Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ozelden yazmistim zaten. Baska secenek birakmadin. Ayrica ha ha ha "it" mit kelimeleri havada ucussun, bana terbiyesiz densin ama ben banlanayim oyle mi. Neden?! fikir ozgurlugumu kullanip fikrimi soyledim diye. Argo mu konustum?! Bence sen sikayet mesajimdaki "terbiye" kelimesini yanlis anladin ve aninda banladin beni. Sonra da kilif uydurdun. Ne alaka ya. Burada herkes banlansin o zaman. Ne rencide etmesi.. fikrim. Kendimi de ortaya koyarak fikrimi yazdim. Neyse anladim ben anlayacagimi sagolasin.
Özelden mesajınız gelmedi, fikir özgürlüğü başkasını rencide etmek demek değildir.
Dönüp o mesajınızı tekrar okuyun, kendi konforlu tatil anlayışınızı yazıp üyeye kıytırık yerde dandik tatil yapmak demişsiniz, bütçesi ona yetmiş, insanların tatilini küçümseyip rencide edemezsiniz.
Kaldı ki herkes değil kurallara uymayanlar banlanır.

Aldığınız cezayla ilgili şikayetiniz varsa Kazen beye yazarsınız inceler.

Benim kızım kardeşini seviyor o yüzden dışarıda babaları ilgilenebilir gezdirir eğlendirir yedirir içirir hem bizimle olsa o çocuk daha çok üzülmez mi anne anne diye içleniyor hep ona da yazık değil mi
Senin kızın kardesini seviyor çünkü o kadın hiç ayirmamis kızını evinde kötü hissettirmemiş dışlamamış, sen eve sokmuyorsun disarda hamburger yiyip evlere dagilsinlar istiyorsun gercekten çok kötü bir kadınsın.

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Bu konuda çok üstünüze gidilmiş kötü bi insan olduğunuz dahi söylenmiş. Bu kadar acımasız yorumları tabi ki haketmiyorsunuz fakat bi kaç şey söylemek istiyorum.
Durumları bilerek eşinizle bi yola girmişsiniz fakat dünyada çoğu plan ve söz tutmuyor.
Şimdi bu kadına bişey olsa, veya tekrar evlense eşiniz çocuğunu yanına almak istemeyecek mi?
Binbir türlü hali var dünyanın tabi ki isteyecek ve hakkıdır o çocuk el elinde büyüyeceğine babasının elinde büyümeli.
Durumunuz kendi açınızdan hassas anlıyorum, kadınla görüşmesini istemememişsiniz eşinizde bunu sağlamış. Fakat bu bile sürdürülebilir değil sonuç olarak ortada bir çocuk var. Okulu olacak sağlığı olacak eninde sonunda iletişim gerekecek bi yerde.
Kendinize yediremiyorsunuz kolay bi durumda değil ama bunu yenmek için destek almanız gerek. Bu şekilde devam ederseniz çok sevdiğiniz eşinizle aranız bozulacak vs.
İlişki terapisti deneyin veya kendiniz bir psikologla görüşün. Hasta olduğunuz için değil sonuç olarak travmatik bir durum olmuş açınızdan ama üstesinden gelebilirsiniz bu şekilde.
O çocukta kardeşiyle görüşmeli babasıyla kalmalı yazık ne suçu var ki, sadece dışarda görüşmekle bu ilişkiler sağlanamaz. Emin olun kardeş bu dünyadaki en önemli kişi oluyor, ilerde size bişey olsa kendi çocuğunuzun dağı kardeşi olacak. Eşiniz için değil kendi çocuğunuz için de emek harcayın bu duruma.

Burası cok tuhaf bir yer ya. Ben başkasından olan çocuğu evimde istemem, her hafta her hafta dışarıda da istemem o yüzden de böyle biriyle evlenmem diyorum begenmedim atıyorlar. Halbuki insanın kendisini bilip de böyle saçma sapan şeylere girmemesi kadar normal bir sey yok. Ha bu arada kendileri de istemez böyle bir ilişki ama poz kesmek daha önemli tabii.
Ben attım beğenmedim etiketleyebilirdin. Kimse ben olsam evime alır kendi çocuğumdan ayırmazdım falan yazmamış ne alaka poz kesmek? “Ben olsam dışarda görüşsünler de istemezdim, evime de istemezdim” diyip konu sahibine 1+1 ev tut orada görüşsünler tavsiyelerini saçma ve artniyetli buldum o yüzden beğenmedim

Yani bana kalsa disarda görüşsün istemem. Siz bekarken çocuklu biriyle evlenmemissiniz ki ilişki arasına baska ilişki ve çocuk girmiş. Bana kalırsa olacak iş degil yani. Ama madem evlendiniz bir sekilde bir yol bulmanız lazım. Evime gelmesi asla ama asla kabul edilecek sey degil açıkçası benim açımdan.

Siz hiç boşanmamışsınız, araya başka kadın ve çocuk girmemiş gibi olsun istiyorsunuz ama olmaz hanımefendi. Yazıktır o yavruya. Onun ne suçu var? Sizin çocuğunuz babasının evinde vakit geçirmiş siz ayrıyken. Aynı şey öbür çocuğun da hakkı. Babasının evini görmeden mi büyüsün? Sizin çocuğunuzun yaşadığı yakınlığı o niye yaşayamasın siz istemiyorsunuz diye? Buna karışamazsınız. Hakkınız yok. Bu çocuğu bilerek evlenmişsiniz çünkü. Eğer zorlarsanız o çok sevdiğiniz kocanızı yine kaybedersiniz. Bir kere boşamış, ikincisi zor olmaz emin olun. Geçmişe sünger çekmemişsiniz ki siz. Sizden sonraki kısım olmamış gibi geçmişi yok saymaya çalışıyorsunuz ama masum bir çocuğun hakkına girerseniz hayal ettiğiniz yuva başınıza yıkılır, benden söylemesi…

Siz çok korkunç ve tehlikeli bir kadınsınız. Manipüle edildi manipüle edildi diye diye insanları manipüle edebileceğinizi düşünüyorsunuz ama buradaki üyeler sizin düzensiz yaşayamayan kocanıza benzemez. Bütün korkunuz yaşattığınızı yaşamanız. Zaten işinize gelen sorulara cevap veriyor, işinize gelmeyenleri görmezden geliyorsunuz. Mesela bir üye size eşiniz o kadınla evliyken sizin çocuklarınız da mı komşu aracılığıyla görüşüyordu diye defalarca sordu ama tabii bu soruyla hiç muhatap olmadınız. Kadının verilmiş sadakası varmış ki sizden de eşinizden kurtulmuş. Kendinizi ifade etme biçiminizi, verdiğiniz cevapları bir kenara koyuyorum; bir çocuk için on beş bin lirayı “yüklü bir miktar” olarak görmeniz bile ekonomi bilginiz ve vizyonunuz hakkında çok net bir fikir veriyor. Siz ve aileniz umarım hep kendiniz gibi insanlarla karşılaşırsınız.

Hanımlar sinirlere hakim olarak üsluplara dikkat ederek yazın ve polemiğe girmeyin lütfen.

Her zamanki gibi maalesef olan hep çocuklara oluyor, koca koca insanlar birbirlerine yaptıklarını el kadar çocuklardan çıkarıyorlar.

Hep söylediğim lafı tekrar edeyim, el kadar çocuklarla hayvanlara doğaya vicdanı olmayandan her kötülüğü beklerim.

Ben attım beğenmedim etiketleyebilirdin. Kimse ben olsam evime alır kendi çocuğumdan ayırmazdım falan yazmamış ne alaka poz kesmek? “Ben olsam dışarda görüşsünler de istemezdim, evime de istemezdim” diyip konu sahibine 1+1 ev tut orada görüşsünler tavsiyelerini saçma ve artniyetli buldum o yüzden beğenmedim
Ben olsam istemem. Buradaki onlarca kişi de istemez. O yüzden böyle kişilerle evlenmiyoruz. Sen de evlenmez kendini bu duruma düşürmezsin. Herkes de ne meraklı çıktı iyilik meleği pozları kesmeye

Evlenmiş olmasını kabullenmişsiniz sonuçta dimi? Benm kardeşim de ikinciye evlendi eşi yigenimi rüzgarını bile istemiyordu ikisininde ikinci evliliği yani yetişkin insan davranışları değil kabullenip evleniyrosunuz birde ilk eşiniz çocuğun suçu ney ya yigenime annem bakıyor bu yüzden anneme bile gelemiyordu şükür saçma bii davranis olduğunu anladı şuan arada gider babasına oda kalmasa da vakit geçirir. Çocuğu istemiyorum demek nedir yani olgun bir kadın gibi davranın zaten bakmayacaksaniz arada gelecekler sürekli bakma sorumluluğu fazla gelebilir ama evlenirken herşeyi göze almanız gerekir

Bu durumda yuva yıkmış oluyor kendisi, bir de bu açıdan baksın büyük aşkından kafasını kaldırıp.
İlk eş sendromu bu. Kendine hak görüyor yaptıklarını.
Okyanusu hatırlamıyor musun? Kocası başkasıyla evliyken deliye dönüyordu, çocuğu aratıyordu falan.
Burada da kocası evliyken kendi istediği gibi iletişim kurmuş, konuşmuş, görüşmüşler, çocuğu yanlarına yollamış.
Kendine gelince aynı şeyler midesi kaldırmıyor tabi.

Kendisi çocuk bahanesiyle adam başkasıyla evliyken adamla görüşmüş tabi. Karıştırmış adamın aklını kim bilir nasıl. Şimdi kendi yaptığını kadın yapacak diye huzursuz. Kadını kendi gibi sanıyor ama kadın belli ki beş gömlek üstünde konu sahibinin. Acısını çocuktan çıkarıyor. Yüklü nafakaymış. Değil 15, 55 de verse karışamazsın.

Tamam size açık olacağım o kadının da ikinci evliliği eşim ilk evliliğinde çocuğu olmamış boşanmışlar sonra eşimle böyle şartlı evlenmiş işte çocuğuma da kötü davranmadı yalan söyleyemem çocuk hasreti olduğu için belki de kendi çocuğu gibi hissetti ama bazen fazla yakındı bundan da rahatsız oldum insan çocuğunu kıskanamaz mı burada konular okudum ben kaynanasından bile kıskanan var çocuğunu. Kadın kötü biri olmayabilir ama çocuk hasretini bizim üzerimizden gidermesine karşıyım artık o da bir anne sonuçta
Ne hasreti gidecek be senin çocuğun üzerinden bu saatten sonra! Sevmiş bağ kurmuş olabilir belki ama kendi çocuğu var artık. Kreşe giden minik kuzu mu yakında ergenliğe girecek olan üstelik boşandığı adamın çocuğu mu ağır basacak Allah aşkına.

Ben olsam istemem. Buradaki onlarca kişi de istemez. O yüzden böyle kişilerle evlenmiyoruz. Sen de evlenmez kendini bu duruma düşürmezsin. Herkes de ne meraklı çıktı iyilik meleği pozları kesmeye
E evlenmiş işte. “Çocuklu adamla tanıştım, evlenmeli miyim” diye konu açanlara herkes başkasının çocuğuna tahammül etmek zor evlenme yazıyor zaten. Ancak konu sahibi evlenmiş. Hala “ben istemezdim çocuğu, dışarda görüşmesini de eve getirmesini de istemezdim” yazmanın manası nedir? Yani konu sahibine kendisini haklı hissettirmesi dışında konuya katkısı nedir?

Tamam size açık olacağım o kadının da ikinci evliliği eşim ilk evliliğinde çocuğu olmamış boşanmışlar sonra eşimle böyle şartlı evlenmiş işte çocuğuma da kötü davranmadı yalan söyleyemem çocuk hasreti olduğu için belki de kendi çocuğu gibi hissetti ama bazen fazla yakındı bundan da rahatsız oldum insan çocuğunu kıskanamaz mı burada konular okudum ben kaynanasından bile kıskanan var çocuğunu. Kadın kötü biri olmayabilir ama çocuk hasretini bizim üzerimizden gidermesine karşıyım artık o da bir anne sonuçta
Cocuk hasretinden değil o kadının ahlaklı bir hanımefendi olmasından. Çocuk hasreti deyip durmussun kadının kendi çocuğu var sağlıklı bir ilişki kurmuş. İki kardeşi ayırmamis bunu anlayamazsın kafan hep kötülüğe çalışıyor. Sen çocuğu eski kocayla tekrar birlikte olmak için kullanan biri olduğun için kafan basmıyor.

İlk eş sendromu bu. Kendine hak görüyor yaptıklarını.
Okyanusu hatırlamıyor musun? Kocası başkasıyla evliyken deliye dönüyordu, çocuğu aratıyordu falan.
Burada da kocası evliyken kendi istediği gibi iletişim kurmuş, konuşmuş, görüşmüşler, çocuğu yanlarına yollamış.
Kendine gelince aynı şeyler midesi kaldırmıyor tabi.

:) Ya ama lütfen.

Boşanmışlar ama geri döneceğini sanmış ailesi falan. Evlenmesine kızmışlar hatta.
Ayrıca diğer kadın 2 yaş büyükmüş eşinden,dulmuş,şartlı evlenmiş,çocuk yapmış. Aaaa.
Anlamıyorsunuz ama. Kocası resmen kullanılmış,kirlenmiş. Adam daha da çocuk mocuk istemiyormuş.
Hem kadın bunun çocuklarını kabul etmiş.Çocuğu olmadığı için yapmış bunları belkide.
Ayrıca o kadını engelletmiş konu sahibi ama diğer kadınla evliyken bu dertleşiyor kocasıyla.

Şimdi ya bunun yaptıklarını o kadın da yaparsa. Yaaaa gider gül gibi koca.

Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Yakında o kadının evine gidip size söylediklerini onada söyler sizi yine boşayıp onla evlenir. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz nasıl mideniz alıyor anlamıyorum. Başka erkekmi yoktu madem evlencektiniz başkasıyla evlenseydiniz.

beni eleştirdiniz ama siz olsanız kabul mü edecektiniz :( ne kadar zor benim içim almıyor çocuk annesinden söz ediyor ağlamaklı oldu annemde gelsin annemde yesin diye yemeğe gittik ben bir şey demedim asla da kızmadım ona eşime söyledim annesinden bahsediyor böyle olacaksa istemem diye benim duygularım yok mu
Kıyamam kalbin mi kırıldı
Çocuğun kırılan kalbi ne olacak ?
Çocuk bu annesinden bahsetmesinden ne olacak ? Sizin çocuğunuz da gittiğinde bahsetmiyor mu sanıyorsunuz

Ya size gerçekten öfke doluyum şuan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X