapmayı çok istiyordum. Bu yüzden de en azından 23 nisan tatiline denk getirip bi taraflara kaçalım dedim. O da baya istekli göründü ve tatili ayarladı. ancak yine arkadaşlarıyla ((
Eşim arkadaşlarının yanında çok mutlu, ben se hepsini daha yeni yeni tanıyorumBu tatile gideceğimiz arkadaşlarıyla ise daha hiç tanışmadım, tatilde tanışacağım (
Neyse dedim eğlenmene bak, arkadaşlarla sardırırsan eğlenceli de olabilir, gerçi şevkim hevesim de kaçtı ama çok belli etmedim.
Bir durum daha var gerçi sanırım o tarihlerde adet olacağım, yani belirtileri de günü de gelmeye başladı( hasta olduğum ilk iki gün ağrım oluyor öyle çok hareketli olamıyorum Eşime onu söyledim biraz önce "hasta olmasam bari, şimdi siz denize havuza filan gireceksiniz, bir de benim ağrım oluyor, tatsız tuzsuz oturacağım, sadece ikimiz gitmiş olsa ona göre şeyler yapardık, en azından herkes eğlenirken kendimi kötü hissetmezdim, hem herkes durumumu da anlayacak" dedim. O da bana bağırmaya başladı "Ne kadar kötümsersin sen yaa, düşünüp durmasana herşeyi, ne olmuş yeni eğlenmene baksana, oturursun sen de kumsalda, ne diye hevesimi kaçırıyorsun, tamam sus kes, böyle oldu artık sen de uymak zorundasın" gibi şeyler söyledi.
Kendimi çok kötü hissediyorum( Acaba dediği gibi ben mi kötümserim, abartıyorum herşeyi (( Yoksa o mu beni hiç anlamıyor kendi keyfine bakıyor ((
Fikirlerinize ihtiyacım var( ne yapmalıyım?
erkekler çok para vereni, alttan alanı, susan kadını sevmezler. öyleymiş gibi davranırlar çünkü işlerine gelir.
aksine erkekler kişilikli, haklı haksız durumların farkında olan, kendini ezdirmeyen, sınırlarını koyan ve aştırmayan kişilikli kadınları severler ve saygı duyarlar.
eşinin kurduğu cümlelere bakılırsa seni kişiliği oturmamış, saf bir kadın olarak görüyor ve sana saygı duymuyor. belki sevgisi vardır ama saygı olmayan yerde sevgi çok uzun ömürlü olamaz.
Genel görüşün aksine bende hep buna inanırım.
Lafımı sözümü koşulsuz dinlesin ,saf olsun ,ne desem inansın denilen kadından bile kadının bu kadar yumuşak başlı olmasından bile sıkılıyor erkekler.
Gerçi erkeklerle alakası yok,hepimiz sorun çıkaran zor olan karakteri olan insanları seviyoruz.
Diğerleriyle arkadaş olarak veya sevgili olarak bir süre ilgilenip sonra sıkılıyoruz.
Kadının karakterli olması ,düşünmesi,lafınının arkasında durması evliliğin ömrünü uzatıyor.
Konu gereği kocasından bahsettim ancak ben cinsiyet farkı gözetmeksizin herkesin (kişi sorunlu değilse) kişilikli, karakterli insanlara saygı-sevgi duyduklarına inanırım.
Ayrıca hayatta en büyük yanlışın, haklıyken susmak olduğunu düşünüyorum. Haklıysan konuşacaksın ki (kavga, tartışma değil kastettiğim) hata yapan kişi farkında değilse farkedecek, ilerde aynı hatalara düşmemek için daha dikkatli olacak.
İyi niyetli olmakla ezik olmak sürekli karıştırılır ama ikisi de çok farklı davranışlardır. Bunu ayırt etmek gerekiyor.
Ben de en başından beri öyle düşünüyorum ve istiyorum ama ayarlayınca neyse dedim bişey deme ve demedim de( Ama biraz hayıflanınca da kötü ben oldum (
Üstüne birde bir sürü azar yedim(
Hiç tatil hevesim de kalmadı(
Onun dediği gibi ben mi kötümserim diye düşünmeye başladım(
Siz olsanız ne yapadınız? Ne yapmalıyım(
Çok mutsuzum şu anda(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?