Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı binada değiller görüşmüyorlar farklı birimdeler
Masa telefonu diye bir şey icat edildi.
Ofislerde kullanılıyor. Böyle ahizeyi kaldırıp numarayı tuşladığınızda konuşabiliyorsunuz.

Bir de mail var. Karşınızdakiyle direkt yazılı iletişime geçebiliyorsunuz.

Posta güvercini komşudan daha hızlı, daha akılcı ve daha az rezil yöntemler.

Komşu çok yakını kadının o yüzden her şeyde iletişim kurabiliyor elbette kötü bir şey olsa Allah korusun yine onlar haber verebilir kapı komşusu doğrudan
Hep evde mi başlarına bir şey geliyor, sokakta olmaz mı mesela?
Allahtan korkun.
Eşiniz olacak insan müsveddesine söylenecek laf yok zaten daldan dala.
Burada kalkmış komşusundan arar bilmem ne diyorsunuz. Ayıp yahu ayıp.

Aynı binada değiller görüşmüyorlar farklı birimdeler
Bacım sen boşanmak istemiyorsan o çocuğu bağrına basacaksın başka çaren yok. Kocan başka çocukta istemiyomuş kızının bi tanecik kardeşi o, araları iyi olsun birbirlerine destek olsunlar neden böyle düşünmüyosun?
Sen böyle devam edersen adam geri vites yapar eski eşine geri döner, mantıken eski eşteyken kızımla iyidi, kızımı kabulleniyordu iki çocuğumda yanımdaydı diyebilir.
Bide oğlan çocuğu hepten babaya ihtiyacı var sünneti var, ergenliği var, şimdi küçük ama ileride dillenecek eğer çocukla bi bağ kuramazsan esas o zaman işin iş

Anlaşılan bilmiyor muşum 🥺🥺🤣🤣 Allahta bildirmesin inşallah böylesini 🙏🏼 ben bu kadar ezikliği kaldıramam
Bak bir mahi kadar olamadık 😂 ben dün adamı 15 dakika marketin önünde bekleyemedim bastım gittim söyleyeceklerim bu kadar 😂

Bir kez flört edeyim dedim yapamadım eşimi gerçekten seviyordum
Kocan seni sevmiyormuş ki evlenip, çocuk yapmakta bir sorun görmemiş. Öyle hemen de ayrılmamış bu arada. Kadınla evliliğine devam etmeye çalışmış. Olmayınca hazırda beklediğini bildiği için sana dönmüş.

Konu sahibi bencilliğinin boyutu öyle bir yerde ki aslında tam olarak kocanı da sevmiyorsun kendi evladını da düşünmüyorsun

Bakın size çok gaddarca geliyor biliyorum yaşamadan bende buna karşı çıkardım ama boşanmışlar bitmiş ve araya giren biri gibi hissediyorum aldatma olmasa bile benden sonra beraber olduğu bir kadın o yüzden
Yoo siz araya girmişsiniz. Aslında eşini sizinle aldatmış. Siz de güya boşanmıştınız bitmişti.
Cidden böyle mi rahatlatıyorsunuz kendinizi?

Kocan seni sevmiyormuş ki evlenip, çocuk yapmakta bir sorun görmemiş. Öyle hemen de ayrılmamış bu arada. Kadınla evliliğine devam etmeye çalışmış. Olmayınca hazırda beklediğini bildiği için sana dönmüş.
Yav zaten bu evde böyle eli koynunda beklemese adam buna dönermiydi hiç sanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X