Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeniden evlenmeye daha onlar boşanmadan ikna olmuşsunuz ama çocuğa gelince bşr ayılıp bayılmadığınız kalıyor.
Bu durumda yuva yıkmış oluyor kendisi, bir de bu açıdan baksın büyük aşkından kafasını kaldırıp.

Adama da maşallah, konu sahibinin dediğine göre düzeni tepetaklak olmuş karısından çocuğundan olmuş boşanmış kolay değil. Hemen ikinciyi bulmuş ondan da bir çocuk yapmış. Sonra baktı olmuyor ilk kadına geri dönmüş. Keklik gibi seke seke geziyor iki kadının arasında helal len.

Ay konu sahibi burada gördüğüm en kötü niyetli üyelerden birisin. Eski esin de olsa sonuçta evlenmiş başkasıyla. Başkasıyla evliyken tekrar kendine çekmeye çalışmışsın. Evlenince de çocuğundan tamamen koparmaya çalışıyorsun. Diğer kadın senin çocuğunun babasıyla ilişkisini koparmamış sen eve sokmamaya çalışıyorsun. Çünkü sen çocuğunu bahane edip adamla görüştün karşı tarafı da kendin gibi sanıyorsun o yüzden bu kadar çıldırıyorsun.
Senin gibi kadınlar hep en yakınlarına zarar verir. Çocuğunun kardeşiyle arası kötü olacak ve bu gel gitli ilişkiden kötü etkilenecek. Kocan çocuğunu huzurla göremediği için mutsuz olacak. Öbür cocuk babasını rahatça göremeyecek. Senin hırsın yüzünden. Ya bosanmasaydin ya da boşandıktan da evlenmiş cocuk yapmış adama hala seviyorum diye yaklasmasaydin.

Biz gerçekten çok üzgün ve çok sorunlu aldık hiçbir şeyini almadan evden gitti ben de öfkeme yenik düştüm gurur yaptım ailesi yüzünden eşim o sırada hem ailesini sildi hem bizim evden gitti iş değiştirdi hayatı tepetakla oldu
Asıl senin hayatın hiç düzelmemecesine tepetaklak oldu. Adamın her kapıda yemeği döşeği varmış, maşşallah çok mu yakışıklı dicem de bunlar genelde sucuklu yumurtaya benziyo.

Eşimle anneler günü için gidip o kadına hediye aldılar bunları hep içime attım o sırada kadın hamileydi ama benim çocuğum neden manipüle ediliyor annesi değil ki

Kadının suçu ne burda? Çocuğuna annelik yapmış, evine almış. Senin gibi komşudan aratmamış. Teşekkür mahiyetinde hediye almış EŞİN. Çocuğu kim manipüle ediyor?

Sen ediyordun herkesi öyle sanıyorsun bence.

Yok ya fake konu. Dalga geçer gibi yazıyor.

Eşim manipüle edildiğini söyledi yanlış anlamayın kötü konuşmuyor kadın hakkında da bana da laf ettirmiyor ben de etmiyorum zaten benimle bir sorunu yok o kadının
Hazır döşek yemek vardı, yedim yattım kim yapmaz ki demiyo da, manipüle edilmiş baksen ya. Bi zahmet laf ettirmesin sanki silah dayadı kadın buna.

Benim ailemde o çocuğu kabul etme eşin gördükçe annesini görür diyorlar ailemde beni manipüle ediyor ablam özellikle madem geldi o hayatı geride bıracak diye konuşuyor devamlı
Tabi sen kadını nasıl boşattıysan o da seni öyle boşatır demiyolar. Ailenin de aklı çıkıyo tekrar başlarına kalacaksın diye.

Ya kocasının ailesi manipüle etmiş ya da kadın manipüle etmiş gibi anlatmış durmuş.

Hiç kocasına söz dememiş

Bana iyi niyetli gelmediniz. Herkes karakteri ölçüsünde davranış sergilermiş.

beni eleştirdiniz ama siz olsanız kabul mü edecektiniz :( ne kadar zor benim içim almıyor çocuk annesinden söz ediyor ağlamaklı oldu annemde gelsin annemde yesin diye yemeğe gittik ben bir şey demedim asla da kızmadım ona eşime söyledim annesinden bahsediyor böyle olacaksa istemem diye benim duygularım yok mu
Bu forumda çok üye gördüm ama senin kalbin kararmış. Duygun muygun yok. Kazık kadar kadın duygum yok mu diye soracağına el kadar kreş çağındaki çocuğun duygularını bir düşün. Bir de anne olacaksın, yazıklar olsun.
Ailen de aynı senin gibi, armut dibine düşer dedikleri bu herhalde.
Hem utanmadan boşandığın evli barklı adamla dertleşme ayağına konuş, hem aklını çelsin diye çocuğunu yolla, sonra da minicik sabiye bilen.
Yeter vallahi, konu sabrımı zorluyor. Çok şey yazmak istiyorum. Ben böyle fesatlık görmedim.

özelden yazsaydınız insanların konusunda yazmak yerine, peki açıklayalım, bütçesi dahilinde tatil yapmaya çalışan insanı “kiytirik bi yere neden tatile gidiyorsunuz” “Valla aklim almiyor boyle dandik yerlere gidip bir iki suya gireriz mantigini.” gibi cümlelerle rencide ederseniz banlanırsınız.
Ozelden yazmistim zaten. Baska secenek birakmadin. Ayrica ha ha ha "it" mit kelimeleri havada ucussun, bana terbiyesiz densin ama ben banlanayim oyle mi. Neden?! fikir ozgurlugumu kullanip fikrimi soyledim diye. Argo mu konustum?! Bence sen sikayet mesajimdaki "terbiye" kelimesini yanlis anladin ve aninda banladin beni. Sonra da kilif uydurdun. Ne alaka ya. Burada herkes banlansin o zaman. Ne rencide etmesi.. fikrim. Kendimi de ortaya koyarak fikrimi yazdim. Neyse anladim ben anlayacagimi sagolasin.

Ağzı laf yapan kocan asıl, hiçbir yerde ekmeksiz kalmıyo maşallah.
Aman kadınlarımızın inanması için ağzının iyi laf yapmasına gerek yok. Böyle illa koca, evlilik diyen, aman yalnız kalmayayım hayatımda biri olsun diyen kadınlar olduktan sonra küfür etse bile erkeğin kusuru göze batmaz. Çoğu kadın her şeyin üstünü örtmekte, gurursuzlukta usta olmuş.

beni eleştirdiniz ama siz olsanız kabul mü edecektiniz :( ne kadar zor benim içim almıyor çocuk annesinden söz ediyor ağlamaklı oldu annemde gelsin annemde yesin diye yemeğe gittik ben bir şey demedim asla da kızmadım ona eşime söyledim annesinden bahsediyor böyle olacaksa istemem diye benim duygularım yok mu
Çok afedersin senin duygularına tüküreyim

ilk evliliğinde çocuğu olmamış boşanmışlar sonra eşimle böyle şartlı evlenmiş işte çocuğuma da kötü davranmadı yalan söyleyemem çocuk hasreti olduğu için belki de kendi çocuğu gibi hissetti

Telefonu engellemeseydim benim çocuğum hala görüşmek isteyebilirdi beni de anlayın lütfen zor durumdayım
Eşiniz de şartı kabul edip evlenmiş zorla olmamış hiçbir şey, ki boldlağım kısmı yazarken bile vicdanınız titremiyorsa size diyecek başka bir şey kalmıyor, sizin evladınıza eski eşin çocuğu dememiş, itip kakmamış, babasıyla görüşemez, asla evime istemiyorum dememiş, çocuğunuz için eşinizle konuşmanızı engellememiş ama siz şu an hepsini yapıyorsunuz hem de ondan daha önce anne olmuş anneliğin ne demek olduğunu bilen biri olarak yapıyorsunuz maalesef küçücük çocuk için bile vicdanınız yok, çocuğunuz diğer kadınla görüşmek isteyebilir korkusu yaşıyorsunuz, demek ki çok tatlı bir kadın.

Allah kadının yolunu açık etsin, evladının da kendisinin de kaderi güzel olsun🙏 vicdan ve merhameti yolunu aydınlatsın hep🙏

Ay evet ben o kadına da üzüldüm. Linçlenirim diye yazmadım. Evlenip yuva kuruyorsun ilk eş gelip dertleşme ayağına kocanı alıyor bir de çocuğunu istemiyor
Aynen o olmuş, zavallı adamcazı duygusal boşluğundan yakalayıp manipüle etmiş, kurt gibi kapmış, yuvasını yıkmış. Şimdi bana da yaparlar diye ödü patlıyo, malum adam manipüle olacak yer arıyo, sıkıntıya gelen bi tip değil.

Burası cok tuhaf bir yer ya. Ben başkasından olan çocuğu evimde istemem, her hafta her hafta dışarıda da istemem o yüzden de böyle biriyle evlenmem diyorum begenmedim atıyorlar. Halbuki insanın kendisini bilip de böyle saçma sapan şeylere girmemesi kadar normal bir sey yok. Ha bu arada kendileri de istemez böyle bir ilişki ama poz kesmek daha önemli tabii.

Kız içim almıyor dediğin senin kocanın çocuğu. Kadınla duvardan duvara sevişen adamı için alıyor ya. Hem küçücük çocuk annesinden bahsedecek tabii yengesinden mi bahsedecek. Kızmamışmış ay sağ ol ya ne düşüncelisin

Burası cok tuhaf bir yer ya. Ben başkasından olan çocuğu evimde istemem, her hafta her hafta dışarıda da istemem o yüzden de böyle biriyle evlenmem diyorum begenmedim atıyorlar. Halbuki insanın kendisini bilip de böyle saçma sapan şeylere girmemesi kadar normal bir sey yok. Ha bu arada kendileri de istemez böyle bir ilişki ama poz kesmek daha önemli tabii.
Pozla ne alakası var. Bile bile evlenmiş sızlanıyor. Baştan tekrar evlenmeseydi madem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X