- 20 Ocak 2010
- 48.024
- 182.247
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi mahinursem
Öf anca okudum konuyu kaosları falan hep kaçırmışım
bide isteyen istediğine beğenmedim atıyordu hani noldu o iş kendinize olunca neden konuşuyorsunuz? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlumlayım demiş ya evine sokmadığın için, dışarda zaman geçirmeye çalışıyor napsınEşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı![]()
nerde ne yapıyor bilmiyorum nereye gitti bilmiyorum
O minnacık çocuğu düşündükçe dişlerimi sıkıyorum. Hele bir de "eşim dedi ki, eşim şöyle ki" demiyorlar mı, ya sabır ya hu.Ekran başında kendi kendinize söyleyin. Ben öyle yapıyorum, biraz rahatlatıyor.
Konu bana fake gelmeye başladı.Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı![]()
Sizin yaninizda atar engeli gider isyerinde gorusur simdi sizin bu ucuz tavirlarinizdan o kadinin kiymetini anlamistir onu gordukce icide cosuyordur yeniden sizde oturun bekleyin o kadinin pesinden kosagi gunleriKadını her yerden engelledi tüm sosyal medyalardan aynı iş yerinde farklı birimde çalışıyorlar birbirlerini görmüyorlar güvenemiyorum işte his
Bence doğru ya. Böyle çok kadın var rabbenaa hep bana diyenKonu bana fake gelmeye başladı.
Selam bibi aminnnAllahım böyle aşk nasip etme![]()
El kadar çocuk bu saatten sonra dışarıda gezdirilemeyeceğine göre eve gitmiştir, çocuğun uyku düzeni var yemek saati var.Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı![]()
Güldürdün beni selam tanışalım mı der gibiSelam bibi aminnn
Belki de kadinla da birlikteler suan haha.Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı![]()
Konu gerçeklikten uzaklaşmaya başladı Mahinur.Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı![]()
İyi olmuş,çocuğun annesi de gelsin otursunlar huzurlu bir yemek yesinler ....Eşimi aradım ne zaman geliyorsun diye normalde 17.30 da işten çıkıyor geç gelicem oğlumlayım dedi kapattı![]()
Bence bu durumu aşmaya çalış çocuğun ne suçu var babasız mı kalsın bunu bilmeliydin evlenmişsin evlenmeden sorsaydın iyi düşün başka bir çocuğun varlığını kabul edebilecek misin denirdi ama evlenmişsin canım bence önüne bak kardeşiyle zaman geçirsin başka türlü olursa da vicdanen rahatsız olırsunÇok seviyordum hala da seviyorumo çocuğun evime gelmesini istemiyorum eşim ısrar ediyor bizimde çocuğumuz geliyordu ben dışladım mı onu diyordu çok büyük tepki verdi bana
Belki de dertleşiyorlar şuan adam dertli sonıçta. İnşallah dertleşirken bir çocuk daha patlatmazlar
Adam eski eşinin evinde olabilir, 3-4 yaşındaki çocuğun düzeni olur, akşam aklıma esti alıp çıkarayım yapamazsınız kiİyi olmuş,çocuğun annesi de gelsin otursunlar huzurlu bir yemek yesinler ....
El kadar çocuk bu saatten sonra dışarıda gezdirilemeyeceğine göre eve gitmiştir, çocuğun uyku düzeni var yemek saati var.