Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç yaşında insanlarsınız çocuk olunca ilkaki görüşecek hem çocuğuyla hem annesi ile bu çok saçma bir düşünce o zaman evlenmeyecektiniz baştan Allah korusun o çocuğun annesine bir şey olsa gelip babasında kalacak. hep bunları hesap edip bir yola çıkmanız lazım ortada çocuk varsa.

Çocuk hasta olsa kadın arayıp hastaneye gel diyemez. Kocası kadını engellemiş. Komşu aracılığı ile iletişim kuruyorlar. Bu kadın çocuğu eve alır mı?

Kadın doğrudan kızımla iletişim kurdu ikisi özel bile takılıyordu dediğim gibi kadının çocuğu olmamış o yüzden çocuklara düşkün ama ben onun gibi olmadım hiç çok anaç bir yapım olmadı kendi çocuğuma zor baktım Allah razı olsun hep derim o kadından keşke biraz öyle olsaydım çocuklara karşı
Demin sülalenin çocuğuna bakıyodun ne oldu birden?

Yahu sen madem kendini biliyorsun da zorun neydi? Kaç yaşında kadınsın, başından evlilik geçmiş, boşanma geçmiş, anne olmuşsun sen 18'lik toy değilsin. Madem bundan rahatsız olacaktın, sorun çıkaracaktın ne diye gittin de aynı adamla evlendin?
Hırs bence, dosta düşmana "nasıl döndü dolaştı bana geldi" demek için

Çocuk hasta olsa kadın arayıp hastaneye gel diyemez. Kocası kadını engellemiş. Komşu aracılığı ile iletişim kuruyorlar. Bu kadın çocuğu eve alır mı?
Komşu çok yakını kadının o yüzden her şeyde iletişim kurabiliyor elbette kötü bir şey olsa Allah korusun yine onlar haber verebilir kapı komşusu doğrudan

Bu normal bir durum değil kesinlikle ortada çocuk varsa eski eşlerin iletişim halinde olması gerekiyor hastalığı var özel günü var.

Eşimde dedi iki tişörtünü çorabını makinede bizimkilerle yıkamak zor geliyorsa yapma ben her şeyini yaparım diye sizde böyle deyince üzülüyorum
Ya kıyamam üzülüyor musunuz :(
Hiç samimi gelmiyorsunuz kusura bakmayın. Bilakis herkes sizi haksız buldu diye eşinizin haklılığını fark edip gözünüz korkmuş gibi geliyor. Sadece kendinize üzülüyorsunuzdur siz.

3 yaşında çocuğun önüne bir tabak yemek koysanız onun bile lafını edersiniz ileride. Bırakın babası baksın, zaten adam çocuğu size yıkmaya çalışmıyor.

Komşu çok yakını kadının o yüzden her şeyde iletişim kurabiliyor elbette kötü bir şey olsa Allah korusun yine onlar haber verebilir kapı komşusu doğrudan

Yav hala savunuyorsun. Sen niye komşudan iletişim kurmadın? Benim çocuğum hasta olacak da elin karısını arayıp ara diyeceğim. Bunu kabul eden adam da adam değildir benim gözümde.

O kadar haklısınız ki ne desem bilmiyorum Allah razı olsun yemin ederim çocuğun gözü yaşlı bir kez eve gelmedi ama ondaki rahat olma bende yok keşke olsa belki de imreniyorum ona :(
Yani yeter ki adamı kapayım kaçırmayayım, çoluk çocuk işini sonra şey ederiz mi dediniz? 3 yaşında çocuk annesini sordu istedi diye kalp krizi geçirmeye ramak kalmış. O an çocuğa üzülmek yerine kocamın aklına sokar diye hainlik düşünmüşsünüz.

Size elli kere sorduk, siz niye çocuğunuzu komşuyla verip almadınız? Siz niye boşandığınız halde çocuğun babasıyla görüştünüz de bu kadını engellettiniz? Ondaki rahat olma bende de keşke olsa mı? Siz bu kadından daha rahat daha genişsiniz. Başkasıyla evli adamla eşinin aleyhine şahitlik yapabilecek kadar muhabbet etmişsiniz. O kadın evli erkekle fingirdeşmemiş hatta engellenmesine rağmen çocuğu öne sürüp çirkefleşmemiş. Ben çöpü eşelemediği için kendisini takdir ettim. Asil görgülü, edepli, vicdanlı kadınmış. Git çocuğunu dışarda gör dememiş, ilgilenmiş yedirmiş içirmiş. Aferin valla hayatı boyunca hep iyiler hep hayırlı olanlarla karşılaşsın. Keşke sizin çocuğunuzu da o büyütse yetiştirse.

Bakın size çok gaddarca geliyor biliyorum yaşamadan bende buna karşı çıkardım ama boşanmışlar bitmiş ve araya giren biri gibi hissediyorum aldatma olmasa bile benden sonra beraber olduğu bir kadın o yüzden
Yanlış işte saçma sapan hislerin var. Bir tane doğru lafın yok ne garip bir insansın

Bakın size çok gaddarca geliyor biliyorum yaşamadan bende buna karşı çıkardım ama boşanmışlar bitmiş ve araya giren biri gibi hissediyorum aldatma olmasa bile benden sonra beraber olduğu bir kadın o yüzden
Kadın evlendikten sonra arada olan sensin aslında. Kocanla görüşmeye devam etmişsin. O zamanları için nasıl aldıysa çocuk içinde bazı şeyleri almalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X