- 3 Temmuz 2018
- 38
- 132
- 8
- 37
- Konu Sahibi Nicknameli
-
yok canım hiç basit şeyler değil, haklısın kesinlikleHer şeyi ailesiyle birlikte yapalim istiyor,ornek vermek gerekirse tatile gidecek olsak hemen bozuluyorlar,sonrada esim annemgilde hiç tatil yapmadı gibi acitasyon yapıyor ama aksine onların gitmediği yer kalmamış ki,bende bunu istemiyorum neden sürekli onun ailesi olsun benimde bı ailem var bunu hiç akıllarına getirmiyorlar.gecen tamam dedim bir yıl senin ailenle bir yıl benim ailemle gidelim tatile diye ama nedense mirin kırın ediyor.basit şeyler gibi görünebilir size ama artık kaldıramıyorum.
Bir kaç günlük kısa aktivitelerde ailelerle zaman geçirmeyi anlıyorum da, tatile neden bi yıl sizinkilerle bi yıl bizimkilerle gidilir denir ki?
Sadece eşiniz değil, siz de anne/babalardan ayrı bi aile olduğunuzu henüz idrak edememişsiniz.
Her şeyi ailesiyle birlikte yapalim istiyor,ornek vermek gerekirse tatile gidecek olsak hemen bozuluyorlar,sonrada esim annemgilde hiç tatil yapmadı gibi acitasyon yapıyor ama aksine onların gitmediği yer kalmamış ki,bende bunu istemiyorum neden sürekli onun ailesi olsun benimde bı ailem var bunu hiç akıllarına getirmiyorlar.gecen tamam dedim bir yıl senin ailenle bir yıl benim ailemle gidelim tatile diye ama nedense mirin kırın ediyor.basit şeyler gibi görünebilir size ama artık kaldıramıyorum.
Eşiniz mi bir tek tayin isteyecek?Ama şu da var kayınpederimde kayınvalidem de kendi kardeşleriyle sık sık biraraya gelen kişiler değiller,dertleri bizi yanlarında tutmak
Hayırlı bende memurum,amacım işi tatlılıkla halletmek yoksa gitmek gibi bı niyetim yok asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?