Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bir daha boşanamam iyice sakız oluruz milletin ağzına önce ailem kabul etmez annem kır dizini otur çocuğu alma eve gerisini kendin hallet diyor boşansam çocuğumun psikolojisi bozulacak iyice şu an çok mutlu biz barıştığımız için dersleri bile çok iyi şu an öğretmenleri bile bize gıpta ediyor keşke böyle olmasaydı
Ailenin ağzına bakmaya devam et, bu gidişle adam boşucak seni. Onlar da başlarına kal istemiyorlarsa burunlarını sokmasınlar.

Ee yapmış mı üçüncü çocuğu :D
Dalga geçiyorsunuz ama ben üzgünüm başınıza gelirse anlarsınız ama inşallah yaşamayın böyle bisey çok zor.
Çocuğu almış yemek yedirmiş bırakmış komşuya böyle söyledi başka konuşmuyor biraz konuşalım mı dedim konuşulacak bisey yok seninle dedi kızıma haftasonu kardeşini alıp oyun alanına gidelim mi diye sordu demin onu planlıyor heralde

Eşinin gerçek yüzünü görür veya görmez kendisi bilir ama 36 yaşındaki adamı her söylenene kanıp manipüle edilebilen 18’lik tüysüz delikanlı gibi görmek yerine, adam bizimle oynuyor bana geliyor diğer eşle evliliğinden dert yanıyor, diğer eşe gidiyor eski karımla şöyleydi de böyleydi anlatıyor’u bir kavrasa.

Ben size bir şey diyeyim mi adam konu sahibinin çocuğu kabul etmeyeceğini biliyordu, adam da tutarsızın teki ve yaşına rağmen karakteri oturmamış, çocuk için rest çekti ve diğer tarafa yanlıyor şu anda, aslında aklı hala diğer eşinde olabilir git diyen kıymetli oluyor adamda veya aklı onda olarak evlendi konu sahibi de bunu biliyor o yüzden yasaklamalar getiriyor, bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa adam evlenilecek biri değil.
Evliliğini ilişkisini ona buna anlatan adamları hiç sevmem. Ne olursa olsun iki kişi arasında kalmalı. Zaten bu büyük bir falso.
Anlatırken herhalde konu sahibi memnun oldu, ne kadar mutsuz diye umutlandı. Ama bilmiyor ki bu yaptığını bir gün kendi de yaşayacak.
Bir adam başka bir kadına ne yapıyorsa aynısını size de yapabilir. Gördük buralarda çok kez, beni seviyor bana yapmaz diyenleri. Kendilerini özel zannediyorlar sonra da böyle oluyor işte.
Ben bu işin sonunda konu sahibinin çok yıpranacağını düşünüyorum. Hala seviyorum diyor baksanıza. Adam hiç oralarda mı? Canının istediği gibi yaşıyor, hesap da vermiyor. Aha bakın konuşmuyormuş şimdi de. Ohh ceza bile veriyor adam ya. Maşallah zeytinyağı gibi üste çıkmış.
Esas manipülatör kimmiş görür inşallah konu sahibi.

Onlara da çok kırgınım aslında ben sahip çıkmadılar bana anca başımda konuştular
Adamın ailesine laf edıyon onlar hiç yoktan halt yedik demiş de çekmişler ellerini, seninkiler hala tepenizde. Adamın heyheyleri geldi gelecek ayağını denk al.

Ben de eşimin baska kadından olan çocuğunu evimde istemem. O yüzden de bi daha evlenmezdim yani baska çözümü var mi bu işin? İsterseniz, bütçeniz de yeterliyse bi tane 1+1 tutsun o günlerde eşiniz ve çocuğunuz o eve geçsin 🫠
Canı sıkınca da eve kadin atsın. Olur mu öyle şey hiç. Bu saçma malesef

Ben bir daha boşanamam iyice sakız oluruz milletin ağzına önce ailem kabul etmez annem kır dizini otur çocuğu alma eve gerisini kendin hallet diyor boşansam çocuğumun psikolojisi bozulacak iyice şu an çok mutlu biz barıştığımız için dersleri bile çok iyi şu an öğretmenleri bile bize gıpta ediyor keşke böyle olmasaydı
İşte hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil zira gıpta edilecek en ufak bir yanınız yok.
Eskiler "anasına bak kızını al" derlermiş. Doğruymuş demek ki vicdan da genetik olarak aktarılıyormuş.

Dalga geçiyorsunuz ama ben üzgünüm başınıza gelirse anlarsınız ama inşallah yaşamayın böyle bisey çok zor.
Çocuğu almış yemek yedirmiş bırakmış komşuya böyle söyledi başka konuşmuyor biraz konuşalım mı dedim konuşulacak bisey yok seninle dedi kızıma haftasonu kardeşini alıp oyun alanına gidelim mi diye sordu demin onu planlıyor heralde
Sizin kadar kötü kalpli olmadığım için başıma geleceğini sanmıyorum.
Hala "annem çocuğu eve alma diyor" diyorsunuz. Sanki çocuk komşunun çocuğu.
Siz kimsiniz de çocuğu BABASININ evine almıyorsunuz ya?
Hele anneniz ne kadar haddini bilmeyen, içi fesat bir kadın. Annenize ne? Kocanızın ailesine karıştılar diyorsunuz ama anneniz hiç alakası olmayan işlere burnunu sokmaktan geri kalmıyor.

Anne kız gerçekten çok kötü insanlarsınız ya. Umarım gerçekten herkes kalbinin ekmeğini yer, o zaman bir lokma ekmek bulamayacaksınız demektir.

Bir arpa yol alamadık yüzüme bakmıyor sizce ne yapmalıyım
Adam hani kolay manipüle olan bir tipti bu kadar kasmayın. Zaten eski karısı almazsa bir yere gidemez rahat olun. Eski karısının da alacağını sanmam zaten. Kemiksiz kurtulmuş adamdan nafakasını da alıyor ne çekecek adamı herkes sizin gibi mi? Adamın iki nafaka ödeyip ayrı evde yaşayacak bütçesi yok. Size aşkından dönmemiş zaten tek nafaka öderim daha ekonomik diye dönmüş. Boşamaz yani rahat olun.

Anlaşılan abimiz diğer hanım kabul ederse 2 hanımlı yaşayacak. O potansiyeli gördüm.

Kimse sizinle dalga geçmiyor. Sadece inanılmaz sinirliyiz ve kötü sıfatlar kullanmamak için işi geyiğe vurduk.

Adam hani kolay manipüle olan bir tipti bu kadar kasmayın. Zaten eskisi almazsa bir yere gidemez rahat olun. Adamın iki nafaka ödeyip ayrı evde yaşayacak bütçesi yok. Size aşkından dönmemiş zaten tek nafaka öderim daha ekonomik diye dönmüş. Boşamaz yani rahat olun.
Ama yer değişikliği yapabilir.

Kimse sizinle dalga geçmiyor. Sadece inanılmaz sinirliyiz ve kötü sıfatlar kullanmamak için işi geyiğe vurduk.
Yok bana soldan soldan ban geliyor hissediyorum.
Neyse en azından şu konuda içimden geçenleri yazıp banlanırsam şerefimle banlanmış olurum :D

Kızlar söylemek istediklerinizi yazın da tek ben banlanayım bari hepimizin yerine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X