Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyle boyle hissettiğim halde şunu yaptım demis. Ben de diyorum ki hisleriniz konusunda haklı mısınız? Bence evet ben de evimde istemem o çocuğu. Ama evlendim ona hakli mıyım? Hayır degilsin, ben istemediğim cocugun babasıyla evlenmem. Bu kadar basit bir denklem aslında uzun uzun yazmaya gerek yok. Evlenmiş olmaktan bağımsız eşin baska kadından olan çocuğundan rahatsız olmaya bile hak görülmüyor yorumlarda. Hep masum yavru. E masum yavru da evinde istemek zorunda degil. Ayrılsın gitsin adamdan. Çözüm çocuğu benimseyip eve almak mi? Bence değil. Kadın beş karis surat etcek, çocuk zaten istenmediği yerde ne kadar rahat edecek. Bir sürü kişi laf söyleyince içinde sevgi kelebekleri çıkmayacak. Burada söylenmesi gereken tek şeyin ayrıl demek olduğunu düşünüyorum. Konuya da o noktadan bakıyorum.
Konu sahibi çalışıyorum diye zamanında çocuğu yeni evli insanların evine yollamış, öyle çocuğu istemiyorum deme hakkını söz konusu çocuk doğmadan kaybetmiş. Ayrıl diyosun ama bak konu sahibi için seçenek bile değil, o zaman o çenesini kapatacak, bile bile girdi bu işlere, sevgi kelebeğini isterse çıkartmasın adam nasıl gidiyo yine geldiği yere.

Konu sahibi çalışıyorum diye zamanında çocuğu yeni evli insanların evine yollamış, öyle çocuğu istemiyorum deme hakkını söz konusu çocuk doğmadan kaybetmiş. Ayrıl diyosun ama bak konu sahibi için seçenek bile değil, o zaman o çenesini kapatacak, bile bile girdi bu işlere, sevgi kelebeğini isterse çıkartmasın adam nasıl gidiyo yine geldiği yere.
Bilerek yolladığına eminim amaa kanıtlayamam

Bir de çok normalmiş gibi anlatıyor. Kendisine yapılsa dünyayı ayağa kaldırırlar sülalece.
Hayır bunların dertleşme telefonda da değil direkt yüz yüze olur. Daha tehlikeli. :KK53:

İşten de ayrıl ya o kadını görürsen diye şart koşmamış şaşırdım.

Ara sıra iş yerini bas o akıllı ablanla ne olur ne olmaz. Yaz kızım olmasın aman diyim.

Benim babamın eşi de bizi evde istemezdi ve boşanmalarına sebep oldu ki ben yıllar sonra o kadınla da yüzleştim yüzüne vurdum kötülüğünü anlattım hiiç pişman değilim max 2 kere gittim evine çocuk halimle bile anlamıştım ve babama gidip karısı varsa o eve gitmek istemediğimi söyledim haftasonu bile babamla buluşmak istemedim ne oldu çocuğundan daha mı önemli oldu o kadın asla kardeşimle bile bağ kuramadık bebekken sevdirmezdi çünkü. annemi kıskanırdı. Üvey babam da var öz babamdan daha çok severim onu daha önemlidir. Kocanı seviyorsan o çocukta ondan bi parça. Baba olmayan adam adam olur mu hayır görür müsün bilmiyorum

Bakın benim eşim yengeç burcu aklına çabuk giriliyor eşim biz boşanırken bana ben bir tek seni sevdim ama olmadı yapamadık bir daha hayatıma birini almam dedi gitti evlendi beni de alak bullak etti ablamlar bu yüzden sinirli beni de onlar dolduruyor çocuğa nefretim olamaz o da günahsız benim kızım gibi
Benim de eşim yengeç burcu ve istemediği hiçbir şeyi hiç kimse yaptıramaz ona. Siz eşinizin karakterini tartın bence, burcunu değil. İkinci eşi gibi mükemmel bir kadını bırakıp tekrar size dönebildiğine göre ben karakterinden şüpheliyim şahsen.

Ayrıca bence onların arasına da siz girdiniz. Direkt değilse de çocuğunuz üzerinden girdiniz. Kadın ona rağmen sizin çocuğunuza son derece saygıyla ve sevgiyle yaklaşmış, ama kıymeti bilinmemiş. Onun evliliği 5 sene sürdüyse sizinki bu kafayla ikinci denemede 1 sene bile sürmez gibime geliyor.

Ayrıca karaktersiz eşinizin de sizi sevdiği falan yok. Senden sonra kimseyle olamam deyip hemen peşine evlenmiş, çocuk yapmış. Onunla olmayacağını anlayınca da sizin zaafınızı da biliyor tabi, iki nafaka ödememek için size yanaşmış. Siz de zaten adamdan gelecek minik bir adım için yanıp tutuşmuşsunuz senelerdir, o adım gelince de üstüne atlamışsınız. Hatta bunun için hunharca çabaladığınıza yemin edebilirim ama ispatlayamam. Ne diyeyim, Allah herkese layığını versin. Ben sizin iyi niyetli olduğunuzu asla düşünmüyorum. El kadar çocuğu istemeyecek kadar kötü kalplisiniz bana göre. Aldatılma yok, kandırılma yok, yasak bir durum yok. Yasal ve vicdani sınırlar içinde sizden sonra yapılmış bir evlilik ve bir bebek var ortada. Vicdanınız olsa içim almıyor demezdiniz minicik masum yavruya.

Ay adam istedigi yere gitsin bana ne🙄

Ben yapamam o kadınlar nasıl yapıyor helal olsun gerçekten medeniyet ama benim içim almıyor eşimin o eşiyle bile hiç konuşmadım selam dahi vermedik hiç muhatap olmadık eşim kızımı evden alıp eve bırakıyordu tek başına geliyordu
senin için evli adamla dertleşmeyi aldı, kendi çocuğunun babası ve eski eşle görüşmesini aldı,kendinin iletişimde kalmasını aldı ama bunu almıyor öyle mi. işinize gelmeyene 'içim almıyor' deyip sanki ultra medeniyet seviyesi gerektiren bişey miş gibi altta da sanki normal olan buymuş gibi tabir etmeniz çok ikiyüzlü bi hareket. siz konuşurken sıkıntı yoktu ama şimdi bu nası adillik, kendi çocuğunuzun şansı diğer kadının sizin kadar ikiyüzlü olmaması değil mi. o kadın sorun etmedi sizinle iletişimde kalmayı ama siz kendinizden biliyorsunuz işi,ya gönlü kayarsa.....
Ben boşatmadım eşim beni aradı ben iyi değilim biraz konuşalım mı diye öyle oldu ben asla rahatsız etmedim eşine saygım var benim içim almıyor olabilir ama kadına kötü sözüm gerçekten yok
aradı ve açtın dertleşmek istiyorum dedi, sen de 'ben seninle ancak çocuğumuz söz kousu olunca konuşabilirim sen evli bi adamsın eski eşinle dertleşmen doğru olmaz'diyemedin tabi değil mi? niye diyesin ki niyetin zaten belliymiş adamın aklını çelivermişsin en savunmasız hassas anında şimdi de aynı şey başına gelecek diye ödün kopuyor. eşin uydum akıllı bi mal çünkü. seni sevdiğine güvenseydin böyle korkuların olmazdı.
Kınamayın kınamadan ölmez insan diye bir söz var ben de zamanında çok asla dedim silerim dedim yapamadım başınıza gelmeden anlamıyorsunuz
ben valla kendimi biliyorum hiç demogoji yapma insanların doğruları vardır. ben evli adamla gönül bağım da varsa asla konuşmam. ben asla bi çocuğun elinden anne ve babasıyla beraber görüşme hakkını elinden almam. bi çocuğa annesi yüzünden ki onun hiç suçu yok surat sallamam hanımefendi. herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar.
Eşime 2 haftada bir gelsin diyeceğim ama o kadınla konuşmasına izin veremem çocuk bize gelsin ablasıyla vakit geçirsin benim kızım gerçekten küçük anne gibi çok ilgili uysal bir çocuk onun hatrına sizi dinliyeceğim
2 haftada bir mi? lütfetmişsiniz... o kadın dediğiniz eşinizin çocuğunun annesi. görüştürmeme lüksünüz yok o çocuk illaha hasta olacak sünneti olacak evlenecek askere gidecek..... olar anne baba olarak gerektiğinde beraber olmak zorundalar ve sürekli konu çocuk olduğunda iletişimde kalmak zorundalar. buna izin vermem diyen size hak veren adamın babalığına yazıklar olsun.
korkuyorum şimdi aramız bozuk gitti arar konuşur mu eder mi ben bir halt yedim biliyorum iradem yoktu alındı sanki
bu kadar güvenmediğin adamla evlenmişsin ya bravo. adam sevmiyor seni biliyorsun değil mi sen sırf kişisel zaferin için tekrar evlendin,hırs yaptın değil mi.
Evet erkek eşim oğlumun da babaya ihtiyacı var dedi tartışırken çocuk için ne deseniz haklısınız kabulüm ama o kadınla görüşmesine müsade edemem
eşinde umut ışığı ver sende yok.
Güzel yazmışsınız teşekkür ederim eşimi seviyorum ve suan aramız bu çocuk mevzusuna kadar iyiydi bu süreçte özel görüştü eşim ama artık buna dayanamayacağını boğazından lokma geçmediğini söyledi vicdanı rahat değilmiş çocukla dışarıda görüşürken
e yani diyorum ya adam uydum akıllı ama sizden daha insan.

sen sürekli sana hak vermemiz gerektiğini zor durumda olduğunu söylüyorsu ama çözüm basit, ya boşanacaksın, ya da bunları aşıp eski eşle ve çocuğuyla görüşmesine karışmayacaksın.çocuk da size geldiğinde gereken hassasiyetle ve şevkatle yaklaşmanız gerekir çünkü o bir evlat ve çocuğunuzun tek desteği olacak ilerde bunu unutmayın. ha çocuk harici muhabbete tabii ki karşı çıkılır belli ki ayran gönüllü bi eşiniz var kayıverir bi anda buna ben de müsaade etmezdim. gerçi baştan ben kendimi böyle bi suruma sokmazdım da neyse. oturup sakince bi düşün lütfen haklı olduğumuzu göreceksin eğer içinde ufacık bi iyi niyet varsa içim almıyor demeyi bırak. doğru olan bu değil alışırsın zamanla düzene oturur git kadınla gez toz demiyor kimse saygı çerçevesinde belli mesafede iletişimde kalmak gerekir çocuklarınız kardeş. kendine güven biraz emin ol eşin de senin bu olgunluğun karşısında sana daha çok bağlanıp saygı duyacaktır. adamın da içi rahat etmiyor sen de habire darlıyorsun bi de eşinin açısından düşünsene hem çocuğu, hem eski eşi,şimdiki hem eski hem yeni eşi :)) adam vicdanıyla gel git aklıyla stresten ölüyordur.

Sizden boşanacak diğerine ağlayıp evlenecek, ondan ayrılırken size ağlayıp dertlenecek. Ucuz bir adam bu.
Evli olduğu kadının onurunu zedeliyor sizde dinliyorsunuz. Hiç yakışmamış.

Eski eşle iletişim kurmamayı kabul etmiş. Mümkün mü böyle birşey? Hakkinız olmayan bir alanı domine etmeye çalısıyorsunuz.

Kadınlar kıskandıklarında konunun öznesinin adam değil diğer kadın olduğunu düsünürdüm. Bu konu ile emin oldum buna. Mesele diğer kadınla sizin değer rekabetiniz. Adamı değil diğer kadını kıskanıyorsunuz.

Sevmiyorsunuz siz.
Sevmek için beslenmek gerek.
Takıntı sizinki.
Girdiğinizi farketmediğiniz bir savaşın zaferine oynamışsınız ama elinizde patlıyor.

Adamın sevimsizliğini örtmek için diğer kadını hikayenin baş kötüsü yapmışsınız.
Sanki bir sistem hatası oldu, tekledi de o ara medeni hal profilinde bir başka kadının resmi görünüp kayboldu, siz kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.

Kadın için çizdiğiniz görüntü o kadar anormal ki. Kocanız kolay kandığı için onu manipüle etti, anne olmayı şart koşarak onu manipüle etti, kocanız kendi isteği ile çocuğunuzun elinden tutup ona anne günü hediyesi aldı ama ne hikmet yine kadın manipüle etmiş oluyor.
Siz, olayları olduğu gibi kabul etmekte ve değerlendirmekte zorlandığınız için zihninizde gerçekleri manipüle ediyorsunuz farkında mısınız?

Yalnız müzmin bekar abim yengeç burcu 😂
Aklına biri girsin diye uğraşıp senelerdir başaramadık ne biçim yengeç erkeğisin diyesim geldi 😂
Konu sahibi daha bunun anaokulu mezuniyeti, ilkokul mezuniyeti, lise mezuniyet, üniversite mezuniyeti var. İstediğin kadar engelle çok görüşecekler.
Şaşıracaksın ama o kadın o kadın dediğin insan ömür boyu eşinin hayatında olacak
Bunu göze alıp tekrar evlenecektin.
Başka bir eski eşi olan adamla evlendin neticede.
Ay çok rezil bir durum ya.
Cidden.
Eşimle ayrılıyoruz gidip yemi aile kuruyor sonra bana geri dönüyor. Rezillik. Düşman başına.
Bunu kabul etmek de cidden mide ister ya.
Başkasının koynundan çocukla gelmiş adamı almışsınız da neleri takıyorsunuz

Evet erkek eşim oğlumun da babaya ihtiyacı var dedi tartışırken çocuk için ne deseniz haklısınız kabulüm ama o kadınla görüşmesine müsade edemem
Görüşecek tabiki.
Evlenirken görüşecek.
Mezuniyetinde görüşecek.
Okul etkinliklerinde, veli toplantısında.
Hastanede.
Hasta oldugunda.
Ciddi kararlar almaları gerektiğinde.
Hepsinde görüşecek :)
Sana da ne münasebo diyecek, tabiki görüşmüyore diyecek.
Belki de sevişecekler :D

Ha bak diyelim eşim gitti eski eşiyle evlendi ve bu eski eşi de benim çocugum üzerinden bazı şeyleri kendine hak gördü :)
Yeminle gider sevişir dururum kuytularda köşelerde eski kocamla djhsdjhfjhhk
Daha zevkli hem
Kaçak göçek.
Günah münah takındım da yoksa ohooo
khdkhadj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X