Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama yer değişikliği yapabilir.
Yeni karısı o kadar saf birine benzemiyor.
Çocuğu yapmış. Nafakayı alıyor. Adamdan da kurtulmuş. Pek çekilir bir şey olsa kadınlar böyle kısa sürelerden boşamaz. Hepsinden boşanmış üç beş yılda baksana.
Hem çocuk yapmış, hem adamı atmış kurtulmuş tertemiz. Haftasonu da iki çocuk göreceğine çocuksuz takılıyor yada sadece kendi çocuğu oluyor.
Şimdi tekrar alsa çocuklar çiftlenecek nafaka ödeyen kuş maaşlı bir adamın çamaşırı bulaşığı anası danası gelecek.
Akıllı kadın çekmez yani

Dalga geçiyorsunuz ama ben üzgünüm başınıza gelirse anlarsınız ama inşallah yaşamayın böyle bisey çok zor.
Çocuğu almış yemek yedirmiş bırakmış komşuya böyle söyledi başka konuşmuyor biraz konuşalım mı dedim konuşulacak bisey yok seninle dedi kızıma haftasonu kardeşini alıp oyun alanına gidelim mi diye sordu demin onu planlıyor heralde
Annen de konu açsın bir tur da onu linçleyelim

Ben bir daha boşanamam iyice sakız oluruz milletin ağzına önce ailem kabul etmez annem kır dizini otur çocuğu alma eve gerisini kendin hallet diyor boşansam çocuğumun psikolojisi bozulacak iyice şu an çok mutlu biz barıştığımız için dersleri bile çok iyi şu an öğretmenleri bile bize gıpta ediyor keşke böyle olmasaydı
Genetikmiş bu vicdansızlık şimdi anladım ben.Anneden abla ve size geçmiş demekki. Çocuğu eve alma ne demek ya Allah korusun annesine bir şey olsa çocuk ortada kaldı kabul etmezsiniz siz.

Orasini bilemeyiz. Ama evlilik cocuk oyuncağı değil. Arasına o çocuğu kabul etmesi gerekir . Bunun için yeniden bosanilmaz cunku cocuk varken evlenilmiş. Ha açık söyleyeyim tüm bunlar koca olacak öküzün 💩yemesi. Adam gibi dursa boyle olmazdı. Allah yardım etsin hanimefendiye
Evet ablacım komik diye yazdım zaten😅 Bu işin ayrılmak dışında yolu yok çünkü. Yani gerçekten ev açacak olsa yeniden evlenmez geçer evine otururdu adam zaten. Masraf etmemek icin evlenmiş işte.

Yok bana soldan soldan ban geliyor hissediyorum.
Neyse en azından şu konuda içimden geçenleri yazıp banlanırsam şerefimle banlanmış olurum :D

Kızlar söylemek istediklerinizi yazın da tek ben banlanayım bari hepimizin yerine.
Şöyle söyleyeyim eğer banlanacaksam on yıllardır ilk defa hakkını vererek banlanırım.
Konu sahibesi çok idrak edemiyor sanırım. Çok şey söylendi ama hala konuşmuyor napayım diyor.

Yalnız adamın aklına eseni yaptığı bir kesin. Pat boşanmış hop evlenmiş hemen bir çocuk olmadı yine boşanmış tekrar eskiye dönmüş. Bu işler bu kadar hızlı mı ya?

E peki bu çocuğun kadının suçu ne babası değil mi tabi ki ilgilenecek görüşecek seninle görüşürken bu aklın nerdeydi mesela sen neden görüştün adamla çocuğunu verdin görüştûrdün
Oda soru mu abla tabiki diğer kadını sinir, huzursuz etmek için, diğer evde huzur bırakmamak için, kavga etmelerini sağlamak, belki de bu yolla boşanmalarını sağlamak için... Sakın yok öyle şey, çocuğumu düşündüm demesin konu sahibi, o hassasiyette biri olsaydı zaten bu konu burda olmazdı...

evi düzeni bize bıraktı gitti

hiçbir şeyini almadan evden gitti

Eşim onlar evlendikten sonra araba aldı kadının parasıyla değil boşanırken kadın arabanın tamamını almak istemiş eşimde satalım yarısını vereyim demiş ama kabul etmemiş kadın. Eşimde bana söyledi iki çocuğumun hakkı var hepsini vermek istemiyorum paranın tamamen benden bizim zamanımızdan biriktirdiğim olduğunu söylesen olur mu dedi kabul etmedim sonra ikna etmiş arabayı sattılar yarısını ona verdi artı nafaka bağlandı bence az para değil küçük cocuğa 15 bin

Haklısınız ama kadın yüklü bir parada aldı zaten arabanın yarısını
Mahinur hanım, eşiniz sizden boşanırken evi size bırakmış muhtemelen nafaka da bağlanmıştı size, diğer eşin bir kıytırık arabanın yarısını almasıyla sizin bir evi komple almanız arasındaki maddi uçurumun farkında mısınız?

Eşiniz kadından mal kaçırmak için sizi bir de şahit mi yazdıracaktı 😱 Allahım evlerden ırak, kadın kurtulmuş çok şükür ama size yazık olmuş, muhtemelen evlenince işi de bıraktınız.

Eşim onlar evlendikten sonra araba aldı kadının parasıyla değil boşanırken kadın arabanın tamamını almak istemiş eşimde satalım yarısını vereyim demiş ama kabul etmemiş kadın. Eşimde bana söyledi iki çocuğumun hakkı var hepsini vermek istemiyorum paranın tamamen benden bizim zamanımızdan biriktirdiğim olduğunu söylesen olur mu dedi kabul etmedim sonra ikna etmiş arabayı sattılar yarısını ona verdi artı nafaka bağlandı bence az para değil küçük cocuğa 15 bin
Senin derdin çocuk falan değil. Kocanın gönlü, aklı kayarsa diye korkuyorsun çünkü güvenmiyorsun. O kadınla evliyken seninle görüştü sonuçta :))) Aldatmaksa net aldatmak.
Birilerinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmaya çalışıyorsun emin ol sen de mutsuz olacaksın

Yalnız adamın aklına eseni yaptığı bir kesin. Pat boşanmış hop evlenmiş hemen bir çocuk olmadı yine boşanmış tekrar eskiye dönmüş. Bu işler bu kadar hızlı mı ya?
Şu anda da canının istediğini yapıyor mesela. :KK53: Konu sahibi istediği kadar izin vermiyorum, istemiyorum desin. Adam kademeli olarak yaklaşıyor olaya.
Şimdi konu sahibiyle konuşmuyormuş. Niye? Kıvama getirmek için işte. Kıvama gelmezse de yine manipüle oldum der boşanır en fazla.

Aklı başına geliyordur umarım. Siz bu kafayla çekilmezsiniz anlaması uzun sürmez. Kendine ayrı bir ev tutup iki çocuğuyla da dilediği gibi vakit geçirir umarım.
Öyle bir parası yokmuş. Evi vermiş arabanın yarısını vermiş: iki çocuğa 15er de nafaka 😁 kira ödememek için gelmiş işte

Haklısınız yorumlarınız için teşekkür ederim ama gerçekten eşim o kadın hakkında kötü konuşmuyor mutsuz olduğundan bahsetti o konuşmamızda da anlaşamadıklarını vs söyledi rahatsız olduğu konuları anlattı asla kişiliğine vs bisey söylemedi bana da ettirmez o konuda net
Sizin icinde aynilarini anlatmistir hic akil edemiyor musunuz ahahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X