Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki kişi görüşmek istiyorsa görüşür, kimse de engel olamaz. Engel olduğunu sanır sadece. :KK53: Hele hele erkekler her türlü yönetir böyle durumları.
Tabi ki öyle.
Birden gelen çocuk aşkında eski eşin etkisi var yüzde yüz. Artık nereden nasıl iletişim kurdularsa. 🫠

Ben çocuğu kabul edememenin sebebini anlayamıyorum. Eşin baskasiyla evlenip sana dönmüş, bu durumu kabul etmişsin. E çocuğu neden kabul edemiyorsun? O çocuk senin cocugunun kardeşi, üstelik adam seni aldatıp çocuk yapmamış. Çocuğun senin evine gelmesinin annesiyle ne ilgisi var, gelsin kalsın sizde.

Çok seviyordum hala da seviyorum :( o çocuğun evime gelmesini istemiyorum eşim ısrar ediyor bizimde çocuğumuz geliyordu ben dışladım mı onu diyordu çok büyük tepki verdi bana
Onun evine gelen kendi çocuğu idi, kendi çocuğunu da dışlamasın bi zahmet. Çok saçma bir örnek göstermiş, sizin durumunuzla alakası yok, siz başkasının çocuğunu istemiyorsunuz ki en doğal hakkınızdır, eşinizin ben dışladım mı dediği çocuk, kendi çocuğu. Ha siz başka bir adamdan çocuk sahibi olsaydınız ve onun üzerinden konuşsaydı bir derece haklı olabilirdi. Erkekler haklı çıkmak için mantıksız ve saçma sapan konuşurlar 😤😤

Tabi ki öyle.
Birden gelen çocuk aşkında eski eşin etkisi var yüzde yüz. Artık nereden nasıl iletişim kurdularsa. 🫠

Zevüşmek istiyosa da zevüşür mesela.
Benim en çok korktuğum ve istemediğim erkek tipidir. Asla durmaz, ortalığın durulmasına da izin vermez. Asla karar veremez, kimi istediğinden emin olmaz. Hangisi kaçıyorsa onu kovalar. Sözüne de bu sebeple hiç güven olmaz. Sadakatsiz izliyorum şu sıra, Volkan vücut bulmuş hali. :KK53: Asya'yı boşar ama Derin'le de durmaz.

Benim en çok korktuğum ve istemediğim erkek tipidir. Asla durmaz, ortalığın durulmasına da izin vermez. Asla karar veremez, kimi istediğinden emin olmaz. Hangisi kaçıyorsa onu kovalar. Sözüne de bu sebeple hiç güven olmaz. Sadakatsiz izliyorum şu sıra, Volkan vücut bulmuş hali. :KK53: Asya'yı boşar ama Derin'le de durmaz.
Kendi gidip gelirken sen hep yerinde kal, sıranı bekle ister. Yapmayınca delirir kudurur.

Hayır bir de kocamla boşansam durduk yere başkasından çocuğuma kardeş yapsa, her ay durduk yere bir de bütçemden 15 bin gitse kin güderim seviyorum diye barışmam. Şeytan görsün yüzünü evlendi derim hatta millet bir de geri döndü diye sevinip eve bağlama derdinde 😂😂
Bak o da var ha Khomyuk. Yav mis gibi yuvan var, ananı susturamıyorsun diye boşanıyoruz. Sonra da her ay aile bütçemden 15 bin gidiyor, bir de üstüne kıskançlık krizleri ekleniyor.
Yav zararın boyutuna baksana. Bütün bunlar kimin yüzünden oluyor acaba? Bizzat sorumlusu eşi işte. Diğer çocuğun mağduriyetinin de bu cephenin zararının sorumlusu da eşi.
Bir de bu adamla evlenip niye iyilik yapmış oldu, onu anlamadım. Durduk yere adamın tertemiz bir evi, yatacak temiz yatağı, temiz çamaşırı, hazır pişmiş yemeği oldu. :KK53: Ödül gibi bir şey.

Çocuk bu, hasta olacak baba diyecek yanında isteyecek adam oğlunun yaşadığı eve gidecek, kadın hasta olacak çocuğuna bakamayacak birkaç gün götürür müsün diyecek,
Benim annemle babam ben kucukken bosandilar ve bayagi kanlı bıçaklı bosandilar. Hele anneannemle babam birbirlerinden nefret ediyorlardı.

8-9 yasinda atesli cocuk hastaliklarindan birini oldum. Anneannemlerde yatiyordum. Her gun de igne olmam lazimdi.
Babam baska sehirde yasiyordu. Doktor da olunca icine sinmedi. Adam izin aldi, kac saatlik yoldan hem de anneannemin evine geldi. Uc dort gun arkadasinda kaldi, her gun geldi beni gördü.

Ne anneannem o nefret ettigi adam icin "evime giremez" dedi, ne annem "tamam gordun işte" dedi. Babamin o donem ikinci eşi olsa ve "eski karin o evde, gidemezsin" dese valla bosanma davasi acar gelirdi eminim.

Musterek cocuk yani bu, japon baligi muamelesi yapmaya gerek yok. Cocuk hasta olsa tabii ki gerekirse eski esiyle de görüşecek. Burada en cok elestirdigimiz sey karisindan bosaninca cocugundan da bosanan adamlar değil mi, simdi konu sahibine kim nasil destek olsun.

Hayır biz konuşuyorduk eşim beni arıyordu

Sizi özel kılan neydi?

Bak o da var ha Khomyuk. Yav mis gibi yuvan var, ananı susturamıyorsun diye boşanıyoruz. Sonra da her ay aile bütçemden 15 bin gidiyor, bir de üstüne kıskançlık krizleri ekleniyor.
Yav zararın boyutuna baksana. Bütün bunlar kimin yüzünden oluyor acaba? Bizzat sorumlusu eşi işte. Diğer çocuğun mağduriyetinin de bu cephenin zararının sorumlusu da eşi.
Bir de bu adamla evlenip niye iyilik yapmış oldu, onu anlamadım. Durduk yere adamın tertemiz bir evi, yatacak temiz yatağı, temiz çamaşırı, hazır pişmiş yemeği oldu. :KK53: Ödül gibi bir şey.

Adamın burnu sürtsün istemiş kadının ailesi, geri döner diye beklemişler adam gidip yeni yuva kurmuş, kızmışlar bi de. Akıl veriyor ablası madem geri döndü öteki tarafla bağı kalmayacak gibisinden. Adam aradan zaman geçince nasıl insanlarla muhatap olduğunu unutmuş heralde.😂😂

Ya bir de telefonla konuşturmam falan diyordu aynı iş yerinde çalışıyorlarmış. Kafa buluyor bizimle bi ergen. 🤪🤪🤪

Sizi özel kılan neydi?

Adamın burnu sürtsün istemiş kadının ailesi, geri döner diye beklemişler adam gidip yeni yuva kurmuş, kızmışlar bi de. Akıl veriyor ablası madem geri döndü öteki tarafla bağı kalmayacak gibisinden. Adam aradan zaman geçince nasıl insanlarla muhatap olduğunu unutmuş heralde.😂😂

Ya bir de telefonla konuşturmam falan diyordu aynı iş yerinde çalışıyorlarmış. Kafa buluyor bizimle bi ergen. 🤪🤪🤪
Adam da sütten çıkma ak kaşık değil. Ama konu sahibi tekrar evlendiği için tüm yapılanları kabullenmiş oldu işte. Sorun orada, şu saatten sonra mümkün mü istediği şeyler?
Tekrar evlenmeseydi ben çocuğumu ikinci karınla ve çocuğuyla görüştürmek istemiyorum diyebilirdi. Evine de almak zorunda olmazdı. Ama evlendiği için artık geç.

Enişte her an eski karısıyla dertleşirken, evdeki zaten halden anlamıyor, vicdansız, ben senin kıymetini bilemedim, ben ettim sen etme sen gerçek bir ana gerçek vicdanlı bir gadınmışsın heyatım diyebilir.
Bak bunlar olur, sonra 15 bin nafakayı sen alırsın mahi

Adam da sütten çıkma ak kaşık değil. Ama konu sahibi tekrar evlendiği için tüm yapılanları kabullenmiş oldu işte. Sorun orada, şu saatten sonra mümkün mü istediği şeyler?
Tekrar evlenmeseydi ben çocuğumu ikinci karınla ve çocuğuyla görüştürmek istemiyorum diyebilirdi. Evine de almak zorunda olmazdı. Ama evlendiği için artık geç.

Adam zaten 1 liralık değil.Evliyken eski karısıyla dertleşmişler bi de mahkemede şahitlik yap demiş. Koca olamıyor en azından babalık yapsın. Bulmuşlar birbirlerini. Yesinler birbirinin başının etini. Dert dinleye dinleye öteki de dinler sanıyor.

Benim annemle babam ben kucukken bosandilar ve bayagi kanlı bıçaklı bosandilar. Hele anneannemle babam birbirlerinden nefret ediyorlardı.

8-9 yasinda atesli cocuk hastaliklarindan birini oldum. Anneannemlerde yatiyordum. Her gun de igne olmam lazimdi.
Babam baska sehirde yasiyordu. Doktor da olunca icine sinmedi. Adam izin aldi, kac saatlik yoldan hem de anneannemin evine geldi. Uc dort gun arkadasinda kaldi, her gun geldi beni gördü.

Ne anneannem o nefret ettigi adam icin "evime giremez" dedi, ne annem "tamam gordun işte" dedi. Babamin o donem ikinci eşi olsa ve "eski karin o evde, gidemezsin" dese valla bosanma davasi acar gelirdi eminim.

Musterek cocuk yani bu, japon baligi muamelesi yapmaya gerek yok. Cocuk hasta olsa tabii ki gerekirse eski esiyle de görüşecek. Burada en cok elestirdigimiz sey karisindan bosaninca cocugundan da bosanan adamlar değil mi, simdi konu sahibine kim nasil destek olsun.
Aynen öyle, ortada çocuk olmasaydı bitmiş gitmiş evlilikleri tabii kadınla görüşmesin denirdi ama çocuk var, çocuk yetişkin olsa dışarıda görüşürler zaten anlar konu sahibinin istemediğini, istenmediği yere de gitmek istemez ama 3 yaşındaki bir çocuğa dışarıda görüşerek babalık yapamazsınız, dışarıda parkla hamburgerle babalık yapmanın yeteceğini düşünüp böyle bir istekte bulunamazsınız, babasını özler yanında olmak ister.

Şu olsaydı yine belki çocuk için hak vermezdim ama bu merhametten yoksun halini anlayabilirdim, adamın diğer eşi konu sahibinden olan kızıyla görüşmesini engelleseydi, kötü davransaydı, kendi çocuğu olunca kocasının kızını itip kaksaydı, kadın merhametli ve vicdan sahibiymiş, el kadar kızı günah keçisi ilan etmemiş, sevmiş sevdirmiş ama karşılığında kendi yavrusu istenmiyor.

Çocuk eve gelmesin diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Eşinizin sizden sonraki evliliğini, o kadından çocuk yaptığını bilerek tekrar evlenmişsiniz. Ne bekliyordunuz? Tüm bunları yuttunuz da çocuk eve gelecek olunca mı tavır koymak aklınıza geldi. Bu hikayede en masum o çocuk. Sizin yüzünüzden niye babasıyla arasına mesafe girsin?

Enişte her an eski karısıyla dertleşirken, evdeki zaten halden anlamıyor, vicdansız, ben senin kıymetini bilemedim, ben ettim sen etme sen gerçek bir ana gerçek vicdanlı bir gadınmışsın heyatım diyebilir.
Bak bunlar olur, sonra 15 bin nafakayı sen alırsın mahi
Asıl adam 3. birine kayarsa sen o zaman gör curcunayı 🤣🤣 ortada nafakada kalmaz hshsh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X